Πόνο στην πλάτη που με πονάει, με τα πόδια

Sharp και τα γυρίσματα, θαμπό και παρατεταμένη, η ξαφνική και μικρής διάρκειας χαμηλότερο πόνο στην πλάτη είναι πάντα δυσάρεστο. Συμφωνώ, δεν θέλετε να ζήσετε ξανά και ξανά. Έχοντας βιώσει μια φορά, δεν είναι μόνο να δώσουν προσοχή, και να προχωρήσει αμέσως σε μια ιατρική μονάδα και θα εξεταστούν. Αλλά η επιδότηση του πόνου, συχνά ξεχνάμε σχετικά με την πρόσφατη ταλαιπωρία. Μετά από όλα, δεν είναι άρρωστος, γιατί να χάνουμε χρόνο και χρήματα για τα διαγνωστικά. Πολλοί άνθρωποι σκέφτονται έτσι. Ωστόσο, μετά από λίγο καιρό ο πόνος θυμίζει τον εαυτό του

Γιατί χαμηλότερο πόνο στην πλάτη; Ψάχνετε για ένα λόγο

πόνο στην πλάτη

Όταν υπάρχουν δυσάρεστες αισθήσεις στο κάτω πίσω περιοχή, το άτομο βιώνει τρομερή ταλαιπωρία. Πονάει να περπατήσει, να καθίσει, να ξαπλώσει και κυρίως να σηκωθώ από το κρεβάτι, να αλλάξετε τη θέση του σώματος. Ο πόνος είναι η διαλείπουσα φύση. Μερικές φορές είναι απότομη και τα γυρίσματα, μερικές φορές πονάει, το τελευταίο καιρό. Κανονική σωματική δραστηριότητα μπορεί να ξεχαστεί, αν το κάτω μέρος της πλάτης πονάει. Τι να κάνω, τι να πάρω για να απαλλαγούμε από τον εαυτό σας την ταλαιπωρία; Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε την αιτία, η οποία μπορεί να είναι πολύ. Στάση στην κλίμακα και να μάθετε το βάρος σας. Πήρες κιλά; Είναι αρκετά πιθανό ότι εξαιτίας αυτού, υπάρχει πόνος. Αν το άτομο είναι πλήρης, το βάρος του είναι ασταθής (απότομα χάνει ή κερδίζει κάποιο βάρος), τότε η απάντηση είναι εύκολη, γιατί το κάτω μέρος της πλάτης πονάει. Τι να κάνετε σε αυτή την περίπτωση; Φυσικά, επείγουσα ανάγκη να χάσουν βάρος. Πατήστε πάνω στην σπονδυλική στήλη είναι το ίδιο του το βάρος. Το φορτίο είναι τεράστιο. Επίσης, η αιτία μπορεί να είναι μια άβολη στάση του σώματος. Για παράδειγμα, έχετε κάθεται ή στέκεται σε μια θέση. Για να βοηθήσετε τον εαυτό σας σε αυτή την υπόθεση. Κάνετε κάποια άσκηση για την ανακούφιση από πίσω, ακολουθήστε τα εξής κλίσεις και κυκλική κίνηση. Πρέπει να πούμε ότι συχνά υπάρχει πόνος, αν έχετε χάσει το κάτω μέρος της πλάτης. Τι να κάνετε σε αυτή την περίπτωση; Πάω στο φαρμακείο. Σήμερα μπορείτε να αγοράσετε πολλά του πλανήτη κρέμες και αλοιφές που όχι μόνο θα ανακουφίσει τον πόνο, αλλά θα ανακουφίσει τη φλεγμονή.

Οσφυαλγία; Είναι ένα μήνυμα, δεν είναι μια ασθένεια

Θα πρέπει να πω ότι το χαμηλότερο πόνο στην πλάτη – και όχι η ασθένεια. Αυτό το είδος των σημάτων στο σώμα μας, σηματοδοτώντας την έναρξη της ασθένειας. Αν υπάρχει πόνος στην πλάτη, τι να κάνω, πείτε το στο γιατρό μετά από μια ενδελεχή εξέταση και διάγνωση. Το γεγονός ότι η δυσφορία μπορεί να σχετίζονται με την κακή στάση του σώματος και την καμπυλότητα της σπονδυλικής στήλης. Είναι πιθανό ότι την παραμονή των ανθρώπων άρση βαρών ήταν σωματικά δραστήριοι. Αν το έργο είναι κατά κάποιο τρόπο συνδέονται με την ανύψωση, τότε προφανώς, ο γιατρός θα βρείτε την κήλη ή την ανάπτυξη του χαμηλού πόνου στην πλάτη. Μετά από τραύμα, τραυματισμός ή σοκ, χαμηλότερο πόνο στην πλάτη. Τι να κάνω; Το κύριο πράγμα δεν είναι να αυτοθεραπείας.

Νιώθεις το χαμηλό πόνο στην πλάτη; Δώστε προσοχή σε αυτό. Φυσικά, είναι καλύτερο να πάει στο νοσηλευτικό ίδρυμα και να συμβουλευτείτε έναν ειδικό. Αν για κάποιο λόγο αποφάσισε να αναβάλει το ταξίδι στο γιατρό, τότε θα πρέπει να βοηθήσετε τον εαυτό σας στο σπίτι. Απλά να θυμάσαι ότι η αυτο-φάρμακα δεν είναι πάντα κατάλληλα. Έτσι, έχετε ένα χαμηλότερο πόνο στην πλάτη. Τι να κάνω; Πρώτο, να φοράτε έναν επίδεσμο ή ζώνη, για να κλειδώσετε τη θέση. Αυτό θα βοηθήσει στην περίπτωση της τέντωμα των μυών ιστών στην περιοχή του σπονδύλου. Είναι απαραίτητο να περιορίσει τις μετακινήσεις του. Είναι καλύτερα να βρίσκονται στην πλάτη σας σε μια σκληρή επιφάνεια και το υπόλοιπο. Οι γιατροί καλούνται να προσφεύγουν σε αυτή τη θέση για μερικές μέρες, μέχρι που ο πόνος εξαφανίζεται. Δεύτερο, ζεστό χαμηλότερη πλάτη σας. Πίσω απλώστε ένα λεπτό στρώμα από τα καυτά εργαλεία, τυλίξτε γύρω από τη ζώνη ζεστό κασκόλ και να ξαπλώσετε κάτω από την κουβέρτα. Φάρμακα που υπόσχονται να πάρετε τα πόδια σας ήδη μετά από 12-24 ώρες. Το μασάζ βοηθά, αλλά αν το κάνεις θα πρέπει να είναι μόνο ένας ειδικός. Τα οστά της οσφυϊκής μοίρας είναι πολύ ευαίσθητα και απαιτούν επιδέξιο χειρισμό.

Θα πρέπει και πάλι να υπενθυμίσουμε ότι ο εαυτός είναι που δεν ασχολούνται. Αν καταφέρετε με τη βοήθεια κάποιων λαϊκές θεραπείες για να μουδιάσει τον πόνο, ξέρεις, δεν είναι για πολύ. Θα είναι πίσω. Μόνο ο γιατρός μπορεί να βρει την πραγματική αιτία του πόνου και θα σας συμβουλεύσει για το πώς να απαλλαγείτε από αυτό τον πόνο.

Πόνος στην πλάτη κατά τη διάρκεια της παρατεταμένης συνεδρίαση;

Πόνος στην πλάτη είναι όλο και περισσότερο την επιδίωξη νέων

Στην ιατρική πράξη, υπάρχουν περιπτώσεις όταν οι ασθενείς παραπονούνται ότι έχουν πόνο στην πλάτη, όταν κάθεται. Πριν με αυτά τα συμπτώματα, οι γιατροί κλήθηκαν πάνω από σαράντα χρόνια.

Σήμερα, όμως, οι καταγγελίες αυτές δεν είναι ασυνήθιστο για τους νέους ασθενείς. Πιο συχνά, αυτό οφείλεται στον καθιστικό τρόπο ζωής. Γιατί τώρα οι υπολογιστές αντικατασταθεί καθαρό αέρα και ακόμη και την κοινωνικοποίηση με τους φίλους σας.

Αλλά πέρα από αυτό, υπάρχουν άλλοι λόγοι πίσω πόνο, όταν κάθεται. Ας παρακαλώ να εξετάσετε αυτό το θέμα.

Οι αιτίες του πόνου

"Όταν κάθεστε, πονάει πολύ πίσω." Τέτοιες φράσεις μπορεί συχνά ακούμε από ανθρώπους που έχουν μια καθιστική εργασία.

Πολλοί από αυτούς έρχονται με διάφορες δικαιολογίες, όπως χάνονται πίσω, ή διάστρεμμα μυών στην οσφυϊκή περιοχή.

Αλλά ο πραγματικός λόγος είναι αρκετά διαφορετική. Ας δούμε, λοιπόν, το κύριο ερεθιστικούς παράγοντες που οδηγούν σε σοβαρή πόνο στην πλάτη, όταν κάθεται:

Όταν παρατεταμένη καθιστική είναι η πιο επηρεάζεται κάτω πίσω

 • Παθήσεις της σπονδυλικής στήλης όπως η εκφυλιστική δισκοπάθεια, δισκοκήλη, οστεοπόρωση, σκολίωση, προεξοχή, ή οστεοαρθρίτιδα, είναι πιο πιθανό να είναι η αιτία για τον πόνο στην πλάτη, όταν κάθεται. Αυτό συμβαίνει όταν ένα άτομο έχει μία από αυτές τις ασθένειες για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα κάθεται σε ένα Γραφείο ή τον υπολογιστή.
 • Η διαταραχή του μυϊκού ιστού. Συχνά, όταν ένα μυϊκό σπασμό που επηρεάζει το κάτω μέρος της πλάτης, ισχυρό πόνο στο κάτω μέρος της πλάτης. Οι ασθενείς λένε: "ο πόνος επιδεινώνεται όταν κάθεσαι." Ήταν κάτω από το κάθισμα περισσότερο μυϊκό ιστό στελέχη και προκαλεί την εμφάνιση του πόνου σύνδρομο.
 • Τα λοιμώδη νοσήματα που επηρεάζουν τη σπονδυλική στήλη στην οσφυϊκή περιοχή, μπορεί επίσης να γίνει η αιτία για τον πόνο στην πλάτη.
 • Φλεγμονώδεις διεργασίες στα όργανα της πυέλου αρκετά συχνά συνοδεύεται από πόνους στην κοιλιακή χώρα, αφήνοντας το κάτω μέρος της πλάτης.

Συχνά οφείλεται σε κακή στάση του σώματος ή το υπερβολικό βάρος και μετά από παρατεταμένη συνεδρίαση υποφέρουν από πίσω, επειδή το κάτω μέρος της πλάτης λαμβάνει το φορτίο, και αυτό προκαλεί δυσφορία.

Η διάγνωση και η θεραπεία του πόνου στην πλάτη

Για να προσδιορίσετε τις αιτίες του πόνου στην πλάτη ανάγκες διαγνώστης

Όταν υπάρχει πόνος στην πλάτη, όταν κάθεται, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αυτοθεραπείας, που είναι, ΤΡΊΒΕΤΕ ή ζεστό από την κατεστραμμένη περιοχή. Επειδή αυτές οι μέθοδοι μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση και να οδηγήσει σε σοβαρές επιπλοκές. Είναι καλύτερο να ζητήσει βοήθεια από τους επαγγελματίες που θα είναι σε θέση να τεθεί η διάγνωση και να ορίσει σωστή θεραπεία.

Για να διαγνώσετε διαταραχές στις οποίες πόνο στην πλάτη, χρησιμοποιώντας ακτινογραφίες, υπερηχογράφημα, αξονική ή μαγνητική τομογραφία της σπονδυλικής στήλης.

οι αιτίες του πόνου στην πλάτη

Μετά την ίδρυση όλες τις αιτίες του πόνου τους γιατρούς να καθορίσουν μεθόδους θεραπείας. Χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για την εξάλειψη πολλών παθήσεων της σπονδυλικής στήλης μπορεί να είναι πολύ πιο γρήγορα.

Αλλά εκτός από αυτό, να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ειδικό οστεοπαθητική. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, ο ειδικός με τη βοήθεια των ειδικών κινήσεις επαναφέρει τη σπονδυλική στήλη και να εξαλείψει τον πόνο στην πλάτη.

Επίσης αναπόσπαστο μέρος της, εξαλείφοντας τον πόνο στην πλάτη είναι το φάρμακο. Αυτό μπορεί να συνταγογραφήσει παυσίπονα και αντιφλεγμονώδη, μυοχαλαρωτικά και τα φάρμακα που βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος στη σπονδυλική στήλη. Μετά την εξάλειψη του έντονου πόνου στην οσφυϊκή περιοχή χρησιμοποιούνται φυσικές τεχνικές θεραπείας που περιλαμβάνουν μασάζ, μαγνητοθεραπείας, λέιζερ και λάσπη από την επεξεργασία, και την εξωσωματική θεραπεία με κρουστικά κύματα.

Πώς να αποτρέψει τον πόνο;

Σήμερα, όταν οι περισσότεροι από το έργο που πολλοί από εμάς εκτελέσετε στον υπολογιστή για να αποτρέψετε την εμφάνιση του πόνου, όταν κάθεται είναι πολύ πιο περίπλοκη. Αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν βασικοί κανόνες, μετά από την οποία μπορείτε να αποφύγετε πολλές ασθένειες.

Πώς να καθίσει σωστά σε υπολογιστή

 • Σωστά επιλεγμένο χώρο εργασίας (εξαίρεση τα μαλακά έπιπλα, ρυθμίστε σωστά το ύψος της καρέκλας).
 • Δοκιμάστε, ακόμη και ενώ εργάζεστε για να παρακολουθεί τη στάση σας.
 • Δεν είναι πολύ καιρό στην ίδια θέση.
 • Κάθε ώρα κάνω την προπόνηση.
 • Ο γιατρός σας μπορεί να πάρει ειδικά φάρμακα που υποστηρίζουν το χόνδρο της σπονδυλικής στήλης.
 • Κάνω καθημερινά το πρωί ασκήσεις.
 • Περνούν περισσότερο χρόνο σε εξωτερικούς χώρους.
 • Απαλλαγείτε από τις κακές συνήθειες.
 • Τρώτε σωστά και να τροφοδοτήσει το σώμα σας με βιταμίνες.
 • Επίσης αποτελεσματική μέθοδος για την πρόληψη των παθήσεων της σπονδυλικής στήλης είναι το κολύμπι.

Φυσικά, αν έχετε μια καθιστική εργασία, για να αποφευχθούν διάφορα προβλήματα με τη σπονδυλική στήλη είναι πολύ δύσκολο. Αλλά σε κάθε περίπτωση, οι κανόνες αυτοί θα σας βοηθήσουν να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο εμφάνισής τους.

Λοιπόν, αν την πρόληψη της νόσου δεν αυτοθεραπείας. Είναι καλύτερα να συμβουλευτείτε ένα γιατρό για την κατάλληλη βοήθεια.

Πράγματι, πολλοί πιστεύουν ότι για να απαλλαγούμε από το χαμηλότερο πόνο στην πλάτη είναι δυνατόν χρησιμοποιώντας παραδοσιακές συνταγές. Από βοτανική συμπιέζει τον πόνο, ίσως ο χρόνος θα περάσει μακριά, αλλά η κύρια αιτία του πόνου εξακολουθεί να υφίσταται.

8 συστάσεις για το πώς να εξαλείψει τον πόνο στην πλάτη

Πιθανώς, όλοι εξοικειωμένοι με την κατάσταση, όταν μια απότομη στροφή ή κλίση οδήγηση πίσω, υπάρχει έντονο πόνο και την αποκατάσταση της σπονδυλικής στήλης δίνει ένα τρομερό γεύμα. Δυστυχώς, αυτού του είδους η "αμοιβή" για την ικανότητά του να περπατήσει ομαλά και στα δύο πόδια. Αλλά πραγματικά η δυσφορία στην πλάτη θα μας στοιχειώνει συνεχώς, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση και επισκιάζει τη ζωή μας;

Ας προσπαθήσουμε να το καταλάβω. Επειδή το σώμα μας δεν σταματήσει τη δύναμη της βαρύτητας, η σπονδυλική στήλη είναι πάντα σε ένταση, είναι το είδος της παίρνει συμπιέζονται, ειδικά αν έχουμε να περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας σε στατική θέση. Επιπλέον, η σπονδυλική στήλη παίρνει ένα μεγάλο φορτίο, ενώ ταξιδεύουν με μέσα μαζικής μεταφοράς, καθώς συνεχώς τρέμει.

Μούδιασμα στα πόδια και τα χέρια, η κόπωση και η αδυναμία είναι τα πρώτα συμπτώματα των προβλημάτων της σπονδυλικής στήλης που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Πώς να βοηθήσετε τον εαυτό σας αν ξαφνικά ένιωσα μια απότομη πόνο; Για αρχή, θα πρέπει να μάθετε την ακριβή αιτία του πόνου, να πάρει μια ΜΑΓΝΗΤΙΚΉ τομογραφία και, στη συνέχεια, να ξεκινήσετε τη θεραπεία. Ωστόσο, για την πρόληψη της εμφάνισης των ασθενειών της σπονδυλικής στήλης, μετά από όλα, είναι δυνατόν.

Αρκετά για να εκτελέσει μερικές απλές οδηγίες:

1. Κίνηση – ζωή

Προσπαθήστε να παρακολουθείτε το βάρος σας και να διατηρήσετε το σώμα σας σε καλή φυσική κατάσταση. Για να κάνετε αυτή την άσκηση είναι ο κανόνας, να προχωρήσουμε περισσότερο, ξοδεύουν λιγότερο χρόνο σε μια στατική, καθιστή θέση, εκτελεί κατά τη διάρκεια της ημέρας το φως της άσκησης. Η πιο πρακτική σας, τόσο ισχυρότερη είναι οι μύες σας και το ισχυρότερο σώμα σας.

2. Πείτε "όχι" στο Κάπνισμα

Που περιέχονται σε τσιγάρα νικοτίνης διαταράσσει τη φυσιολογική ισορροπία του νερού στο σώμα, καθιστώντας μεσοσπονδύλιων δίσκων είναι εύθραυστη, έτσι ώστε να γίνονται ευάλωτοι σε διάφορες ασθένειες και διαταραχές.

3. Προσπαθήστε να καθίσει και να περπατήσει με ίσια πλάτη

Κατά τη διάρκεια της ημέρας πολλοί από εμάς πρέπει να είναι σε καθιστή θέση. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να το κάνουμε σωστά, δεν φορτώνει και πάλι την πλάτη και τη σπονδυλική στήλη. Αν εργάζεστε μπροστά στον υπολογιστή, τοποθετήστε το έτσι ώστε η οθόνη να ήταν σαφώς μπροστά στα μάτια σας, με ένα ελαφρώς λοξή κορυφή. Η κλίση του καθίσματος πρέπει να είναι τέτοιο που τα κάτω άκρα ήταν ελεύθερα να τοποθετηθεί κάτω από το τραπέζι σε μια γωνία ενενήντα μοιρών με το πάτωμα.

4. Χρήση lap-top και το τηλέφωνό σας στο ελάχιστο

Πιστεύεται ότι το notebook δεν είναι μια πολύ επιτυχημένη εφεύρεση από την άποψη της εργονομίας και την ευκολία. Τα κινητά τηλέφωνα #8212; δεν είναι πολύ καλύτερη σε αυτό το θέμα, γιατί ενώ χρησιμοποιείτε το τηλέφωνο χωρίς τη θέλησή τους ρίχνει το κεφάλι του προς τη μία πλευρά, η οποία οδηγεί σε διαταραχές στο λαιμό. Ως εκ τούτου, σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε ένα σετ μικροφώνου-ακουστικού.

5. Να λάβει σύντομα διαλείμματα αν το έργο περιλαμβάνει κάθεται σε μία θέση

Καλύτερα αν θα είναι σύντομα διαλείμματα από ένα μεγάλο, επειδή η περιστροφή δεν έχουν χρόνο για να τον πάρει εύκολο, και το φορτίο της σπονδυλικής στήλης είναι πιο ομοιόμορφα κατανεμημένο. Με τα πόδια λίγα λεπτά κάτω από το δρόμο ή από το δωμάτιο, ώστε να μπορείτε να αφαιρέσετε την περιττή ένταση από την κορυφογραμμή.

6. Δώστε προσοχή στο πώς κοιμάστε

Ο σωστός ύπνος είναι ο ύπνος, να βρίσκεται στο πλευρό τους, η ακαμψία του το στρώμα πρέπει να είναι υψηλή. Η λεγόμενη "εμβρυϊκή θέση" ανακουφίζει από την ένταση από τη σπονδυλική στήλη, το οποίο είχε συσσωρευτεί κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας. Αν το βάζεις ανάμεσα στα πόδια του μαξιλαριού, αφαιρεί την ένταση από το γόνατο.

Από ιατρική άποψη, το "λάθος" θέση για ύπνο είναι ξαπλωμένη πάνω στο στομάχι του, γιατί αυξάνει το φορτίο στη σπονδυλική στήλη αρκετές φορές.

θεραπεία

Δώστε προσοχή σε ελάχιστες ενοχλήσεις στην πλάτη, προσπαθήστε να πάρετε το άγχος ξαπλωμένη και χαλαρώστε την πλάτη σας. Πάρετε το φάρμακο πόνου. Εάν αισθάνεστε μούδιασμα στα άκρα, στη συνέχεια, να είστε βέβαιος να ζητούν συμβουλές από έναν ειδικό.

7. Προσπαθήστε να επιταχύνει τη διαδικασία αποκατάστασης

Αν ο πόνος στην πλάτη δεν σας επιτρέπει να μετακινήσετε, να προσπαθήσει να "τρέξει" πίσω στο λεγόμενο safe mode, που είναι, ενώ το κολύμπι στην πισίνα ή το περπάτημα. Έτσι, μπορείτε να ξεφορτώσει τη σπονδυλική στήλη, χωρίς να διακινδυνεύουν να επιδεινώσει την γενική κατάσταση.

8. Μειώστε το φορτίο και ορισμένες κινήσεις

Μην στέλεχος πλάτη, δεν λύγισε, κρατήστε την πλάτη σας ίσια. Αν πας για προπόνηση στο γυμναστήριο, δεν θα πρέπει να κάνουμε κάθετη sit-UPS με το βάρος και το άγχος στους ώμους και τα χέρια προπόνηση. Καλό είναι να μην τρέξει.