Πόνο στην δεξιά πλευρά πίσω

Σχεδόν κάθε πρόσωπο που έχει ποτέ είχε ένα πόνο στην πλάτη με το δεξί ή αριστερό. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτά τα συμπτώματα δεν δείχνουν σοβαρές παθολογίες προκύψει κατά την εκτέλεση πολύπλοκων φυσικών δραστηριοτήτων. Αλλά μερικές φορές ο πόνος μπορεί να μιλήσει για επικίνδυνες ασθένειες που απαιτούν επείγουσα ιατρική φροντίδα.

Λόγους

πίσω πόνο

Εδώ θεωρούμε ότι η βασική παθολογία, η οποία συνοδεύεται από πόνο στην πλάτη δεξιά.

Έκτοπη κύηση

Μια παθολογική κατάσταση κατά την οποία το έμβρυο εμφυτεύεται έξω από την κοιλότητα της μήτρας. Αυτή η κατάσταση μπορεί να οφείλονται σε φλεγμονώδεις παθήσεις του ενδομητρίου, η παρουσία της ενδομήτριας συσκευής, ορμονικές τύπους αντισύλληψης όγκους στη μήτρα, την προηγούμενη έκτοπη κύηση, ανωμαλίες των γεννητικών οργάνων, καθυστερημένη σεξουαλική ανάπτυξη.

Τα σημάδια της νόσου περιλαμβάνουν ξαφνικό έντονο πόνο στη δεξιά ή την αριστερή πλευρά της κοιλιάς, που ακτινοβολούν προς τα πίσω ή λίγο πάνω από τη μέση, να επισημάνετε με το αίμα από το ερυθρό έως καφέ, με την παραβίαση του μηνιαίου κύκλου, ναυτία και έμετος, πόνος και υπεραιμία.

Οστεοχόνδρωση της άρθρωσης.

Παθολογία, στην οποία η καταστροφή του ιστού των οστών της σπονδυλικής στήλης, του χόνδρου των αρθρώσεων, τους μεσοσπονδύλιους δίσκους και τους συνδέσμους. Τα αίτια της νόσου είναι: η κληρονομικότητα και την ευαισθησία στην ασθένεια, διαταραχή του μεταβολισμού που οφείλονται σε διαταραχές του ενδοκρινικού συστήματος, νοσήματα, η καθιστική ζωή, η παχυσαρκία, οι κακές συνήθειες: το Κάπνισμα και η κατάχρηση αλκοόλ, τραύματα, κακώσεις της σπονδυλικής στήλης, και άλλοι.

Το χαμηλό πόνο στην πλάτη υπάρχουν 3 τύποι: αυχενική, θωρακική, οσφυϊκή μοίρα της. Ανάλογα με το τι η σπονδυλική στήλη είναι κατεστραμμένο, ο πόνος θα είναι μεταφρασμένη σε διαφορετικές θέσεις, για παράδειγμα, όταν το στήθος οστεοχόνδρωση πόνο σημειώνεται στην πίσω δεξιά ή αριστερά στο στήθος που ακτινοβολεί στο χέρι, ανάμεσα στις ωμοπλάτες, η οσφυϊκή στην οσφυϊκή περιοχή και να δοθεί το περίνεο, το πόδι. Οι ασθενείς, επίσης, πονοκέφαλο και να παρουσιαστούν ζάλη, ναυτία, εμβοές, ξαφνική απώλεια της συνείδησης.

Υδρονέφρωση

Η νόσος κατά την οποία παρατηρείται ανώμαλη διεύρυνση της κοιλιάς, λόγω συμπίεσης των ιστών μεγάλης ποσότητας υγρών (ούρα).

Η αιτία της νόσου είναι η παραβίαση ή η πλήρης παύση του την εκροή των ούρων από το νεφρό προς την ουροδόχο κύστη που οφείλεται σε μια σειρά παραγόντων: στένωση του ουροποιητικού συστήματος, η παρουσία λίθων στο ουροποιητικό σύστημα, διάφορες νεοπλασίες, καρκίνους, κλπ.

Τα χαρακτηριστικά συμπτώματα της υδρονέφρωση θεωρείται πόνο στην οσφυϊκή περιοχή, δεν εξαρτάται από την ώρα της ημέρας και τη θέση του σώματος, αυξημένη πίεση του αίματος, η συχνή και επώδυνη ούρηση, αίμα στα ούρα. Εάν τα ενεχόμενα δεξί νεφρό, πόνο στην δεξιά πλευρά πίσω και αντίστροφα.

Καρκίνο του πνεύμονα

Απειλή προοδευτική ασθένεια, που συνδέονται με την ανάπτυξη ανώμαλων κυττάρων στον πνεύμονα. Μεταλλαγμένα κύτταρα παύουν να λειτουργούν και ως αποτέλεσμα, υπάρχει έλλειψη οξυγόνου σε όλα τα όργανα και ιστούς. Δυστυχώς, ο καρκίνος σε πρώιμο στάδιο είναι πολύ δύσκολο να αναγνωρίσουμε. Δεν έχει συμπτώματα και οι ασθενείς να μάθουν για την ασθένεια από ατύχημα. Στο 3ο και 4ο στάδιο του πόνου μεταξύ των πλευρών κατά την αναπνοή, δυσκολία στην αναπνοή, αυξημένη θερμοκρασία του σώματος στους 37 βαθμούς, ισχυρή κρίσεις ξηρό βήχα με παχύρρευστα και προσμίξεις αίματος, την αίσθηση της έλλειψης οξυγόνου.

Χολοκυστίτιδα

διάγνωση

Ασθένεια που προκαλείται από την ήττα των τοιχωμάτων της χοληδόχου κύστης. Φλεγμονώδεις διεργασίες σε αυτό μπορεί να εμφανιστεί για διάφορους λόγους: το σχηματισμό των λίθων, την κατανάλωση λιπαρών, υψηλής θερμιδικής αξίας και τα τηγανητά τρόφιμα, η μακροχρόνια κατανάλωση αλκοόλ, η γενετική προδιάθεση, ορμονικές διαταραχές στο σώμα, αλλεργίες, διαταραχές του ανοσοποιητικού συστήματος, ορισμένα φάρμακα, ξαφνική άρνηση των τροφίμων (διατροφή), κ. λπ.

Πόνος στη δεξιά πλευρά της πλάτης και της κοιλιάς εμφανίζεται στην πρώιμη φάση ανάπτυξης της οξείας χολοκυστίτιδας. Ενταχθούν συμπτώματα δυσπεψίας (ναυτία, έμετος, μειωμένη σκαμνί, φούσκωμα, μετεωρισμός). Επίσης, αδυναμία, κόπωση, αύξηση της θερμοκρασίας σώματος, εφίδρωση.

Ξηρά πλευρίτιδα

Φλεγμονή η ορώδης μεμβράνες από τους πνεύμονες (υπεζωκοτική). Ανάλογα με τις άλλες ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος, πλευρίτιδα ευνοϊκό αποτέλεσμα. Πιο συχνά η νόσος εξελίσσεται με φόντο τη φυματίωση, πνευμονία, απόστημα του πνεύμονα, του μυοκαρδίου ή των ιστών του πνεύμονα καρκίνου. Αν οι άνθρωποι αρρώστησε με πλευρίτιδα, έχει βιώσει μια απότομη πόνος κατά την εισπνοή του αέρα, βήχα, ρίγη, νυχτερινή εφίδρωση, πρησμένο δέρμα γύρω από το κατώτερο θώρακα.

Διαγνωστικές μέθοδοι

Όταν ένα άτομο είναι άρρωστο, πίσω το συντομότερο δυνατόν για να συμβουλευτείτε έναν ειδικό για συμβουλές. Ένα τέτοιο ερώτημα μπορεί να συμμετάσχει ένας μεγάλος αριθμός από ειδικούς, ανάλογα με την αιτία του πόνου: ψυχοθεραπευτής, νευρολόγος, γυναικολόγο, ουρολόγο, ογκολόγο, κ. λπ.

Πρώτη εξέταση του ασθενούς με βάση τα επιμέρους χαρακτηριστικά του καθενός από αυτούς:

  • ηλικία. Όλες οι ασθένειες έχουν μια ορισμένη ηλικία. Για παράδειγμα, οι νέοι βρίσκονται συχνά αντιμέτωποι με μια υπερφόρτωση της σπονδυλικής στήλης όπου ο πόνος στην πλάτη με το δεξί ή αριστερό, ως αποτέλεσμα των τραυματισμών *
  • εντοπισμός του πόνου μπορεί να είναι μερικές φορές που προβλέπονται για μια συγκεκριμένη παθολογία;
  • η κλινική εικόνα των παθολογικών καταστάσεων που παρουσιάζεται με πόνο στην πλάτη (ναυτία και έμετος, μετεωρισμός, κολικούς, σέρνοντας πόνος στην κοιλιακή χώρα, γυναίκες, κ. λπ.) *
  • ο χαρακτήρας του πόνου: ο πόνος, απότομη, διαπερνώντας, σκοποβολή. Έντασης – χαμηλής, μέσης και υψηλής;
  • εκδηλώσεις του πόνου κατά τη διάρκεια της ημέρας: αν ο πόνος εναλλάσσεται με την ανάπαυση ή τον πόνο στην πλάτη, δεν περνάει;
  • διεξάγεται instrumental και εργαστηριακές εξετάσεις (αίματος και ούρων, ακτινογραφία του θώρακα, την πλάτη και τη λεκάνη, ΑΞΟΝΙΚΉ ή ΜΑΓΝΗΤΙΚΉ τομογραφία, ηλεκτρομυογράφημα).

Αυτός ήταν ο κύριος λόγος για τον πόνο στην πλάτη, στη δεξιά πλευρά. Δεν θα πρέπει να προσπαθήσει να εντοπίσει τον εαυτό σας, και ιδίως να ορίσει μια θεραπεία.

Πρόληψη

Ο καθένας ξέρει ότι για την πρόληψη της νόσου είναι πολύ πιο εύκολο, από ό, τι στη συνέχεια να την αντιμετωπίσουμε. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε μερικούς απλούς κανόνες που θα προστατεύουν τους ανθρώπους από την ανάπτυξη διαφόρων παθολογικών καταστάσεων: υγιεινό τρόπο ζωής, τη διατροφή και να τρώνε σωστά, να μην επιβαρύνει τη σπονδυλική στήλη από έντονες σωματικές ασκήσεις, και να κάνετε κάποια ελαφριά σπορ, όπως η κολύμβηση.

πόνος στη δεξιά πλευρά

Ύπνο θα πρέπει να είναι σε ένα στρώμα μέτριας σκληρότητας, και κάτω από το κεφάλι θέσει μαξιλάρι μικρό μέγεθος. Είναι σημαντικό να διανείμει το βάρος σε δύο χέρια την ίδια στιγμή, να θεραπεύσει όλες τις ασθένειες πρόδρομος του πόνου στην πλάτη. Επίσης, σημαντική είναι η ενίσχυση της ανοσίας και σκλήρυνση.