Πόνος στη δεξιά πλευρά δίνει πίσω

Πόνο στα πλευρά μου ποτέ δεν ήταν οι αγγελιοφόροι της ο καιρός είναι καλός ή αναπάντεχη καλή τύχη. Βασικά λένε ότι ένα άτομο που υποφέρει από κάποια ασθένεια, συχνά χωρίς να το γνωρίζουν. Οι λόγοι μπορεί να είναι διαφορετική, αλλά ό, τι και να ήταν, θα πρέπει πάντα να συμβουλευτείτε έναν ειδικό.

πόνο στην πλάτη

Προσπαθήστε όσο το δυνατόν να επισκέπτονται την κλινική, ειδικά εάν αισθάνεστε πόνο στην δεξιά πλευρά που ακτινοβολεί προς τα πίσω. Όπως δυσφορία μπορεί να πει ότι έχετε οποιαδήποτε προβλήματα με τα νεφρά. Ίσως έχετε ένα τσιμπημένο νεύρο, προβλήματα με τους πνεύμονες, το συκώτι, τη χοληδόχο κύστη, το πάγκρεας. Όλες αυτές οι παθήσεις μπορεί να οδηγήσει σε πολύ άσχημα αποτελέσματα, δεν αποκλείεται ακόμη και να αποβεί μοιραία.

Εάν έχετε πόνο στην δεξιά πλευρά που ακτινοβολεί προς τα πίσω, που συνοδεύεται από την πικρή γεύση στο στόμα, πυρετός, αδυναμία, ζάλη άμεσα να επισκεφθείτε τον ιατρό. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι η άμεση μεταφορά του ασθενούς σε ειδικούς ζήτηση και συμπτώματα όπως έντονο πόνο στην δεξιά πλευρά, η οποία εμφανίστηκε ξαφνικά και δεν σταματά για μισή ώρα, ή αίμα στα ούρα. Ότι έχετε προβλήματα με το φως, θα πω επίσης δυσκολία στην αναπνοή, ζάλη, στομαχικές διαταραχές, υψηλός πυρετός, έμετος. Πόνος στη δεξιά πλευρά που ακτινοβολεί προς τα πίσω, σε σύγκριση με αυτά τα συμπτώματα μπορεί να μην φαίνεται τόσο τρομακτικό. Τουλάχιστον σε σύγκριση με άλλες αισθήσεις.

Επιπλέον, οι γυναίκες αισθάνονται για άλλες αιτίες του πόνου στη δεξιά πλευρά. Δίνει πίσω, συχνή ούρηση, απότομη πόνος – αυτά τα συμπτώματα μπορεί να είναι σημάδια της έκτοπης κύησης. Σε αυτή την περίπτωση, εκτός από επείγουσες διαγνώσεις, θα πρέπει ενδελεχή εξέταση και επιθεώρηση του γιατρού. Ίσως στην δεξιά πλευρά έγκυος πονάει εξαιτίας της ηπατίτιδας, πυελονεφρίτιδα, σκωληκοειδίτιδα, και περισσότερα. Αυτό επηρεάζει αρνητικά την ανάπτυξη του εμβρύου.

Έμπειροι ενήλικες γυναίκες γνωρίζουν ότι κατά τη διάρκεια αυτών πόνους, που μπορεί να μετατρέψει σε λαϊκή ιατρική. Τι να κάνετε αν έχετε βρει μια ασθένεια του παγκρέατος ή στη χοληδόχο κύστη; Αποκλείει λιπαρά, αλμυρά, τηγανητά, τα πικάντικα τρόφιμα από τη διατροφή σας. Σε κατάσταση ηρεμίας, το σώμα θα πρέπει να πάρει βραστές πατάτες, το λευκό κρέας. Με αυτή τη δίαιτα, ο πόνος θα περάσει σύντομα.

Αν το πρόβλημα είναι στο σπλήνα, θα έρθει με ένα αφέψημα της αγριοτριανταφυλλιάς. Εκτός από τη θεραπεία αυτό το αφέψημα είναι σε θέση να πραγματοποιήσει μια καλή πρόληψη. Επίσης αποκαθιστά τη λειτουργία του σπλήνα το χυμό από τα τριμμένα καρότα, παντζάρια, ραπανάκια.

Το πρόβλημα μπορεί να βρίσκεται στο ήπαρ. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να πάρετε πέντε χτυπήματα στο κουταλιά μέλι με την κανέλα πριν το φαγητό και μετά. Ένα μείγμα από ελαιόλαδο, μέλι, ξύδι Μήλου μηλίτη, χυμό λεμονιού, επίσης, καθαρίζει το συκώτι σας.

Παρά τα πολλά φάρμακα στα φαρμακεία, λαϊκή ιατρική και τις συμβουλές των φίλων, μην ξεχνάτε σχετικά με την θεραπεία με τον ειδικό. Γιατί ο πόνος στη δεξιά πλευρά που ακτινοβολεί προς τα πίσω, μπορεί να είναι προάγγελοι σοβαρών ασθενειών, το οποίο στη συνέχεια μπορεί να οδηγήσει σε πολύ καταστροφικά αποτελέσματα. Να είστε προσεκτικοί και προσεκτικοί. Οι δράσεις αυτές θα σας επιτρέψει να ζήσετε μια μακρά, υγιή και ευτυχισμένη ζωή.

Πόνος στη δεξιά πλευρά που ακτινοβολεί προς τα πίσω

Πόνος που εστιάζει στην δεξιά πλευρά της πλάτης, μπορεί να υποδεικνύουν προβλήματα που σχετίζονται με το πεπτικό σύστημα. Πόνος στη δεξιά πλευρά, αισθάνθηκε στην πλάτη είναι ένα σύμπτωμα, η εμφάνιση των οποίων είναι δυνατή στις εξής ασθένειες.

Επιπλέον, οι γυναίκες αισθάνονται για άλλες αιτίες του πόνου στη δεξιά πλευρά. Δίνει πίσω, συχνή ούρηση, απότομη πόνος – αυτά τα συμπτώματα μπορεί να είναι σημάδια της έκτοπης κύησης. Σε αυτή την περίπτωση, εκτός από επείγουσες διαγνώσεις, θα πρέπει ενδελεχή εξέταση και επιθεώρηση του γιατρού.

Έμπειροι ενήλικες γυναίκες γνωρίζουν ότι κατά τη διάρκεια αυτών πόνους, που μπορεί να μετατρέψει σε λαϊκή ιατρική. Σε κατάσταση ηρεμίας, το σώμα θα πρέπει να πάρει βραστές πατάτες, το λευκό κρέας. Με αυτή τη δίαιτα, ο πόνος θα περάσει σύντομα. Αν το πρόβλημα είναι στο σπλήνα, θα έρθει με ένα αφέψημα της αγριοτριανταφυλλιάς. Το πρόβλημα μπορεί να βρίσκεται στο ήπαρ. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να πάρετε πέντε χτυπήματα στο κουταλιά μέλι με την κανέλα πριν το φαγητό και μετά. Ένα μείγμα από ελαιόλαδο, μέλι, ξύδι Μήλου μηλίτη, χυμό λεμονιού, επίσης, καθαρίζει το συκώτι σας.

Ζωνάρι πόνο

Να είστε προσεκτικοί και προσεκτικοί. Μπορείτε να προσθέσετε τα σχόλια σας και τα σχόλιά σας για αυτό το άρθρο, με την επιφύλαξη των Κανόνων της συζήτησης. Πόνος στη δεξιά πλευρά, που εκδηλώνεται από το πίσω μέρος, είναι από τα χαρακτηριστικά των παθήσεων του αναπνευστικού συστήματος.

η αιτία του πόνου

Όταν πυώδη μορφή ισχυρούς πόνους στο δεξί προστίθεται ελαττωματικό αναπνοή για την πληγείσα πλευρά. Φλεγμονή των πνευμόνων (δεξιά-sided πνευμονία) συνοδεύεται από τέτοια συμπτώματα, όπως αυξημένη θερμοκρασία, υγρούς ρόγχους στους πνεύμονες, βήχας. Η ένταση του πόνου είναι διαφορετική. Αυτόματος πνευμοθώρακας παράγει απότομη ξαφνική πόνο που ακτινοβολεί στην ωμοπλάτη.

Πόνος στη δεξιά πλευρά του πίσω: η φύση και η ένταση

Κολικούς του εντέρου μπορεί επίσης να προκαλέσει πόνο σε αυτό το μέρος. Για να επιλύσετε με τη βοήθεια των Shpy, συχνά εξαφανίζεται από μόνη της. Οξεία σκωληκοειδίτιδα μπορεί επίσης να προκαλέσει πόνο στην δεξιά πλευρά πίσω πλευρά. Αυτό το σπάνιο σύμπτωμα παρουσιάζεται όταν περιφερειακό Παράρτημα εντοπίζεται πίσω από το τυφλό έντερο, διευρυμένη, πρησμένα. Σπειραματονεφρίτιδα, υδρονέφρωση, νεφρικό απόστημα, και άλλες παθήσεις που σημειώνονται πόνος, το τράβηγμα, δυνατό και οξύ πόνο.

Στο πίσω μέρος υπάρχει ένα αίσθημα δυσκαμψία, πόνο επίθεσης αυξάνεται όταν κινείται, δίνει στο στήθος, τα άκρα, τη βουβωνική χώρα. Είναι επίσης δυνατή η εμφάνιση μούδιασμα, "καρφίτσες και βελόνες". Έντονο πόνο, πιθανό κάταγμα της ωμοπλάτης, τα πλευρά, σχετικά με το δικαίωμα. Συχνά τα άτομα που βιώνουν τον πόνο, που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά πίσω, δεν ξέρω τι εμπειρογνωμόνων για την αντιμετώπιση με κάποια αρχή είναι το πρόβλημα. Παθολογία του οποιοδήποτε από αυτά τα όργανα μπορεί να χρησιμεύσει ως μια πηγή του πόνου. Παρατεταμένο πόνο του ήπατος.

Επιθέσεις πόνος μπορεί να υποδηλώνει παθήσεις και κακώσεις της σπονδυλικής στήλης, κήλη. Επίσης, πιθανές βλάβες στο ουροποιητικό σύστημα. Στην τελευταία περίπτωση ο πόνος δεν περιορίζεται σε οποιαδήποτε θέση. Υπάρχουν ασθένειες που απαιτούν επείγουσα θεραπεία, σε ορισμένες περιπτώσεις μιλάμε για χειρουργική επέμβαση.

Σε κάθε περίπτωση, είναι αδύνατο να ανεξάρτητα συνταγογραφήσει φάρμακα χωρίς να υποβάλλονται σε ιατρική εξέταση. Στην πιο ακραία περίπτωση, μπορείτε να πάρετε παυσίπονα για την προσωρινή εξάλειψη των συμπτωμάτων. Ωστόσο, για να απαλλαγούμε εντελώς από τον πόνο είναι δυνατή μόνο μετά την εξάλειψη των αιτιών εμφάνισής της.

Εάν ο ασθενής είναι σχετικά με το δικαίωμα, και ο πόνος που εμφανίζεται πιο συχνά στα δεξιά, για παράδειγμα, το δικαίωμα των νεφρών μπορεί να δώσει πόνο στη δεξιά πλευρά (πλάτη ή την κοιλιά). Για παράδειγμα, σε σκωληκοειδίτιδα, όταν η Σκωληκοειδής απόφυση βρίσκεται στο δεξιό κάτω μέρος της κοιλιάς, αλλά ο πόνος δίνει ή στη μέση της κοιλιάς. Επειδή η σκωληκοειδίτιδα μπορεί να συγχέεται με τον πόνο των νεφρών, νεφρική νόσο μπορεί να έχουν παρόμοια συμπτώματα.

Ισχυρή, σχεδόν μια μαχαιριά του πόνου στη δεξιά πλευρά του και μπορεί να προκαλέσει την απόφραξη των αιμοφόρων αγγείων. Πόνος στη δεξιά πλευρά στην κορυφή μπορεί να προκαλέσει οξεία σκωληκοειδίτιδα, αν το Προσάρτημα είναι πολύ μακριά από αυτό το site #8212; κάτω δεξιά κοιλιακή χώρα. Αλλά θα μπορούσε να είναι μια κατάσταση όπου ο πόνος εμφανίζεται στη δεξιά πλευρά, αλλά είναι η πηγή της, που βρίσκεται στην αριστερή ή στη μέση. Γιατί ο πόνος στη δεξιά πλευρά που ακτινοβολεί προς τα πίσω, μπορεί να είναι προάγγελοι σοβαρών ασθενειών, το οποίο στη συνέχεια μπορεί να οδηγήσει σε πολύ καταστροφικά αποτελέσματα.

Αιτίες της πόνος κάτω από τα πλευρά που ακτινοβολεί προς τα πίσω

Μερικές φορές οι άνθρωποι παραπονιούνται ότι πονάει δεξιά πλευρά κάτω από το πλευρό του πόνου και την δίνει πίσω. Τους λόγους που την προκάλεσαν, μπορεί να είναι πολλά, αλλά όπως δυσφορία, δεν είναι ποτέ ατύχημα. Για τη διάγνωση είναι απαραίτητο να προβούν σε λεπτομερή μελέτη για να προσδιορίσετε τη συγκεκριμένη αιτία του πόνου.

Η ένταση και η φύση

Πιο συχνά ο πόνος εντοπίζεται στην πλευρά όπου βρίσκεται το προβληματικό μέρος του σώματος. Αλλά μερικές φορές η δυσφορία είναι πολύ μακριά από την περιοχή της παθολογίας, έρχεται σε ένα συγκεκριμένο μέρος του σώματος.

Συνήθως ο πόνος έχει τις ακόλουθες χαρακτήρα:

 1. κράμπες σχετίζεται με μη φυσιολογικές μυϊκές συσπάσεις;
 2. η άνοδος είναι χαρακτηριστικό των φλεγμονωδών διεργασιών.
 3. αιχμηρά και κοφτερά ρήξη ή διάτρηση του σώματος, εσωτερική αιμορραγία, απόφραξη των αιμοφόρων αγγείων;
 4. οσφυαλγία. Υποδεικνύει ένα πρόβλημα με το περιφερικό νευρικό σύστημα.
θεραπεία

Υπάρχουν και άλλα είδη του πόνου, αλλά ανεξάρτητα από τον τύπο τους, θα πρέπει να ειδοποιεί το άτομο. Έτσι, το σώμα υποδεικνύει τυχόν παραβιάσεις.

Όταν χρειάζεστε βοήθεια έκτακτης ανάγκης

Σε περίπτωση έντονου πόνου θα πρέπει να καλέσετε ένα ασθενοφόρο, καθώς ορισμένες παθολογικές καταστάσεις απαιτούν επείγουσα θεραπεία και μερικές φορές χειρουργική επέμβαση.

Υπάρχουν διάφορα συμπτώματα, η παρουσία των οποίων γιατροί θα πρέπει το συντομότερο δυνατόν:

 1. ισχυρή ή συνεχή πόνο στη δεξιά πλευρά κάτω από τα πλευρά ή στην πλάτη;
 2. απώλεια της συνείδησης;
 3. ζάλη ή Γενική αδυναμία.

Οι κύριοι λόγοι

Με επίκεντρο τη φύση και την τοποθεσία του την ταλαιπωρία, μπορείτε να καταλάβετε σε τι γιατρό πρέπει να επικοινωνήσετε με:

 1. στα δεξιά είναι πιο κοντά στο Κεντρικό τμήμα της πλάτης. Πιθανή νεφρική νόσο;
 2. η δεξιά ωμοπλάτη. Η αιτία μπορεί να είναι ένα τσιμπημένο νεύρο. Επίσης πόνο στην κάτω πλευρά που ακτινοβολεί προς τα δεξιά ωμοπλάτη μπορεί να σηματοδοτούν την παρουσία της ασθένειας των πνευμόνων;
 3. πλευρά, που ακτινοβολούν προς τα δεξιά πλευρά και στην πλάτη. Εδώ είναι η χοληδόχος κύστη, το συκώτι. Συνήθως ο πόνος δεν υποχωρεί σε λίγες ημέρες, συνοδεύεται από ναυτία και ο έμετος, η ένταση των κοιλιακών μυών;
 4. πόνο που ακτινοβολεί στην πλάτη. Μπορούν να σηματοδοτούν την παρουσία κήλη δίσκους ή άλλες ανωμαλίες της σπονδυλικής στήλης. Αυτός ο πόνος μπορεί να είναι ένα σύμπτωμα των παθήσεων του ουροποιητικού συστήματος;
 5. δυσφορία στην πλάτη, χειρότερα το πρωί. Το πρόβλημα μπορεί να είναι άβολο στρώμα και εκφύλιση του νωτιαίου μυς.

Έτσι, οι λόγοι είναι πολλοί. Λαμβάνουν φάρμακα χωρίς διαβούλευση με ένα γιατρό είναι δεν συνιστάται. Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι σε αυτό το μέρος του σώματος που φιλοξενεί πολλά ζωτικά όργανα.