Πόνος δεξιά πλευρά πίσω πλευρά

Σήμερα προσφέρουμε ένα άρθρο σχετικά με το θέμα: "Πληγή δεξιά πλευρά από πίσω." Έχουμε δοκιμάσει τα πάντα είναι σαφές και λεπτομέρεια. Εάν έχετε ερωτήσεις, ρωτήστε στο τέλος του άρθρου.

πόνος στη δεξιά πλευρά πίσω

Πόνος στη δεξιά πλευρά από το πίσω μέρος μπορεί να έχει διαφορετικές αιτίες. Αυτά τα αρχεία πιο συχνά για ασθένειες των αναπνευστικών οργάνων, του ουροποιητικού συστήματος, του αίματος, το αναπαραγωγικό σύστημα. Μόνο μετά από ενδελεχή διάγνωση μπορεί να γίνει με ακρίβεια η διάγνωση.

Τύποι του πόνου στη δεξιά πλευρά από το πίσω μέρος

Η ενόχληση θα είναι μεταφρασμένη, όπου το πρόβλημα είναι. Πόνος δείχνει μια παθολογική διαδικασία. Μερικές φορές δίνει σε μια συγκεκριμένη περιοχή του σώματος. Ο πόνος μπορεί να είναι διαφορετική:

1. Κράμπες πόνο προκύπτουν από το γεγονός ότι μείωσε δραστικά μυών σε κοίλα όργανα.

2. Επίμονος πόνος εμφανίζεται όταν είναι τεντωμένο εξωτερικό κέλυφος σε parenchymatous δομή.

3. Αύξηση του πόνου λέει φλεγμονώδη διαδικασία.

4. Το κοφτερό μαχαίρι υποδηλώνει ότι έκοψε κάποια εκπαίδευση, φραγμένο αγγείο, ξαφνικά υπάρχει εσωτερική αιμορραγία.

5. Πόνος-πόνος στην πλάτη χαρακτηριστικό του νωτιαίου μυελού, την παθολογία του νευρικού συστήματος.

6. Ροκάνισμα, θαμπό, πονώντας πόνο.

7. Long και short.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι κάθε πόνος είναι πολύ επικίνδυνο, δείχνει ότι στο σώμα της μια σοβαρή παραβίαση.

Όταν το er για τον πόνο στην δεξιά πλευρά του πίσω;

Σε ορισμένες περιπτώσεις, να απαλλαγούμε από τον πόνο, μια επείγουσα ανάγκη να καλέσει ασθενοφόρο, για να σώσει τον άνθρωπο. Ασθενοφόρο ονομάζεται, αν ένα άτομο έχει αυτά τα χαρακτηριστικά:

1. Ο πόνος είναι απότομη και ξαφνική, ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν έχει περάσει, εντοπίζεται στη δεξιά πλευρά.

2. Κάτω από τα πλευρά είχε μια ισχυρή αφόρητο πόνο, το άτομο χάνει τις αισθήσεις του, είχε να αισθανθείτε ζάλη, αποδυναμώνει.

Αιτίες του πόνου στη δεξιά πλευρά του πίσω

Όταν διαγνωστεί, είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή στο χαρακτήρα, εντοπισμός του πόνου. Διευκρινίσει τη διάγνωση μπορεί να είναι μόνο ο γιατρός. Είναι σημαντικό να εξετάσει τους ακόλουθους παράγοντες:

1. Πόνος στην πλάτη κέντρο δεξιά, αυτό δείχνει σοβαρή νεφρική νόσο.

2. Πίσω πόνο κάτω από την ωμοπλάτη, σχετικά με το δικαίωμα. Αυτό το σύμπτωμα χαρακτηρίζεται από νευρολογική νόσο, υποδεικνύει ότι ένα τσιμπημένο νεύρο. Όταν πληγή πίσω κάτω δεξιά ωμοπλάτη, έτσι ώστε το άτομο να έχει μια σοβαρή πνευμονική νόσος – καρκίνος του πνεύμονα, βρογχικό πνευμονία, πλευρίτιδα.

3. Πόνος κάτω από τα πλευρά στη δεξιά πλευρά χαρακτηρίζει σοβαρή ηπατική παθολογία ή νόσο της χοληδόχου κύστης, το πάγκρεας. Όταν ο πόνος είναι παρατεταμένη, να είστε βέβαιος να εξετάσει το ήπαρ. Αν ο πόνος για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν έχει περάσει, δεν υπάρχει πυρετός, έμετος, ναυτία, ένταση των κοιλιακών μυών, έτσι, ένα ανθρώπινο χολοκυστίτιδα. Σε αυτήν την περίπτωση, ο πόνος μπορεί να ακτινοβολεί στην ωμοπλάτη, τον ώμο, το στήθος.

η αιτία του πόνου

4. Πόνος στο κάτω πίσω δεξιά πλευρά δείχνει μια παθολογική διαδικασία της σπονδυλικής στήλης, κήλη μεσοσπονδύλιου, προβλήματα με το ουροποιητικό σύστημα. Για να ανακουφίσει την κατάσταση μόνο μετά από το πρόσωπο που θα δεχθεί άλλη θέση.

5. Το πρωί πονάει η πλάτη μου οφείλεται σε μυϊκή δυστροφία, αν το λάθος άτομο σήκωσε το στρώμα.

Θεραπεία του πόνου στη δεξιά πλευρά από το πίσω μέρος

Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλές φάρμακο, θα πρέπει να γνωρίζουμε τη γνώμη του θεράποντος ιατρού δεν αυτοθεραπείας. Η δεξιά πλευρά είναι τα όργανα που είναι σημαντικές για την πλήρη δραστηριότητα. Για να ανακουφίσει τον πόνο, θα πρέπει να πάρετε αναλγητικό φάρμακο. Ο πόνος θα περάσει μετά με ακρίβεια να προσδιοριστεί η αιτία.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι τα συμπτώματα μπορεί να υποδεικνύουν διαφορετικές ασθένειες. Σε αυτήν την περίπτωση είναι πολύ σημαντικό να δείτε έναν ειδικό, τόσο σε χρόνο για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από επιπλοκές.

Όταν υπάρχει έντονο πόνο στην δεξιά πλευρά της πλάτης μου.

1. Παθήσεις των αναπνευστικών οργάνων – σε πνευμονία, πλευρίτιδα, κακοήθεις όγκοι στους βρόγχους και τους πνεύμονες.

2. Ασθένειες του πεπτικού συστήματος με οξεία χολοκυστίτιδα, κολικούς του εντέρου, σκωληκοειδίτιδα.

3. Παθήσεις του ουροποιητικού συστήματος – υδρονέφρωση, οπισθοπεριτοναϊκό αιμάτωμα, πυελονεφρίτιδα, σπειραματονεφρίτιδα, απόστημα του τα νεφρά.

4. Αν έχετε προβλήματα με τη σπονδυλική στήλη, σπονδυλική στήλη. Όταν ένα άτομο έχει χαμηλή οσφυαλγία, κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου, σπονδύλωση.

Τα χαρακτηριστικά του πόνου σε παθήσεις των αναπνευστικών οργάνων

Όταν πλευρίτιδα ανησυχούν για την απότομη πόνο. Πυώδης έντυπο συνοδεύεται από έντονο πόνο, την κακή αναπνοή. Πόνος που εντείνεται όταν το άτομο βήχει, κινείται, μιλάει για την ξηρά μορφή πλευρίτιδα.

Φλεγμονή των πνευμόνων, εκτός από τον πόνο, ραγδαία αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος, έντονο βήχα, συριγμό, ο πόνος είναι έντονος. Πνευμοθώρακας χαρακτηρίζεται από μια ξαφνική πόνο που ακτινοβολεί από τον ώμο λεπίδα.

Τα χαρακτηριστικά του πόνου σε ασθένειες του πεπτικού συστήματος

Ο πόνος εντοπίζεται πίσω από τη δεξιά πλευρά της λέει πιο συχνά για την οξεία χολοκυστίτιδα, δίνει το ζωνάρι, το δεξιό μεσοπλεύριο, τον ώμο, την ωμοπλάτη. Μερικές φορές καίει στην οσφυϊκή περιοχή. Μια επίθεση μπορεί να διαρκέσει ώρες, ημέρες. Απότομη αύξηση της θερμοκρασίας, την ανησυχία του για τη σοβαρή εμετό.

Συχνά ο πόνος μπορεί να χαρακτηρίζεται από εντερικές κολικούς, σε αυτή την περίπτωση, είναι απαραίτητο να ληφθούν Nospanum. Επικίνδυνο όταν ο πόνος εμφανίζεται με την οξεία σκωληκοειδίτιδα, εντοπίζεται στη δεξιά πλευρά, δίνει πριν. Το σύμπτωμα είναι σπάνια, μόνο όταν η σκωληκοειδική Προσάρτημα είναι πίσω από το τυφλό έντερο, είναι μεγάλες, διογκώνεται.

Το χαρακτηριστικό πόνο του ουροποιητικού συστήματος

Πόνος στη δεξιά πλευρά πίσω μπορεί να υποδεικνύει σοβαρή νεφρική νόσο – απόστημα, υδρονέφρωση. Δυσφορία μπορεί να είναι διαφορετικές, συχνά ενοχλείται από γκρίνια, θαμπό, απότομη πόνος μπορεί να αυξηθεί όταν η πίεση στην οσφυϊκή περιοχή. Σε κωλικό του πόνου είναι έντονη, όπως και η πινακίδα υποδεικνύει θρόμβωση των νεφρικών αρτηριών.

Έτσι, να πονούν δεξιά πλευρά και την πλάτη μπορεί να έχουν διαφορετικές αιτίες. Θα πρέπει να σκεφτείτε ότι εκτός από την εσωτερική ασθένειες, τα συμπτώματα δείχνουν μια κήλη, σπονδύλωση, εκφυλιστική ασθένεια δίσκων, ένα τσιμπημένο νεύρο. Συχνά ο πόνος είναι απότομη, το δώσω πίσω. Για να διακρίνει την παθολογία της σπονδυλικής στήλης και των ασθενειών των εσωτερικών οργάνων, θα πρέπει να δώσουν προσοχή σε άλλα συμπτώματα, όπως πόνο, περιορισμένη κίνηση, δυσκαμψία, μουδιάσματα.

διάγνωση

Πόνος στη δεξιά πλευρά, που εκδηλώνεται από το πίσω – ένα σύμπτωμα που μπορεί να δείξει πολλές ασθένειες, συμπεριλαμβανομένων των σοβαρών. Αν ο ασθενής παίρνει από το ειδικό στο χρόνο, θα του επιτρέψει να αποφύγει θανατηφόρες επιπλοκές και να λάβετε την κατάλληλη θεραπεία.