Πόνος στην πλάτη, το οποίο να επικοινωνήσετε με το γιατρό

Αν τον πόνο στην πλάτη σε τι γιατρό να αντιμετωπίσει το ζήτημα του ενδιαφέροντος για πολλούς ανθρώπους αντιμέτωποι με το δυσάρεστο πρόβλημα. Ειδικά με την ηλικία, τον πόνο στην πλάτη, φαίνεται να είναι όλο και περισσότερα, αν όχι να λύσει αυτό το πρόβλημα. Μπορεί να έχουν διαφορετικό χαρακτήρα: αιχμηρός, πόνος, σχέδιο. Όταν υπάρχουν "φρικτό" αίσθημα, ένα αίσθημα δυσφορίας, ένα άτομο έχει σκέψεις, πόνο στην πλάτη, το οποίο γιατρό, που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσει αυτή την ασθένεια. Θα πρέπει πρώτα να κατανοήσετε τις κύριες αιτίες αυτής της κατάστασης. Μόνο ένας εξειδικευμένος γιατρός μπορεί να κάνει μια σωστή διάγνωση βασίζεται σε προσεκτική εξέταση, τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποιήθηκε.

πόνο στην πλάτη

Οι αιτίες του πόνου στην πλάτη

Ας εξετάσουμε τις κύριες αιτίες του πόνου:

 1. Νόσο, νευρολογικές (κήλη δίσκους).
 2. Καμπυλότητα της σπονδυλικής στήλης.
 3. Πλευρίτιδα.
 4. Ένα οζίδιο.
 5. Προβλήματα με τα νεφρά.
 6. Διάφορα προβλήματα με τα εσωτερικά όργανα.

Όλες οι παραπάνω λόγους, ενθαρρύνει τον ασθενή να σκεφτείς σε ποιο γιατρό να πάτε αν σας πονάει η μέση του. Δεν κάνουν αυτό το σοβαρό εμπόδιο για να πάρει τη βοήθεια ενός επαγγελματία στον τομέα της ιατρικής. Να θυμάστε ότι χωρίς έγκαιρη θεραπεία, το θαύμα δεν συνέβη, οπότε θα πρέπει το συντομότερο δυνατό να πάει στο γιατρό. Αυτό πρέπει να γίνει κατά κύριο λόγο σε προβλήματα στον τομέα αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί και να γίνει ισχυρότερη με την πάροδο του χρόνου. Μπορείτε σε ορισμένες περιπτώσεις (όταν η παρεξήγηση για μια σωστή διάγνωση) μπορεί να προκαλέσει επιδείνωση: υποθερμία, ανυψωτικά βαριά αντικείμενα, λοίμωξη.

Εάν έχετε μια χρόνια ασθένεια και για τον πόνο στην πλάτη, το οποίο γιατρό για να εφαρμόσετε αυτήν την ερώτηση θα πρέπει να είναι απλό, να κλείσετε ένα ραντεβού με το γιατρό σας. Διαφορετικές παθολογικές καταστάσεις μπορεί να προκαλέσει πόνο διαφορετικής φύσης, τότε είναι αναγκαίο να ληφθούν υπόψη. Για παράδειγμα, αν έχετε αυτή τη στιγμή, πονώντας πόνο, τότε μπορεί να σχετίζεται με τη μυϊκή φλεγμονή χρειάζεται τη βοήθεια ενός νευρολόγου.

Σε τι γιατρό να απευθυνθώ αν πάλι είναι επώδυνο και υπάρχουν μαχαίρωμα αισθήσεις; Αυτό το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται σε διάφορες παθήσεις στο αναπνευστικό σύστημα ή το ουρογεννητικό. Σε μια τέτοια κατάσταση, θα χρειαστεί τη βοήθεια από έναν ουρολόγο ή τον πνευμονολόγο. Μαχαίρωμα στην πλάτη μπορεί, επίσης, για το λόγο ότι το πρόσωπο που έχει τεταμένες από την πλάτη του, στη συνέχεια, αν τον πόνο στην πλάτη νευρολόγοι θα σας βοηθήσει.

Το ερώτημα, σε τι γιατρό να απευθυνθώ αν τον πόνο στην πλάτη, αν δεν ξέρετε. Η σπονδυλική στήλη είναι ένας γιατρός που εμπλέκονται στη μελέτη της σπονδυλικής στήλης και των παθολογιών. Εξετάσουμε προσεκτικά και μια επισκόπηση της νόσου.

Έχετε ισχιαλγία ή χαμηλή οσφυαλγία, κήλη και τον πόνο στην πλάτη σε τι είδους γιατρός είναι απαραίτητη σε αυτή την κατάσταση; Αυτό θα σας βοηθήσει έμπειρο νευρολόγο. Μπορεί επίσης να εντοπίσει τη φλεγμονώδη διαδικασία.

Να που ο γιατρός σας ρωτήσω αν τον πόνο στην πλάτη κάτω πλάτη σε γυναίκες; Στο γυναικολόγο, όπως δυσφορία, να μιλήσουμε για έκτοπη κύηση ή φλεγμονή του αναπαραγωγικού συστήματος. Επιπλέον, ακόμη και μια απολύτως υγιή εγκυμοσύνη μπορεί να είναι η κύρια αιτία της δυσφορίας στην οσφυϊκή περιοχή.

Εάν συνεχώς πόνο στην πλάτη που λαμβάνουν κατάλληλα φάρμακα μπορεί να συνταγογραφηθεί μόνο από τον θεράποντα ιατρό, ο οποίος έχει ήδη τεθεί η σωστή διάγνωση, με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας αναλύσεις.

Μετά από μια πτώση από ύψος ατύχημα πόνο στην πλάτη γιατρός θα εξετάσει προσεκτικά, να μην καθυστερήσει μια επίσκεψη σε έναν επαγγελματία. Διαφορετικά, οι συνέπειες μπορεί να είναι αρκετά σοβαρή. Αν το άτομο έχει σοβαρό τραυματισμό, τότε σκεφτείτε πολύ και δεν χρειάζεται, μια επείγουσα ανάγκη να καλέσει ασθενοφόρο. Θα είναι η σωστή απόφαση.

Σοβαρή πόνο στην πλάτη τι γιατρός θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσει αυτό το φαινόμενο; Αν δεν ξέρετε ποιον να καλέσετε για να κλείσετε ένα ραντεβού με έναν θεραπευτή. Όσο πιο γρήγορα θα έρθει ο γιατρός, τόσο πιο γρήγορα μπορείτε να απαλλαγείτε από την ασθένεια, η οποία μπορεί να είναι πολύ ενοχλημένος.

Αν ο νευρολόγος δεν έχει διαγνωστεί, αλλά συνεχίζει τον πόνο στην πλάτη σε τι είδους γιατρός λιχουδιές που να στρίψω; Κάντε ένα ραντεβού για να δείτε έναν ουρολόγο. Η αιτία του προβλήματος μπορεί να είναι ένα σημάδι των ασθενών, κακώς εργάζονται νεφρά.

Μια ξαφνική, απότομη πόνο στην πλάτη γιατρός θα βοηθήσει στην εξάλειψη, αλλά αυτό θα πάρει κάποιο χρόνο, θα πρέπει να δαπανηθούν για λεπτομερείς μελέτες του σώματος και να αποκτήσουν ακριβή αποτελέσματα της δοκιμής.

Εάν χρειάζεστε ένα ενδοκρινολόγο — ένα γιατρό για τη θεραπεία πόνο στην πλάτη που σχετίζονται με ανεπάρκεια μικροθρεπτικών συστατικών, τα οποία περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, το ασβέστιο, γρήγορα να έρθει σ ' αυτόν και να πάρει οδηγίες.

η αιτία του πόνου

Σε αυτή την περίπτωση, αν οφείλεται σε αρθρίτιδα ή οστεοαρθρίτιδα εμφανίστηκε τον πόνο στην πλάτη η οποία γιατρός σε επαφή; Σε αυτή την κατάσταση, θα βοηθήσει έναν έμπειρο ρευματολόγο. Αυτός εξετάζει προσεκτικά το συνδετικό ιστό. Πληγή πίσω που να στρίψω; Φυσικά, θα πρέπει να βιαστούμε και να πάρει ένα ραντεβού με το γιατρό στην κλινική, αναθέτοντας την υγεία σας με αυτούς τους επαγγελματίες. Άσε που δεν με απασχολεί το ζήτημα πόνο στην πλάτη τι είδους γιατρός είναι απαραίτητη, το ιατρικό κέντρο θα βοηθήσει σίγουρα, προτείνουμε να μετατραπεί σε έμπειρους ειδικούς.

Αν υποθέσουμε ότι είστε ανησυχούν για το παλιό τραυματισμούς, πόνους στην πλάτη, το οποίο γιατρό για να πάει για βοήθεια; Εδώ θα εξεταστεί προσεκτικά από το γιατρό, αυτός διερευνά τα προβλήματα του παρελθόντος, ίσως πέταξε έξω την πλάτη σας μετά από να εργαστεί σκληρά.

Πόνος στην πλάτη, πόνος στην πλάτη, που να επικοινωνήσουν σε αυτή την κατάσταση; Κλείστε ένα ραντεβού με τον ογκολόγο, επειδή δυσφορία (οσφυαλγία) μπορεί να είναι ένας όγκος ως καλοήθη ή κακοήθη φύση. Πηγαίνετε σε έναν έμπειρο ειδικό.

Έτσι, εάν έχετε μια ερώτηση, πονάει η πλάτη μου, σε τι γιατρό να απευθυνθώ, κάνετε πρώτα ένα ραντεβού με το ΓΙΑΤΡΌ, αυτός θα σας παραπέμψει σε ειδικό γιατρό (νευρολόγο, ουρολόγο, ενδοκρινολόγο).

Αν τον πόνο στην πλάτη, το οποίο ο γιατρός θα πρέπει να εφαρμόσει,

Στο ερώτημα, σε τι γιατρό να απευθυνθώ αν τον πόνο στην πλάτη, η απάντηση είναι σαφής για να έμπειρο ειδικό. Φυσικά, όταν για πρώτη φορά αντιμετωπίσετε ένα τέτοιο πρόβλημα, πριν αυτό όχι, δεν θα το βάλετε οποιαδήποτε διάγνωση, τότε θα πρέπει να κάνετε ένα ραντεβού με έναν παθολόγο, Γενικό ιατρό. Μόνο αφού ο γιατρός εξετάζει προσεκτικά και θα ζητήσει κάποιες διευκρινιστικές ερωτήσεις, μπορεί να χρειαστεί να συμβουλευτείτε ειδικούς. Αν τον πόνο στην πλάτη καλώς ήρθατε στο εξής οι γιατροί θα πρέπει:

 1. Νευρολόγος.
 2. Ο γιατρός - ο ουρολόγος.
 3. Γυναικολόγος.

Κάθε ένας από αυτούς τους επαγγελματίες εξετάσει προσεκτικά και θα ορίσει την κατάλληλη έρευνα, προκειμένου να είναι σίγουροι για μια ακριβή διάγνωση. Αυτό θα εξαρτηθεί από την περαιτέρω θεραπεία.

Αν είστε συνεχώς προβληματισμένος ο πόνος στην πλάτη, το οποίο γιατρό για να ζητήσει συμβουλές και συστάσεις. Αν ο λόγος έγκειται στην κατάσταση της σπονδυλικής στήλης και, στη συνέχεια, θα πρέπει να εργάζονται με ένα πραγματικό επαγγελματία στον τομέα αυτό, οι έμπειροι της σπονδυλικής στήλης. Σε αυτή την περίπτωση, αν υπάρχει ένα τσιμπημένο νεύρο, το νεύρο ιστού είναι ενοχλημένος εμφανίστηκε σε φλεγμονή, τότε θα πρέπει να εξετάσουμε στο γραφείο του ένα νευρολόγο. Αλλά όταν το κύριο πρόβλημα έγκειται στην κατάσταση των εσωτερικών οργάνων, τότε θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν καρδιολόγο.

Διάγνωση

Προκειμένου να προσδιορίσει τα αίτια που εισήγαγε ο πόνος δεν χρειάζεται μόνο ιατρική εξέταση, αλλά και μια σειρά από πρόσθετες μελέτες, χωρίς την οποία είναι αδύνατο να παρουσιάσει μια πλήρη εικόνα του αντιμετώπισε πρόβλημα κατάσταση. Κάθε ασθενής μπορεί να ανατεθεί:

 1. Ακτινογραφία της σπονδυλικής στήλης.
 2. Ανάλυση του αίματος και των ούρων.
 3. Υπερηχογράφημα των ισχίων αρθρώσεων.

Με αυτές τις εξετάσεις, μπορείτε να εξαιρέσετε ορισμένες ασθένειες και να θέσει τη σωστή διάγνωση.

Θεραπείες για τον πόνο στην πλάτη

Αναπτύξει μεθόδους για να απαλλαγούμε από τον πόνο:

 1. Manual therapy.
 2. Φυσιοθεραπεία.
 3. Μασάζ.

Σε δύσκολες περιπτώσεις, είναι αδύνατο να κάνουμε χωρίς χειρουργική επέμβαση. Επιπλέον, η θεραπεία θα πρέπει το ειδικό, γιατρό, τα συνταγογραφούμενα φάρμακα. Θα βοηθήσει να μειώσει τον πόνο. Θεραπείες φυσιοθεραπείας επίσης είναι εξίσου αποτελεσματικό τρόπο για να απαλλαγούμε από το δυσάρεστο πόνο. Με την παρουσία της χρηματοοικονομικής ικανότητας, μπορούν να αντέξουν οικονομικά να χαλαρώσετε στη λάσπη θεραπεία θέρετρα.

Έτσι, μόνο μια ολοκληρωμένη προσέγγιση που θα σας βοηθήσει να γρήγορα και αποτελεσματικά να αντιμετωπίσει τον πόνο στην πλάτη. Μην αμελήσετε τις συμβουλές από το έμπειρο γιατρό, ο μόνος επαγγελματίας με βάση την εμπειρία, τη γνώση συνταγογραφήσει τη θεραπεία που θα σας βοηθήσει να αποφευχθούν οι αρνητικές συνέπειες.

Πρόληψη

Αν δεν θέλετε να ασχοληθεί με τον πόνο στην πλάτη, είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή στα ακόλουθα σημαντικά και εύκολα υλοποιήσιμο συστάσεις:

θεραπεία και πρόληψη
 1. Να κοιμηθώ σε ένα αρκετά σταθερό κρεβάτι με μαλακό στρώμα.
 2. Πάντα να διατηρείτε σωστή στάση του σώματος, ακολουθούν αυστηρά τη δεδομένη στιγμή.
 3. Δεν χρειάζεται πολύ χρόνο για να είναι στην ίδια θέση (ειδικά αν είναι ενοχλητικό για σας). Αν εργάζεστε σε έναν υπολογιστή, στη συνέχεια να λάβει τα μικρά, συχνά διαλείμματα, κατά την οποία θα είστε σε θέση να τεντώσει, να μετακινήσετε.
 4. Οργανώσει σωστά το χώρο εργασίας, όλα πρέπει να είναι όπως μπορείτε άνετα να: να είστε βέβαιος να λάβει μια καρέκλα με ένα άκαμπτο στήριγμα, το καλύτερο είναι αν έχει μπράτσα, headrest (αυτό θα σας βοηθήσει λίγο, γείρετε το κεφάλι σας και να χαλαρώσετε τους μύες). Να θυμάστε ότι πήχεις σας πρέπει να βρίσκονται στο τραπέζι, να μην είναι κάπου στον αέρα, στον αέρα.

Τα κορίτσια πρέπει να επικεντρωθεί σε παπούτσια με ψηλά τακούνια, δεν πρέπει να με τα πόδια σε αυτά τα παπούτσια για περισσότερο από δύο ώρες την ημέρα. Μην κάνετε απότομες στροφές ή κλίσεις, αποφύγετε την ξαφνική φορτία. Σε αυτή την περίπτωση, αν θα πρέπει να πάρει ένα συγκεκριμένο στοιχείο, το καλύτερο είναι να κάτσεις λίγο και να αντιμετωπίσει με το έργο, από το να σκύψεις. Επιπλέον, αν για κάποιο λόγο έχετε πολύ χρόνο για να σταθεί, για παράδειγμα, λίγες ώρες στις δημόσιες μεταφορές, τότε θα πρέπει να βρει για τον εαυτό του μια θέση που μπορείτε εύκολα να βασιστείτε. Αυστηρά ακολουθήστε το δικό τους βάρος, τα επιπλέον κιλά της έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία του σώματός σας. Αναφέρονται τακτικά τα μαθήματα φυσικής αγωγής. Αυτό έχει θετικό αντίκτυπο στην κατάσταση. Πισίνα και γυμναστήριο, παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο στη φροντίδα του εαυτού σας.