Η σύνθλιψη συγκρότημα μέτρα για να ασχοληθεί με τον πόνο στην πλάτη!

Πριν από χιλιάδες χρόνια, όταν ήρθαν οι μαϊμούδες κάτω από τα δέντρα, ο άνθρωπος της σπονδυλικής στήλης ήταν η πρώτη για να δοκιμάσετε ένα κατακόρυφο φορτίο. Αυτό οδήγησε στο γεγονός ότι δεν υπήρχαν προϋποθέσεις για τις ασθένειες. Στη σύγχρονη εποχή της υψηλής τεχνολογίας, αναγκαστική στάση κατά την εργασία και τα Γενικά καθιστικός τρόπος ζωής είναι όλο και περισσότερο τίθεται το ερώτημα – τι να κάνω αν με πονάει; Απαντήσεις στο ερώτημα αυτό, μπορείτε να ακούσετε πολλά, αλλά μόνο ένα σύνολο κατάλληλα θεραπευτικά και προληπτικά μέτρα θα σας βοηθήσει να ξεχάσουμε τον πόνο στην πλάτη.

πολύ πόνος στην πλάτη τι να κάνω

Ακριβώς όπως και κάθε ασθένεια, πόνο στην πλάτη, χρειάζεται την κατάλληλη προσέγγιση, να προσδιορίσει τις αιτίες της. Συνήθως, αυτές οι πόνο που συνδέεται με τη σπονδυλική παθολογία. Ως εκ τούτου, είναι αναγκαίο να συμβουλευτείτε ένα νευρολόγο και ακτινολογίας έρευνα, το καλύτερο από αυτούς θα είναι MSCT ή ΜΑΓΝΗΤΙΚΉ τομογραφία. Οργανική μελέτες θα σας βοηθήσει να καθορίσει το επίπεδο της σπονδυλικής στήλης κακώσεις, και να ανιχνεύσει την παρουσία των ενδείξεων για τη χειρουργική θεραπεία.

Θεραπεία με το φάρμακο για την ανακούφιση του πόνου

Τι να κάνετε για τον πόνο στην πλάτη; Η πιο γρήγορη επίδραση λαμβάνεται από θεραπεία με το φάρμακο. Τυπική θεραπεία περιλαμβάνει:

 • Το φάρμακο που χαλαρώνει τους μυς
 • Αντιφλεγμονώδη παυσίπονα
 • Η θεραπεία με βιταμίνη
 • Chondroprotectors

Ναρκωτικά, που επιτρέπει να αφαιρέσετε ένα μυϊκό σπασμό θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κατά τις πρώτες ώρες οξεία έναρξη πόνου. Η χαλάρωση της έντασης των μυών σας επιτρέπει να βγάζετε γρήγορα το αποτέλεσμα της συμπίεσης του νωτιαίου ρίζες, αφαιρέστε κράμπες των μυών. Αυτό οδηγεί σε μια ισχυρή μείωση του πόνου. Επίσης, ανακουφίζει το σπασμό μυών είναι το πιο σημαντικό βήμα στη θεραπεία της σπονδυλικής στήλης παθολογία.

Αντι-φλεγμονώδη φάρμακα επιτρέψει να γρήγορα να διευκολύνει τον πόνο και τη φλεγμονή, αν η πληγή πίσω. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ενέσεις και tablets, καθώς και εξωτερικά — με τη μορφή αλοιφής ή γέλης. Βιταμίνη. Ενισχύει και προστατεύει τις νευρικές ίνες από επιβλαβείς εξωτερικές επιρροές.

Βιταμίνες της ομάδας "β" έχει την δυνατότητα να βελτιώσει τη συμπεριφορά νευρικών ερεθισμάτων, η οποία βοηθά να αφαιρέσει πολλά αρνητικά φαινόμενα, εκτός από τον πόνο.

Chondroprotectors – παρασκευάσματα που αποτελείται από chondroitins και γλυκοζαμίνη — οι ουσίες που υπάρχουν σε υγιείς χόνδρους των μεσοσπονδύλιων αρθρώσεων και των δίσκων. Φλεγμονώδη διαδικασία σημειωθεί η έλλειψη τους.

Σημαντικό! Όλα τα φάρμακα πρέπει να λαμβάνονται μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες από το γιατρό σας. Διαφορετικά, μπορούμε να αναμένουμε την ανάπτυξη επιπλοκών, που υπερβαίνουν τις απαιτούμενες δοσολογίες και άλλα δυσάρεστα πράγματα.
πονάει πολύ πίσω

Μη-φαρμάκων τρόπους για να αντιμετωπίσει την ασθένεια

Δυστυχώς, η θεραπεία με το φάρμακο του πόνου δεν είναι πάντα διαθέσιμες. Με την παρουσία της Αλλεργίας, δυσανεξίας, σοβαρές ασθένειες ταυτόχρονη, εγκυμοσύνη, χρήση πολλών ναρκωτικών είναι αδύνατο. Και ήταν η εγκυμοσύνη ή ταυτόχρονη ασθένειες συχνά προκαλούν την ανάπτυξη του πόνου. Τι πρέπει να κάνετε αν μια πραγματικά κακή πίσω, και φάρμακα αντενδείκνυνται; Αυτό θα σας βοηθήσει χωρίς ναρκωτικά μεθόδους:

 1. Μασάζ. Το μασάζ είναι μία από τις ασφαλέστερες τις ιατρικές διαδικασίες. Η μόνη απόλυτη αντένδειξη είναι ο καρκίνος του ασθενή. Μασάζ ανακουφίζει το σπασμό μυών, reflex μειώσει τον πόνο και να βελτιώσει τη ροή του αίματος σε όλους τους ιστούς. Αυτό θα έχει θετική επίδραση στη Γενική υγεία.
 2. Φυσιοθεραπεία είναι επίσης μια ασφαλής θεραπεία. Τα αποτελέσματα των ηλεκτρικών ρευμάτων, μαγνητικά πεδία, η υποδόρια χορήγηση των αναισθητικών επιτρέπει να επιτύχει αξιοσημείωτα αποτελέσματα. Μυϊκός σπασμός μείωση του πόνου στην πλάτη είναι για ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα για την ενίσχυση των αδύνατων μυών, και τη διατροφή των ιστών είναι σημαντικά βελτιωμένη.
  Ωστόσο, πριν από τη διενέργεια των διαδικασιών που είναι απαραίτητες για να συμβουλευτείτε ένα γιατρό / φυσιοθεραπευτή για να προσδιορίσει την πλέον κατάλληλη μέθοδος θεραπείας και να εντοπίσει πιθανές αντενδείξεις (αλλεργικές αντιδράσεις, oncopathology, νόσο του θυρεοειδούς, κ. λπ.).
 3. Manual therapy και ο βελονισμός. Αυτές οι μέθοδοι έχουν παρόμοια επίδραση στο μασάζ, αλλά λειτουργούν σε ένα πιο δυσδιάκριτο επίπεδο διασύνδεσης αντανακλαστικά.

Μικρός πόνος, μετατόπιση ή το τέντωμα των μυών αντανακλαστικά πυροδοτεί μια σειρά από αντιδράσεις. Το αποτέλεσμα είναι η μείωση ή εξάλειψη του πόνου, την αποκατάσταση της ευαισθησίας. Είναι επίσης ένας από τους τρόπους για να κρατήσει το σώμα σε καλή φόρμα, αν έχετε πόνο στην πλάτη. Ωστόσο, για να αναθέσει αυτή τη διαδικασία μόνο σε επαγγελματίες. Εκτός από τις παραπάνω μεθόδους θεραπευτικά αποτελέσματα, υπάρχει και μια άλλη εντελώς ασφαλής και ιδιαίτερα αποτελεσματική μέθοδος για τον έλεγχο και την πρόληψη– φυσιοθεραπεία.

Σωματικές ασκήσεις για την καταπολέμηση του πόνου και την πρόληψη

Οι αρχαίοι Έλληνες για την κίνηση της ζωής. Η κατάληψη της φυσικής αγωγής σε κάθε περίπτωση δεν αποκλείει την απόδοση άλλων μέτρα αποκατάστασης. Ωστόσο, ασκήσεις για τον πόνο στην πλάτη μπορεί να είναι ένα μέσο για την παροχή πρώτων βοηθειών, πρόσβαση σε άλλους τρόπους. Αυτό οφείλεται σε αυξημένη ροή του αίματος ερεθισμένες περιοχές, η οποία συμβάλλει στην ταχύτερη αποβολή των τοξικών ουσιών στην φλεγμονή που προκαλεί πόνο. Εδώ είναι τα παραδείγματα των ασκήσεων:

 • Άσκηση η γάτα. Στέκεται στα τέσσερα, prognut τόξο πίσω όσο το δυνατόν περισσότερο και, στη συνέχεια, κρατήστε αυτή τη θέση για μερικά δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε 3-4 φορές. Αυτή η φόρτιση όταν ο πόνος στην πλάτη είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική για το στήθος και τη μέση.
 • Όρθια, σταύρωσε τα χέρια πίσω από την πλάτη, την κατάσχεση με το ένα χέρι τον καρπό του άλλου χεριού, στη συνέχεια, σπρώξτε πίσω στην οσφυϊκή περιοχή. Άσκηση χαλαρώνει τεταμένη τους μυς πίσω, κυρίως στο θώρακα και μεταφέρει το φορτίο στους μυς των όπλων.
 • Κάθεται σε μια καρέκλα, γείρετε το κεφάλι προς τα κάτω όσο το δυνατόν περισσότερο, σταδιακά και πολύ προσεκτικά. Προσπαθήστε να φτάσει το πηγούνι στο στήθος. Αν αγγίξει ή πόνος δεν το επιτρέψει, σταδιακά, τραβήξτε το κεφάλι στην αρχική του θέση και λίγο πριν. Επαναλάβετε μερικές φορές. Αποτελεσματική άσκηση λαμβάνει το φορτίο από το λαιμό και τους μυς.
πολύ πληγή πίσω θεραπεία

Εκτελέστε αυτές τις ασκήσεις καθημερινά άρρωστο και κάτω μέρος της πλάτης. Την εκτέλεση τους δεν πρέπει να φοβάται για τη μέτρηση του πόνου. Αυτό είναι απόδειξη ότι το στέλεχος αποδυναμωθεί και ερεθισμένες περιοχές. Αν έχετε ένα εξασθενημένο πίσω μυς (ειδικά για τους ανθρώπους που διάγουν καθιστική ζωή), η φυσικοθεραπεία θα σας βοηθήσει να ενισχύσει τους μυς και να μειώσει το φορτίο της σπονδυλικής στήλης.

Ιδανική δραστηριότητα, η οποία περιλαμβάνει την εργασία σχεδόν όλοι οι μύες του σώματος, είναι το κολύμπι. Επίσης, τη μείωση του συγκροτήματος μπορεί να περιλαμβάνει ένα ντους αντίθεση και κρύο νερό, αυτό το αντανακλαστικό επίδραση σε ολόκληρο το σώμα.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η φόρτιση είναι όταν ο πόνος στην πλάτη θα είναι αποτελεσματική μόνο στην περίπτωση που η τακτική και σωστή εκτέλεση. Ασκήσεις για να μάθετε καλύτερα να το κάνουμε υπό την επίβλεψη ενός γιατρού-ειδικός της φυσικής αγωγής. Στη συνέχεια, μπορούν να εκτελέσουν ανεξάρτητα στο σπίτι. Να θυμάστε — η υγεία σας εξαρτάται από Εσάς.