Γιατί τον πόνο στην πλάτη μετά τον ύπνο

Σχεδόν κάθε δευτερόλεπτο αισθάνεται δυσφορία από το γεγονός ότι τον πόνο στην πλάτη το πρωί. Στην πραγματικότητα παράγοντες της νόσου μπορεί να είναι πολλά – το άτομο κινείται λίγο, δεν παρατηρήσετε την ανάπτυξη των ασθενειών ή φταίει απλά άβολο κρεβάτι. Γιατί πρωί, πόνο στην οσφυϊκή περιοχή – θα εξετάσει στην κριτική μας.

Γιατί τον πόνο στην πλάτη μετά τον ύπνο προκαλεί

Πόνος στην πλάτη κατά την αφύπνιση: αιτίες

Το πρωί δεν μπορεί να χαρακτηριστεί καλή, αν συνοδεύεται από πόνους ή οξύ πόνο. Επιπλέον, αν Ξυπνήσεις. Γιατί το πρωί πόνο στην πλάτη – σε αυτό το review θα εξετάσει τους παράγοντες που μπορεί να προκαλέσει ενοχλήσεις στην οσφυϊκή μοίρα της:

 • Η σωματική αδράνεια – έλλειψη ενεργό τρόπο ζωής, το βάρος. Προσπαθήστε να ξεκινήσετε την ημέρα σας με άσκηση και ο πόνος σταδιακά θα πάει μακριά.
 • Το άγχος είναι μια συνεχής ανησυχία προκαλεί στα νευρικά κύτταρα.
 • Εγκυμοσύνη – γυναίκα "στη θέση του" πιο συχνά εμπειρίες δυσφορία που οφείλεται για το αναπτυσσόμενο έμβρυο.
 • Φλεγμονή του ουροποιητικού συστήματος. Μετά την πλάτη πόνος στην περιοχή των νεφρών, οπότε δεν είναι όλα σωστά με το ουροποιητικό σύστημα. Ένα χαρακτηριστικό σύμπτωμα είναι ένα θαμπό πόνο στα νεφρά, η οποία συνεχίζεται, ανεξάρτητα από την στάση του σώματος του ασθενούς. Ανακούφιση μπορεί να συμβεί μόνο μετά το άδειασμα της ουροδόχου κύστης.
 • Ασθένειες του παγκρέατος. Διαταραχές του παγκρέατος μπορεί να αντικατοπτρίζει το γεγονός ότι μια πληγή κάτω μέρος της πλάτης, το πρωί μετά τον ύπνο. Σήμα κατατεθέν – που περιβάλλει πόνος πόνος.
 • Η παθογένεια της σπονδυλικής στήλης: κήλη, σκολίωση, την ισχιαλγία και την οσφυαλγία. Η τελευταία ορίζεται διάγνωση απλά εκδηλώνεται πιο συχνά το πρωί. Δυσφορία καλύπτει την περιοχή ανάμεσα στους ώμους, την πλάτη και τη μέση.
 • Παθήσεις της κοιλιάς – παγκρεατίτιδα, σκωληκοειδίτιδα, ασθένειες του γαστρεντερικού σωλήνα.
 • Φλεγμονώδεις διεργασίες στο αναπνευστικό σύστημα.
 • Παθολογία από τις αρθρώσεις: αρθρίτιδα, αρθροπάθεια, νόσος του Bechterew – αυτές οι ασθένειες μπορεί να προκαλέσει δυσφορία.
 • Η αφύσικη στάση του ύπνου.

Τι είναι το κίνδυνο του πόνου, η οποία εξαφανίζεται κατά τη διάρκεια της ημέρας

Πολλοί είναι εξοικειωμένοι με αυτή την κατάσταση, όταν το πρωί, πληγή κάτω μέρος της πλάτης, στη συνέχεια πηγαίνει μακριά. Μιλάμε για την ταλαιπωρία, η οποία συνεχώς εκδηλώνεται το πρωί και υποχωρούν στη μέση της ημέρας. Ο ασθενής δεν ακόμη και να παρατηρήσετε τις αλλαγές της κατάστασής του και συνεχώς αναβάλλει τη θεραπεία. Και το πρωί όλα τα επαναλαμβάνει. Αυτή η μέρα της Μαρμότας, αργά ή γρήγορα, θα οδηγήσει σε επιπλοκές και είναι εδώ γιατί.

Κατά τη διάρκεια του ύπνου, οι μύες και οι αρθρώσεις να χαλαρώσετε. Όταν περιγράφεται η παθογένεια του όγκου του inter-αρθρικό υγρό, το οποίο λειτουργεί με βάση την αρχή της λίπανσης, μειώνεται. Το πρωί ιστού κίνηση σε μια φάση της δραστηριότητα, αλλά μια ουσία που θα πρέπει να διευκολύνει την κυκλοφορία τους αναπτύχθηκε σε μικρή ποσότητα, γιατί μετά τον ύπνο, εμφανίζεται σπασμός. Κατά τη διάρκεια της ημέρας από κοινού ρευστό αρχίζει να παράγεται με την ίδια ένταση και ο πόνος εξαφανίζεται.

Γιατί είναι μια πληγή κάτω μέρος της πλάτης

Μια κοινή αιτία του πόνου είναι η οστεοαρθρίτιδα, μια κοινή ασθένεια του πίσω. Προκαλεί δυσφορία στις αρθρώσεις της σπονδυλικής στήλης, και στερεί από πλαστικότητα. Αν μια πληγή κάτω μέρος της πλάτης μετά τον ύπνο, είναι το πρώτο σημάδι παθογένειας. Υπάρχουν πολλά διακριτικά χαρακτηριστικά:

 • Ακόμη και με ένα αδύναμο βήχα υπάρχει μια αίσθηση επώδυνη lumbagoes στην πλάτη και τη μέση.
 • Είναι αδύνατο να κάμψει ελεύθερα.
 • Μετά από έντονες κινήσεις αισθάνονται κόπωση.
 • Η συνεχής γκρίνια από το πρωί ζωνάρι πόνο.
Γιατί τον πόνο στην πλάτη μετά τον ύπνο διαγνωστικά

Χαμηλή οσφυαλγία εκδηλώνεται με πόνο σε διάφορα μέρη της σπονδυλικής στήλης.

 1. Λαιμό — σε αυτή την περίπτωση μετά την πλάτη πόνος στον ώμο, το λαιμό, τους ώμους. Απώλεια της αίσθησης στα άκρα και τον προσανατολισμό στο χώρο και το πετάει μπροστά στα μάτια μου.
 2. Στήθος— αύξηση του πόνου στην πλάτη, το στήθος, μεταξύ των πλευρών. Δυσκολία στην αναπνοή.
 3. Οσφυϊκή— δυσκολία στην κίνηση κατά την κάμψη, πόνο στο πίσω μέρος το πρωί, και υπάρχουν, επίσης, κράμπες στο στομάχι.

Αν υποψιάζεστε ότι το χαμηλότερο πόνο στην πλάτη μετά τον ύπνο – αυτά είναι τα σημάδια οστεοχόνδρωση, μην διστάσετε να επισκεφθείτε ένα γιατρό. Ο ειδικός θα σας πει τι θεραπεία θα είναι πιο αποτελεσματική.

Οστεοαρθρίτιδα και τον πόνο στην πλάτη

Μετά τον ύπνο πίσω πόνο στην οσφυϊκή περιοχή, που συχνά τις αρθρώσεις, τον αυχένα και την πλάτη υποφέρουν λόγω της καταστροφής του χόνδρου που διευκολύνουν την τριβή. Ιστού χόνδρου (matrix) καλύπτεται και των δίσκων της σπονδυλικής στήλης. Αν δεν μείνετε υγρό, τότε η τριβή των οστών και η φλεγμονή αρχίζει. Επειδή πόνος στις αρθρώσεις και τους δίσκους πλέον να αντιμετωπίσει με το κύριο έργο – για τη σταθεροποίηση των σπονδύλων. Αυτό είναι ένα σημάδι της οστεοαρθρίτιδας. Είναι σαν σιωπηλός δολοφόνος – μπορεί να πάρει χρόνια, χωρίς συμπτώματα και να αρχίσει να εκδηλώνεται από το χαμηλότερο πόνο στην πλάτη, το πρωί μετά τον ύπνο.

Ώρα να αναλάβει τη θεραπεία

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι αν και ανακούφιση έρχεται, αλλά η ασθένεια δεν εξαφανίστηκε. Το σύμπτωμα εξαφανιστεί προσωρινά. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο, το συντομότερο δυνατόν να αρχίσει η θεραπεία. Θα πρέπει να περάσει την εξέταση. Περιλαμβάνει:

 1. Το αίμα και τα ούρα για Γενική ανάλυση. Εργαστηριακή δοκιμή θα δείξει τι φάση είναι η ασθένεια και τα οποία όργανα κατεστραμμένα. Ένα τεστ ούρων θα δείξει αν η διαδικασία της φλεγμονής στο ουροποιητικό σύστημα.
 2. Βιοχημική ανάλυση του αίματος.
 3. Ακτινογραφίες της σπονδυλικής στήλης θα σας επιτρέψει να εκτελέσει την κατάσταση των αρθρώσεων.
 4. Είναι δυνατόν ΑΞΟΝΙΚΉ τομογραφία της σπονδυλικής στήλης, η οποία θα προσδιορίσει το δυνατό τσίμπημα και παραμόρφωση.
 5. Ιστορία. Το γιατρό εξοικειωμένοι με την ιστορία της νόσου. Ίσως το χαμηλότερο πόνο στην πλάτη μετά τον ύπνο είναι μια συνέπεια της μακροχρόνιας πληγές. Θα μάθετε εάν υπάρχουν παρόμοιες ασθένειες στην άμεση οικογένειά σας και δεν το κάνετε για την υγεία σας όρους.

Θεραπείες

Μετά από όλες τις προετοιμασίες έχουν ολοκληρωθεί, θα πρέπει να ξεκινήσετε τη θεραπεία. Η διαδικασία μπορεί να χωριστεί σε διάφορα στάδια:

 • Η εξάλειψη των αιτίων της παθογένειας.
 • Μια σύνθετη επίδραση στο nidus.
 • Ανακούφιση των συμπτωμάτων χρησιμοποιώντας φάρμακα για την ανακούφιση της φλεγμονής.

Φαρμακευτική αγωγή

Στην περίπτωση των ασθενειών του μυοσκελετικού συστήματος πρωί χαμηλότερο πόνο στην πλάτη να βοηθήσει να ανακουφίσει την αντι-φλεγμονώδη φάρμακα όπως η Ιβουπροφαίνη και άλλα φάρμακα που περιέχουν δικλοφενάκη. Μπορούν να εφαρμοστούν σε διάφορες μορφές, η επιλογή εξαρτάται από την ένταση του πόνου:

 • Τα δισκία είναι συνήθως λαμβάνονται κατά τη διάρκεια των γευμάτων. Άτομα με παθήσεις του γαστρεντερικού σωλήνα πρέπει να τα πίνουν μαζί με φάρμακα που μειώνουν το επίπεδο της οξύτητας του στομάχου.
 • Μελανό σημείο θα μειώσει τη φλεγμονή και τον πόνο.
 • Ενέσεις.

Επιπλέον, μια καλή βοήθεια των μυοχαλαρωτικών. Αυτό το φάρμακο ανακουφίζει από τους σκελετικούς μύες από την ένταση. Η χρήση θα πρέπει να είναι μόνο με ιατρική συνταγή και να μην εμπλακεί – που μπορεί να προκαλέσει παράλυση των μυών.

Πρόσθετα μέτρα

Αν τον πόνο στην πλάτη, το πρωί δεν σταματά, ο γιατρός μπορεί να συνταγογραφήσει ξεκούραση στο κρεβάτι, και για επιπλέον υποστήριξη στην πληγείσα περιοχή για να αντιστοιχίσετε έναν κορσέ.

Ύπνο σε ένα ορθοπεδικό στρώμα είναι πολύ πιο χρήσιμο στην περίπτωση των ασθενειών αυτών.

Καλό εργαλείο υποστήριξης θα θεραπευτικές ασκήσεις και εγχειρίδιο συνεδρίες θεραπείας. Οι εμπειρογνώμονες θα βοηθήσει να γίνει ισχυρότερη είναι οι μύες και οι σπόνδυλοι είναι πιο ευέλικτη.

Πρόληψη

Είναι καλύτερο να αποτρέψει την ασθένεια από το να την αντιμετωπίσουμε. Ειδικά όταν πρόκειται για το μυοσκελετικό σύστημα πρέπει να προστατεύει. Μην αναρωτιέσαι γιατί τον πόνο στην πλάτη μετά τον ύπνο, σημειώστε μερικούς κανόνες:

 • Μην σηκώνετε βάρη. Χωρίς την κατάλληλη εκπαίδευση, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια σειρά από ασθένειες.
 • Έχετε ένα δραστήριο τρόπο ζωής. Περισσότερα σπορ, αλλά το φορτίο δεν πρέπει να είναι εξαιρετικά έντονη. Μπορείτε απλά να πληκτρολογήσετε νέες συνήθειες – να με τα πόδια, να σταματήσουν να χρησιμοποιούν το Ασανσέρ, Ποδηλασία.
 • Εγγραφείτε στην πισίνα. Η κολύμβηση είναι μια εξαιρετική πρόληψη αν τον πόνο στην πλάτη μετά τον ύπνο.

Πηγαίνετε στο γιατρό. Αυτό είναι χρήσιμο ακόμη προγραμματιστεί ως πρόληψη.

Γιατί τον πόνο στην πλάτη μετά τον ύπνο

Η νόσος του ΧΧΙ αιώνα – ένα πόνο στο πίσω μέρος του υπολογιστή

Δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε σε αυτό το review, ένα από τα πιο συνηθισμένους λόγους για τους οποίους το πρωί πληγή πίσω. Καιρό κάθεται στον υπολογιστή, το οποίο θα μπορούσε να καθυστερήσει μέχρι το πρωί. Και μετά από ένα σύντομο ύπνο – πονώντας πόνο στο κάτω μέρος της πλάτης. Σε αυτή τη λειτουργία έχει μεγαλώσει μια ολόκληρη γενιά. Δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι στις διαφορετικές ηλικιακές υποφέρουν από το περιγράφονται θλίψη. Κατά τη διάρκεια της σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι, το άτομο είναι σε διαρκή ένταση, και μπορεί ξαφνικά να πηδήξει, ταυτιζόμενος με τον ήρωα, ο οποίος τρέχει μακριά από τα τέρατα. Αυτό δεν επηρεάζει μόνο την ψυχή αλλά και η φυσική κατάσταση. Η μόνη θεραπεία είναι να σταματήσει να σταθώ μπροστά στον υπολογιστή και να πάει για ύπνο στην ώρα τους.

Άλλες αιτίες του πόνου στην πλάτη

Κάθε πρωί, πληγή κάτω μέρος της πλάτης, αλλά νομίζω ότι η υγεία είναι εντάξει. Μπορεί να υπάρχουν και άλλοι λόγοι:

 • Ακατάλληλη στάση του σώματος κατά τη διάρκεια του ύπνου. Να κοιμηθείτε ανάσκελα, δεν είναι μια καλή πόζα. Το γεγονός αυτό δημιουργεί μια αφύσικη καμπύλη στο κάτω πίσω που προκαλεί δυσφορία. Προσπαθήστε να απαλλαγείτε από αυτή τη συνήθεια.
 • Κακή κυκλοφορία του αίματος πίσω. Το οίδημα μπορεί να είναι ο λόγος που μετά τον ύπνο, μια πληγή κάτω μέρος της πλάτης. Φαίνεται ότι μετά από ένα τραυματισμό στην πλάτη. Βεβαιωθείτε ότι κατά τη διάρκεια του ύπνου η σπονδυλική στήλη έχει απεριόριστη ροή του αίματος.
 • Άβολο κρεβάτι. Όπως ήταν αναμενόμενο, άβολα κρεβάτι μπορεί να είναι η αιτία πρωί πόνο στην πλάτη. Επειδή είναι το μέρος όπου περνάμε ένα σημαντικό μέρος της ζωής του. Πολύ μαλακό κρεβάτι ή το στρώμα με το μαλακό ράβδοι μπορεί να φέρει μια αίσθηση δυσφορίας. Μετά τον ύπνο στο κρεβάτι υπάρχει ένα πόνο στο λαιμό και την πλάτη. Επιλέξτε μόνο σκληρή επιφάνεια που η σπονδυλική στήλη έχει πάρει τη φυσική της θέση κατά την διαφυγή σας. Αυτό θα εξασφαλίσει τη σωστή στάση του σώματος.

Πίσω υγείας – είναι το κλειδί για τη δραστηριότητά μας. Και η κίνηση είναι ζωή. Έτσι, αν όλο και περισσότερο παρατηρήσετε ότι έχετε πόνο στην πλάτη το πρωί, αμέσως μετά τον ύπνο, να παίζουν με ασφάλεια και να συμβουλευτείτε ένα γιατρό, και στη συνέχεια να ολοκληρώσει τις έχουν ανατεθεί συστάσεις.