Τι να κάνω αν με πονάει

Το πιο κρύο είναι έξω, όσο περισσότερο χρόνο περνάς στο γραφείο ή στο σπίτι—, η καθιστική ζωή και η κακή πλάτη. Έτσι δεν θα είναι λυπηρό και σκληρό, λέω τι να κάνεις. Με την ευκαιρία, ακόμα και αν είστε που πάσχουν από τον πόνο, ήταν καλή ως προληπτικό μέτρο.

Λόγους

Πόνο στην πλάτη

Πριν κάνετε οτιδήποτε, θα πρέπει να κατανοήσουν τις αιτίες του πόνου. Αν παρουσιάζεται περιοδικά, το πιο πιθανό, είναι επειδή overexerted στην εκπαίδευση ή απλά πέρασε πολύ χρόνο σε μία θέση. Συν τον πόνο στην πλάτη μπορεί να ξεκινήσει εξαιτίας του στρες. Τότε οι παρακάτω τρόποι θα σας βοηθήσουν. Φυσικά, είναι ακόμα δυνατό να προσθέσετε παυσίπονα και αλοιφές — αλλά και συμβουλές για αυτόν είναι καλύτερα να επικοινωνήσετε με τους γιατρούς.

Αν υπάρχει συνεχής πόνος, ειδικά στο κάτω μέρος — αυτό μπορεί να προκληθεί από προβλήματα με τα νεφρά ή τα γεννητικά όργανα, και είναι καλύτερα να συμβουλευτείτε ένα γιατρό. Αξίζει, επίσης, να κάνετε αν ο πόνος αυξάνεται όταν βήχετε ή απότομες κινήσεις ή να δίνει στα άκρα.

Η σωστή θέση

Θα εκπλαγείτε, αλλά ίσως η αιτία του πόνου σας βρίσκεται στο πώς θα καθίσει στο χώρο εργασίας, και μπορεί να αφαιρεθεί σε πέντε λεπτά. Το πιο πιθανό, είναι να κοιτάς την οθόνη από πάνω προς τα κάτω — αρχίζει να πονάει το λαιμό και τους ώμους. Μόλις αρκετή για να μειώσει την καρέκλα ή την οθόνη λίγο μεγαλύτερη — για παράδειγμα, τοποθετώντας την σε βιβλία. Ανακούφιση έρχεται μέσα σε ένα λεπτό.

Προπόνηση στο γυμναστήριο

Όταν τον πόνο στην πλάτη είναι σημαντικό να "διαλύσει" το αίμα, να τεντώσει και να ενισχύσει τους μυς. Δημιουργούν ένα είδος κορσέ γύρω από τη σπονδυλική στήλη και να βοηθήσει να κρατήσει το σώμα σας. Μπορείτε να εκπαιδεύσετε στην αίθουσα υπό την εποπτεία των εμπειρογνωμόνων. Είναι καλύτερα να επιλέξει το σπορ που συνδυάζει το τέντωμα και μια μικρή σωματική δραστηριότητα, όχι απότομες κινήσεις.

Πισίνα. Το κολύμπι μεγάλη καταργεί τη φόρτωση της σπονδυλικής στήλης και μειώνει τον πόνο. Όταν είσαι μέσα στο νερό, θα συμμετέχουν και τα βαθιά στρώματα των μυών, το οποίο είναι πολύ καλό για την ενίσχυση του "κορσέ". Οφείλεται στο γεγονός ότι σε αυτή τη διαδικασία σκληραίνει όλο το σώμα, με εύκολη κολύμπι για να πάρει το σχήμα. Και, στο τέλος, το κολύμπι πολύ πιο ευχάριστη από ό, ξεφυσώντας στο διάδρομο.

Pilates. Ένα άλλο άθλημα που αγαπήθηκε από όλους όσοι ανησυχούν για την υγεία από την πλάτη του. Κατά τη διάρκεια της κατάρτισης, μπορείτε να αλληλεπιδρούν με ειδικό εξοπλισμό. Το καθένα έχει τα στοιχεία με τα ελατήρια που το κάνουν οποιαδήποτε ασκήσεις stretching είναι πολύ αποτελεσματική.

Προπόνηση στο σπίτι

Pilates

Για να λύσει το πρόβλημα με το πίσω μέρος χωρίς να φύγετε από το σπίτι, μπορείτε να κάνετε τις ασκήσεις από τη φυσική θεραπεία. Παρακάτω είναι μερικά από εκείνα που βοηθούν στην ανακούφιση από την ένταση.

Αναβαθμίσεις της πυέλου. Ξαπλώστε στην πλάτη σας, ισιώστε τα χέρια στο πλάι και σηκώστε τη λεκάνη σας. Στην ιδανική περίπτωση, αργά και σταδιακά, ελαφρώς στρογγυλοποίηση πλάτη σας κατά την ανύψωση και όταν επιστρέψετε στην αρχική θέση. Χωρίς φανατισμό — είναι αρκετό για να κάνει 15-20 φορές.

Καταπιείτε το γόνατο. Μια άλλη άσκηση που βοηθά να τεντώσει τα βαθιά τους μυς — χελιδόνι στο γόνατο. Για το swing βραχίονα και το πόδι — και πάλι θα είναι αρκετά 15. Στη συνέχεια, κλειδώστε το σώμα σε στατική όσο μπορεί να σταθεί.

Το τέντωμα. Θα πρέπει να τεντώσει ολόκληρο το σώμα, συμπεριλαμβανομένου του πίσω. Φυσικά, κανείς δεν περιμένει ότι θα κυλήσει στο τιμόνι, αλλά η Μάχη και η εξάτμιση δεν βλάπτει.

Το στρίψιμο. Επιπλέον, το τέντωμα προσθέσετε μια συστροφή — θα μπορεί να κάνει και τα δύο όρθια και στα γόνατα. Τα θετικά και τι όχι για την πλάτη — μέση είναι η φωτιά.

Μασάζ

Αν ο χρόνος κατάρτισης θα πρέπει, πριν από προσπαθούν να εισέλθουν στις τάξεις της τους λάτρεις της φυσικής δραστηριότητας, πηγαίνετε για ένα μασάζ. Απλά το αναφέρει σαφώς στο οποίο ζώνη που πονάει και εκεί όπου ξεκίνησαν όλα — έτσι θα είναι πιο εύκολο να σε βοηθήσει. Και Ναι, είναι πιθανό ότι κατά τη διάρκεια της διαδικασίας θα σας βλάψει, αλλά στη συνέχεια να αναχωρήσουν από την καμπίνα με τα φτερά. Για παράδειγμα, μπορούν να εγγραφούν σε ενέργεια σε ένα Σπα ή μασάζ με βεντούζες — αυτό θα βλάψει, αλλά το αίμα θα διαλυθεί αμέσως.

Ο βελονισμός

Ο βελονισμός

Μια άλλη διαδικασία που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τον πόνο και Γενικά να βελτιώσουν το σώμα, ο βελονισμός επίσης γνωστό ως το βελονισμό. Αυτή η μέθοδος για να απαλλαγούμε από όλες τις ασθένειες εμφανίστηκε στην Κίνα κατά την αρχαιότητα. Είναι με βάση τη θεωρία ότι μέσα μας είναι μεσημβρινών, οι οποίες συνδέονται με τα όργανα. Και αν το μήνυμα μεταξύ τους είναι σπασμένα, θα αρχίσει να πονάει. Ως εκ τούτου, στο σημείο όπου κάτι πήγε στραβά, βάλτε τη βελόνα να καθιερωθεί αυτή η ενεργητική σύνδεση.

Βιταμίνες

Όταν τη θεραπεία της οσφυαλγίας είναι συνιστάται να πάρετε βιταμίνες του συμπλέγματος β, κυρίως Β1 (benfotiamine) και Β6 (πυριδοξίνη). Χάρη σε αυτούς, βελτιώνει τις μεταβολικές διεργασίες στις ρίζες των νεύρων, και θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα. Όχι απαραίτητα αμέσως τρέχει στο φαρμακείο — μπορείτε απλά να κάνετε προσαρμογές στη διατροφή σας. B1 κοίτα το λάχανο, τα καρότα, τα φιστίκια, τα μπιζέλια, η σόγια, τα πορτοκάλια, και Β6 στο σκόρδο, τα καρύδια, ο τόνος, το κοτόπουλο, ο σολομός, τα φιστίκια αιγίνης.