Πίσω πόνο κάτω από τα πλευρά: τι να κάνω;

Τα οστά εξοπλισμένο με ίνες των νεύρων, αιμοφόρων αγγείων και πολλά όργανα στο χώρο μεταξύ των πλευρών. Όταν ένα άτομο αισθάνεται τον πόνο στην πλάτη κάτω από τα πλευρά – είναι μια ευκαιρία να σκεφτούμε την υγεία σας.

Αυτές οι αισθήσεις μπορεί να είναι τα συμπτώματα ορισμένων ασθενειών. Στις αιτίες του πόνου μπορεί να γίνει κατανοητή μόνο από έναν ειδικό.

Ασθένεια, που προκαλεί πόνο στα πλευρά

Επώδυνα συμπτώματα τα συμπτώματα των ασθενειών των εσωτερικών οργάνων ή των πλευρών του πλαισίου, οι ιστοί γύρω από αυτό:

  1. Κακώσεις στο θώρακα, τα χτυπήματα, τα κατάγματα προκαλούν θαμπό πόνο, βαθιά αναπνοή θα την ενισχύσουμε.
  2. Παθολογία της σπονδυλικής στήλης οστεοχόνδρωση, κήλη μεταξύ των σπονδύλων είναι που εκδηλώνεται με πόνο στην πλάτη, τα πλευρά.
  3. Μεσοπλεύρια νευραλγία προκαλεί πόνο, που επιδεινώνεται με την αναπνοή, την κίνηση.
  4. Φλεγμονή των πνευμόνων, του υπεζωκότος προκαλέσει δυσφορία σε διαφορετικές περιοχές του στήθους.
  5. Του όγκου.
Πλευρά

Σύγχρονα διαγνωστικά, ακτινογραφία, υπερηχογράφημα επιτρέπει την ακριβή διάγνωση, να διορίσει θεραπεία.

Μερικές φορές μια απότομη στροφή, αλλάζοντας θέσεις του σώματος, ανύψωση μεγάλες αγαθών μπορεί να προκαλέσει πόνο στη σπονδυλική στήλη, τα πλευρά. Είναι ένα σημάδι της ισχιαλγίας, ειδικά αν ακτινοβολεί στον γλουτό, το πόδι.

Μώλωπες, σπασμένα

Όταν η ζημία εμφανίζεται χαρακτηρίζεται από πόνο:

  • Ζημία πρώτη προκαλεί έντονο πόνο, τότε γίνεται πόνος. Στη θέση του τραυματισμού εμφανίζεται μια μελανιά, η οποία είναι επώδυνη στο άγγιγμα.
  • Κάταγμα των πλευρών, τα οστά που συνοδεύεται από έντονο πόνο στα πλευρά και την πλάτη μπορεί να γίνουν αισθητές σε όλο το στήθος.

Κατάγματα χαρακτηρίζονται από τρεις ποικιλίες:

  • Ρωγμή, όταν υπάρχει μόνο ένα κάταγμα του οστού.
  • Το σημείο καμπής, όταν το περιόστεο παραμένει άθικτο.
  • Ένα πλήρως σπασμένο πλευρό των οστών είναι επικίνδυνο, διότι τα θραύσματα μπορεί να βλάψει τα εσωτερικά όργανα, τους πνεύμονες.

Σημάδια κατάγματος είναι ταλαιπωρία με μια βαθιά ανάσα, να μιλάει, ακόμη και από την αλλαγή του σώματος, για να μην αναφέρουμε τη σωματική άσκηση. Μπορεί να διαταράξει τον καρδιακό ρυθμό, τότε το ανθρώπινο δέρμα για να γίνει μπλε.

Σοβαρή πόνος στην πλάτη, πλευρά, αιμόπτυση συνοδεύονται από βλάβη του πνεύμονα με θραύσματα του οστού.

Μεσοπλεύρια νευραλγία

Για κάθε οστού είναι οι μύες και τα νεύρα αναδύονται από το νωτιαίο μυελό. Όταν το νεύρο είναι ερεθισμένο, υπάρχει ένα piercing, κάψιμο, πόνο. Μερικές φορές ανησυχούν για το αριστερό ή το δεξί στήθος, πιο πίσω τον πόνο και στις δύο πλευρές.

Μπορείτε να βρείτε δύο σημεία, με αποτέλεσμα μια απότομη πόνος όταν πατήσετε τους κοντά στο στέρνο και κοντά στη σπονδυλική στήλη. Αιτία είναι η συμπίεση του νεύρο ή ένα τράβηξε μυ.

Η συμπίεση μπορεί να είναι αποτέλεσμα τραύματος, όταν ο χώρος μεταξύ των πλευρών παραμορφωθεί. Δυσάρεστες αισθήσεις σε μύες, ενώ κάμψη, που κινεί τους ώμους.

Η σπονδυλική στήλη

Η πιο συχνή νόσος του πίσω περιλαμβάνουν εκφυλιστική ασθένεια δίσκων, που προκύπτουν από φλεγμονώδεις διεργασίες της σπονδυλικής στήλης, εκφυλιστικές αλλαγές σε αυτό. Παρατηρείται πόνος στην πίσω κάτω πλευρά του πίσω.

Μπορεί να ενταθεί κατά τη διάρκεια του προσβεβλημένου νεύρου. Στη χρόνια μορφή είναι ο πόνος πόνος στην οξεία φάση της νόσου υπάρχει σταυρός. Ο ασθενής δύσκολο να κινηθεί, να λυγίσει, να τη σειρά του, πρέπει να είναι στην ίδια θέση.

Αυτόνομες νευρολογικές διαταραχές του αγγειακού συστήματος προκαλέσει απροσδόκητο πόνο, ένα άτομο πιστεύει ότι πονάει όλη η πλάτη και τα οστά των πλευρών.

Το φως

Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν: πίεση κύματα, αναπνευστική ανεπάρκεια, αίσθημα παλμών, στηθάγχη, ευερέθιστου εντέρου, η αϋπνία.

Κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου στην θωρακική μοίρα της σπονδυλικής στήλης προκαλεί ενοχλήσεις στα πλευρά, στην αρχή δεν είναι πολύ ισχυρή.

Με την πάροδο του χρόνου, είναι τόσο ενισχύεται που γίνεται αφόρητη όταν πληγή παϊδάκια στο πίσω μέρος και στις δύο πλευρές. Ο πόνος μπορεί να εμφανιστεί στο λαιμό, τα άκρα.

Η οστεοπόρωση είναι μια ασθένεια που προκαλείται λόγω της χαμηλής περιεκτικότητας του ασβεστίου στα οστά. Πιο συχνά, αυτό συμβαίνει κατά τη γήρανση του οργανισμού, όταν διαταράσσεται ο μεταβολισμός, είναι ασθενώς απορροφηθεί η βιταμίνη D, το ασβέστιο από τις τροφές στο έντερο.

Η διαδικασία της καταστροφής του οστού αυξάνει, δυνατότητα ανάκτησης μειώνεται. Παρουσιαστεί πόνος από το πίσω κάτω από τα πλευρά που οφείλονται σε πολλαπλά μικροσκοπικά κατάγματα.

Το αποτέλεσμα φαίνεται να τις αιχμηρές άκρες του οστού να ερεθίζει το περιόστεο, είναι πλούσια σε απολήξεις νεύρων.

Ασθένεια των πνευμόνων

Η υπεζωκότα καλύπτει τους πνεύμονες από το εξωτερικό, ακολουθώντας στενά με το πλαίσιο από τα άκρα. Το διαπεράσει τις απολήξεις των νεύρων σε μεγάλους αριθμούς, η οποία ερεθισμένο σε διάφορες ασθένειες.

Πνευμονία χαρακτηρίζεται από μονόπλευρη πόνο, χειρότερα, όταν το βήχα και την αναπνοή. Ξηρά πλευρίτιδα προκαλεί τέτοια συναισθήματα όταν πληγή παϊδάκια στο πίσω μέρος και στις δύο πλευρές.

Κακοήθεις όγκοι

Οι όγκοι μπορεί να είναι κακοήθεις – οστεοσάρκωμα. Σε αυτήν την ασθένεια προκύψουν πόνος πόνος μπορεί να μαχαίρωμα, τραβώντας χαρακτήρα. Μερικές φορές ο πόνος που εμφανίζονται μόνο το βράδυ, σε κάποια θέση του σώματος.

Συχνά ο όγκος για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν έχει εκδηλωθεί, και να αρχίσουν να πονάνε τα πλευρά από το πίσω μετά από χτύπημα, τη ζημία.

Ο ασθενής μπορεί να μην υποψιάζεται την ύπαρξη ενός όγκου, και ο πόνος θα διαρκέσει περίπου μια απεργία, αν και η πηγή τους, μπορείτε να δείτε το πρήξιμο, αισθάνονται την κατ ' αποκοπή. Η νόσος διαγιγνώσκεται με βιοψία.

Αποποίηση ευθυνών

Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο προορίζεται αποκλειστικά για σκοπούς Γενικής ενημέρωσης και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για την αυτο-διάγνωση προβλημάτων υγείας ή για θεραπευτικούς σκοπούς. Αυτό το άρθρο δεν είναι ένα υποκατάστατο για την ιατρική συμβουλή από το γιατρό (νευρολόγο, παθολόγο). Παρακαλούμε συμβουλευτείτε πρώτα το γιατρό να ξέρουμε ακριβώς την αιτία των προβλημάτων υγείας.