Το γιατί και το πώς πληγή δεξιά πλευρά από το πίσω μέρος

Κάθε πόνος δίνει σε ένα πρόσωπο άβολα, έτσι ώστε το σώμα συχνά σηματοδοτεί την παρουσία μιας συγκεκριμένης νόσου. Πόνος στη δεξιά πλευρά πίσω πλευρά μπορεί να έχει πολλές αιτίες, αλλά σε όλες τις περιπτώσεις απαιτεί ειδική θεραπεία. Για το σκοπό της θεραπείας, ο γιατρός σας θα σας ζητήσει τα στοιχεία των σύνθετη εξέταση του ασθενούς. Χωρίς εργαστήριο και instrumental τα αποτελέσματα της έρευνας, είναι αδύνατο να κατανοήσουμε τις βαθύτερες αιτίες του πόνου στη δεξιά πλευρά.

Πώς μπορεί να βλάψει την δεξιά πλευρά

γιατί πλευρά μπουλόνι με το νόμο

Πίσω πόνο στη δεξιά εκδηλώνεται με διαφορετικούς τρόπους:

 1. Αιχμηρό, σαν κάτι μέσα μου με καίει και (ή) περικοπές. Αυτό το σύμπτωμα είναι στοιχεία από τις αστοχίες των συστημάτων και των οργάνων που είναι μεταφρασμένη μέσα στο σώμα στη δεξιά πλευρά.
 2. Γκρίνια πόνο να μετατραπεί σε ένα θαμπό ή πόνος είναι ένα σύμπτωμα των παθήσεων της σπονδυλικής στήλης. Συνήθως εκδηλώνονται κήλη, τσιμπημένο νεύρα και όλα τα είδη της νευρολογίας. Σε κάθε μία από αυτές τις περιπτώσεις, ο πόνος στη δεξιά πλευρά του πίσω μειώνει την ανθρώπινη απόδοση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οξεία οσφυαλγία δεξιά πλευρά - το σήμα για άμεση θεραπεία σε μια ιατρική μονάδα.

Συχνά σε αυτή την κατάσταση, απαιτείται χειρουργική επέμβαση, χωρίς την οποία υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του ασθενούς. Επιπλέον, έντονο πόνο περιπλέκεται από τη συνήθη λειτουργία της εργασίας και της ανάπαυσης.

Οξύς πόνος στην πλάτη δικαίωμα ενεργοποιείται από τις ακόλουθες αλλαγές:

 • ξαφνική σύσπαση των μυών, προκαλώντας κράμπες κρίσεις;
 • ύπνο σε δύσκολη θέση ή σε μια ανώμαλη στρώμα θα μπορούσε να προκαλέσει ένα τραβήξτε προς τα πίσω πόνο στη δεξιά ή προς τα αριστερά αμέσως μετά το ξύπνημα;
 • η ανάπτυξη της φλεγμονής - η πηγή της αυξανόμενης πόνο πίσω από το δεξιό;
 • παρατυπίες στις δραστηριότητες του Κεντρικού νευρικού συστήματος να προκαλέσει τον πόνο στην πλάτη ή το πίσω μέρος.

Εντοπισμός του πόνου - σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το ιατρικό ιστορικό τους και τη θεραπεία. Ως εκ τούτου, η επίσκεψη στο γιατρό, ο ασθενής θα πρέπει να επεξεργαστεί το πώς η δεξιά πλευρά που πονάει η πλάτη: με τι ένταση, πολύ καιρό και όταν άρχισαν όλα. Συχνά ξεκινά στην οσφυϊκή τύπος της ισχιαλγίας.

3 βασικές αιτίες της δυστυχίας

τρεις βασικές αιτίες της δυστυχίας

Για να απαντηθεί το ερώτημα: γιατί πονάει δεξιά πλευρά, πίσω από την πλάτη, ο γιατρός πρέπει να καθοριστεί με ακρίβεια το σημείο με την υψηλότερη σωματική ταλαιπωρία. Η πηγή του συνδρόμου μπορεί να είναι στο Κέντρο, επάνω ή κάτω μέρος της σπονδυλικής στήλης. Πιο συχνά οι ασθενείς που πάσχουν από ακριβώς τη σωστή κατεύθυνση.

Τα κύρια αίτια που μπορούν να προκαλέσουν πόνο στη δεξιά πλευρά του πίσω, περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • νόσος των οστών και του νωτιαίου δομές *
 • ανάπτυξη παθολογία στα εσωτερικά όργανα;
 • διαταραχές της μυϊκής μάζας.

Τώρα για τις αιτίες του πόνου στη δεξιά πλευρά της μέσης του ή υψηλότερη, πιο.

Η επίπτωση των παθήσεων των οστών

Τα πιο κοινά είναι τα ακόλουθα είδη δυσλειτουργική αλλαγές στη δομή των οστών:

 • διεργασίες εντός του ιστού των οστών, φορώντας ένα δυστροφικές ή εκφυλιστική φύση;
 • τα διάφορα είδη των τραυματισμών με ζώνη τοποθεσίες - πίσω και πλάγιο τμήμα του πίσω.

Στην πρώτη περίπτωση, πόνος στο δεξιό μέρος της πλάτης που προκαλούνται από ανωμαλίες της σπονδυλικής στήλης, το οποίο αλλάξει όχι μόνο τη δομή των οστών, αλλά και να προκαλέσει παραμόρφωση των επιμέρους σπονδύλων. Μερικές φορές μπορεί να πάρει το οσφυϊκό ιερού χώρου και η πηγή του πόνου βρίσκεται πάνω από τη σπονδυλική στήλη.

Τα παραπάνω ασθένειες που προκαλεί το τσίμπημα από τις απολήξεις των νεύρων στο νωτιαίο μυελό, αυτή η συμπίεση συνοδεύεται από έντονο πόνο. Ενίσχυση του πόνου στο ότι δεν υπάρχει οποιαδήποτε κίνηση του σώματος.

Χαμηλότερο πόνο στην πλάτη μπορεί να προκληθεί από την παρουσία των εκφυλιστικών δυσλειτουργίες:

 • μια μικρή μυρμήγκιασμα στα δάχτυλα και (ή) τα πόδια;
 • μερική μούδιασμα του σώματος;
 • δεσμεύεται η φύση των κινήσεων.

Αλλά η ιστορία λαμβάνουν οι γιατροί θα πρέπει να αποκλείσει ο άνθρωπος έλαβε μια μηχανική βλάβη. Επειδή κατάγματα και κακώσεις του πλευρά, ο ασθενής παραπονείται για πόνο στη δεξιά πλευρά από το πίσω μέρος.

Σημαντικό: αν τον πόνο στην πλάτη και το δεξί και ο πόνος στο χέρι ή το πόδι, είναι απαραίτητο να αντιμετωπιστούν επειγόντως στο νοσοκομείο.

Παθήσεις των εσωτερικών οργάνων, ως πηγή των προβλημάτων

παθήσεις των εσωτερικών οργάνων, η αιτία των προβλημάτων

Παθολογικές αλλαγές σε εσωτερικά όργανα μπορεί να προκαλέσει πόνο κάτω από τα πλευρά, δεξιά και πίσω. Όταν διαταραχθεί η δραστηριότητα του ήπατος και των χοληφόρων οδών, η ασθενής παραπονέθηκε κράμπες πόνο στη δεξιά πλευρά του πίσω. Αν την προστιθέμενη σύμπτωμα έμετος, αλλαγή χρώματος των ματιών σκληρό χιτώνα και την εμφάνιση της δίψας, με ναυτία, είναι για την επίθεση της οξείας χολοκυστίτιδας.

Απότομη και σοβαρή πόνο που συνοδεύει τη ρήξη της ένα εσωτερικό όργανο (π. χ. ήπαρ). Αυτή η διαδικασία ακολουθείται από εσωτερική αιμορραγία, όταν η ροή του αίματος κινείται ακριβώς κάτω από το διάφραγμα. Στο ίδιο πόνο δεξιά πλευρά πόνο στην πλάτη είναι χειρότερα κατά τη διάρκεια βαθιές αναπνοές ή το βήχα. Αυτή η παθολογία αναπτύσσεται μετά από μηχανικό τραυματισμό ή είναι αποτέλεσμα της χειρουργικής επέμβασης.

Αν ο ασθενής έχει πόνο δεξιά πλευρά και ακτινοβολεί προς τα πίσω, αυτό μπορεί να οφείλεται στην ανάπτυξη της οξείας παγκρεατίτιδας. Την ίδια ζωνάρι πόνο έχει μια έντονη localization - κάτω μέρος της πλάτης, κάτω από την ωμοπλάτη. Για να επώδυνες αισθήσεις προστίθενται έμετος, δεν επιδεινώνεται με το βήχα ή τη βαθιά αναπνοή.

Αν πονάει στο πίσω μέρος, αλλά εσωτερικά τραύματα δεν ήταν, μπορούμε να μιλήσουμε για την ανάπτυξη της phrenic απόστημα. Που συνοδεύει την παρούσα παθολογία συμπτώματα: αυξημένη θερμοκρασία του σώματος του ασθενούς, ναυτία με έμετο, η επιδείνωση των ματιών.

Αν ο πόνος στη δεξιά πλευρά της πλάτης που προκαλούνται από ασθένεια των πνευμόνων, που είναι συνέπεια της πλευρίτιδα, φλεγμονή ή Ογκολογίας. Ένα χαρακτηριστικό σημάδι της νόσου - αύξηση του πόνου, όταν μπορείτε να αλλάξετε το βάθος της αναπνοής ή βήχα. Η περιοχή γύρω από τη μύτη και το στόμα του ασθενούς έτσι αποκτά μια γαλαζωπή απόχρωση, ναυτία, αυξημένη θερμοκρασία του σώματος, και δυσκολία στην αναπνοή γίνεται ρηχή.

Κάτω πίσω δεξιά πλευρά που πονάει περισσότερο όταν η φλεγμονή των σκωληκοειδίτιδα, ή την ανάπτυξη της παθολογικής διαδικασίας στο δεξί νεφρό. Η φύση του πόνου στην πρώτη περίπτωση - πονώντας το τράβηγμα. Η δεύτερη περίπτωση είναι να συνοδεύεται από την κοπή και διάτρηση πόνο χαμηλά στην πλάτη. Γιατρός σημαντικό να γνωρίζουμε πόσο καιρό θα γκρινιάζει η εστίαση της φλεγμονής, να διορίσει μια αρμόδια θεραπεία.

Εξασθενημένη μυϊκή δραστηριότητα

Οι μύες της πλάτης μπορεί να χάσει την πλήρη απόδοση λόγω των επιπτώσεων των διαφόρων παραγόντων:

 • υπερβολική φυσική δραστηριότητα;
 • υποθερμία του σώματος, Γενικά ή ειδικά περιστροφές.

Καλά συντονισμένη δραστηριότητα των ινών είναι σπασμένα και ο άνθρωπος λέει ότι μια πληγή κάτω μέρος της πλάτης, στη δεξιά πλευρά. Η μείωση χάσει την ικανότητα εργασίας των μυών γίνεται η αιτία έντονο πόνο, που ανέρχονται σε σπασμό. Αν οι ρίζες των νεύρων που είναι στερεωμένο στο κάτω τμήμα της σπονδυλικής στήλης, και τον πόνο για να δώσει κάτω στο κάτω μέρος της πλάτης. Τυχόν προβλήματα με τη σπονδυλική στήλη, είναι σημαντικό να αποφασίσει εγκαίρως για να αποτρέψουν την εξάπλωση της κήλης.

Η θεραπεία

η θεραπεία

Ο κύριος στόχος του ιατρού στην εξάλειψη του πόνου στο κάτω μέρος της πλάτης είναι να απαλλάξει τον ασθενή από την σωματική ταλαιπωρία, επειδή αυτές οι πράξεις είναι μόνο η συνέπεια της πιο σοβαρές ασθένειες και παθολογικές καταστάσεις.

Μια φορά τον πόνο που διακόπηκε, που αναπτύχθηκε καθεστώς της θεραπείας της υποκείμενης νόσου. Αν ο πόνος είναι δεξιά που προκαλείται από σκωληκοειδίτιδα, τότε ο ασθενής έχει ανατεθεί η λειτουργία του. Όταν σύνδρομο πόνου στην περιοχή της κύστης ή του ήπατος, δείχνει μια έρευνα για ένα άρρωστο άτομο με την παρουσία των λίθων. Μυϊκή παθολογία των ιστών να αντιμετωπιστεί με μια πορεία των ενέσεων και η χρήση τοπικών αναισθητικών και αντιφλεγμονώδεις αλοιφές, τζελ.

Μια πλήρης εξέταση είναι το κλειδί για την κορυφαία ποιότητα της θεραπείας. Το συγκρότημα κλινικές και οργανικές έρευνες σε αυτή την περίπτωση πρέπει να περιλαμβάνει τις ακόλουθες διαδικασίες:

 • υπερηχογραφική εξέταση της μικρής πυέλου όργανα;
 • ΜΑΓΝΗΤΙΚΉ τομογραφία της σπονδυλικής στήλης;
 • εργαστηριακή ανάλυση βιολογικού υλικού *
 • άλλες μέθοδοι που ο θεράπων ιατρός κρίνει ότι είναι απαραίτητο για να ολοκληρωθεί η ιστορία.

Σωστή διάγνωση και την κατάλληλη ιατρική θεραπεία είναι το κλειδί για την καλή υγεία των ασθενών του. Από την πλευρά της, οι ασθενείς έπρεπε να καταβάλει μεγάλη προσοχή σε υγιεινό τρόπο ζωής, για την προστασία από μηχανικές βλάβες και τις υπερφορτώσεις. Ακόμη και ήσσονος σημασίας χαμηλό πόνο στην πλάτη πρέπει να είναι ένα σήμα για θεραπεία σε γιατρούς, επειδή μία ενιαία επίθεση μπορεί να κρύψει την ανάπτυξη σοβαρών ασθενειών. Κοινή ευελιξία, την διατήρηση του μυϊκού πλαίσιο σε καλή κατάσταση - την πρόληψη τυχόν προβλήματα στην πλάτη σε μεγάλη ηλικία.