Γιατί είναι μια πληγή κάτω μέρος της πλάτης στομάχι

Εάν ο πόνος στο στομάχι και την πλάτη, μόνο ένας έμπειρος γιατρός μπορεί να διαπιστώσει την πραγματική αιτία, για να βρείτε τη σωστή λύση για την θεραπεία. Αν το άτομο θέρετρα στη δική τους "μεθόδους", δεν θα είναι σε θέση να προσδιορίσει ακριβώς τι πονάει, το μόνο που θα επιδεινώσει την πορεία της ασθένειας.

Συχνά αυτός ο πόνος είναι που πάσχουν θηλυκό. Οι άνδρες είναι πολύ λιγότερο πιθανό να έχουν προβλήματα με αυτό το χώρο.

Οι ενέργειες του ιατρού στη διάγνωση

Πίσω

Για την υποδοχή στο γιατρό, ο ασθενής πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για ειλικρινείς απαντήσεις σε ερωτήματα για τη φύση του πόνος στην κοιλιά, χαμηλά στην πλάτη. Πρώτα απ ' όλα, ο γιατρός θα πρέπει να ενδιαφέρονται για τη δύναμη και την ένταση. Εδώ είναι μια λίστα με τα βασικά ερωτήματα:

 • Τι πονάει; Οξεία, σοβαρή, πονώντας, παροξυσμική, το τράβηγμα, σφύζει; (Ο χαρακτήρας του πόνου δείχνει μια συγκεκριμένη παραβίαση – η αιμορραγία, η πίεση μέσα στην κοιλότητα, χρόνια φλεγμονή.)
 • Όταν ο πόνος γίνεται ζεστό; Το κρύο;
 • Την ακριβή τοποθεσία του προβλήματος; Ποια περιοχή πονάει; Κάτω, δεξιά, αριστερά, κέντρο; Ενοχλεί ζωνάρι πόνο;
 • Είναι, όταν ο πόνος συμπτώματα: έμετος συμπτώματα, συχνή ούρηση, προβλήματα με αυτόν;

Η γυναίκα θα πρέπει να αντιμετωπιστούν τα ζητήματα περαιτέρω:

 • Έχει βιώσει τον πόνο με την έλευση της εγκυμοσύνης; Πού ακριβώς είναι ο πόνος, ενοχλήσεις; Εκεί κοιλιακό πόνο στο κάτω μέρος της πλάτης, όταν περίοδο;

Το έργο των γιατρών είναι να εντοπίσει τις αιτίες της πόνος στο στομάχι, χαμηλότερο πίσω. Που αναλαμβάνουν μια σειρά από επαγγελματικές δραστηριότητες.

 • Μια μελέτη σχετικά με την παρουσία της τον ιό του έρπητα.
 • Μια εξέταση αίματος. Ο σκοπός είναι να προσδιοριστούν φλεγμονής (αριθμός λευκών αιμοσφαιρίων, της ταχύτητας καθίζησης ερυθρών αιμοσφαιρίων πάνω από το φυσιολογικό).
 • Η ανάλυση των ούρων. Ο στόχος είναι να καθορίσει τα προβλήματα του ουροποιητικού συστήματος (υψηλό επίπεδο των λευκών αιμοσφαιρίων, ερυθρά αιμοσφαίρια).
 • Υπερηχογραφική εξέταση των εσωτερικών οργάνων της πυέλου. Ο στόχος είναι να καθορίσει την κατάστασή τους και πιθανές παραβιάσεις.
 • Έρευνα για την ανίχνευση των σεξουαλικά μεταδιδόμενων ασθενειών.
 • Ακτινογραφίες της πυέλου και της σπονδυλικής στήλης. Ο στόχος είναι να προσδιοριστεί η κατάσταση των οστών και πιθανές παραβιάσεις.
 • Προσδιορισμός της οστικής πυκνότητας. Ο σκοπός είναι να προσδιοριστούν (εξαίρεση) οστεοπόρωση.
 • Η ενδοσκόπηση του στομάχου, των εντέρων, της ουροδόχου κύστης. Το περισσότερο που το στομάχι συνδέεται με μια σειρά από πτώματα. Ο στόχος είναι να αξιολογήσει αντικειμενικά και να ανιχνεύσει ανωμαλίες.
 • Το κλύσμα βαρίου. Σκοπός – διευκρινίσεις για τη διάγνωση.

Αιτίες του πόνου στην κοιλιά και χαμηλά στην πλάτη

Αρσενικό

Αυτό εξηγεί και την ποικιλομορφία του ένα μεγάλο αριθμό από τα κοιλιακά όργανα που παίζουν σημαντικό ρόλο κανονική εργασία όλων των συστημάτων του σώματος.

Πιθανές αιτίες μπορεί να εκπροσωπείται από ομάδες διαταραχές και ειδικές ασθένειες.

Φλεγμονώδεις παθήσεις

Αυτό περιλαμβάνει σκωληκοειδίτιδα, φλεγμονή του εντέρου, της ουροδόχου κύστης, των νεφρών, του προστάτη, των όρχεων.

Τα συμπτώματα (φλεγμονή του Προσαρτήματος): ισχυρή, έντονη και μερικές φορές πόνος πόνος στην κάτω κοιλιακή χώρα, σχετικά με το δικαίωμα. Αν δεν αντιδρούν αμέσως σε αυτούς, θα είναι η σήψη. Είναι μεγάλο το ρίσκο. Μπορεί να αποβεί μοιραία.

Τα συμπτώματα (κοιλιά): ο πόνος επικεντρώνεται στην κοιλιακή χώρα, τα αποτελέσματα στην οσφυϊκή περιοχή, η βουβωνική χώρα. Αν δεν απαντήσει, θα κατευθύνει έλκος/δωδεκαδάκτυλο 12.

Τα συμπτώματα (ουροδόχου κύστης). Ουρηθρίτιδα και στα δύο φύλα. Κυστίτιδα είναι πιο κοινή σε γυναίκες. Αυτό οφείλεται σε ανατομικά χαρακτηριστικά. Σημάδια κινδύνου κυστίτιδα – αίμα στα ούρα, πόνος στο τέλος της ούρησης.

Τα συμπτώματα (φλεγμονή της νεφρικής πυέλου): ελάχιστη συμπίεση (πλευρά), συχνά στα αριστερά, προς τα δεξιά.

Τα συμπτώματα (φλεγμονή του προστάτη): πόνος στη βουβωνική χώρα, επανέλαβε την ούρηση.

Τα συμπτώματα (φλεγμονή των όρχεων): έντονο πόνο, ναυτία, ημικρανίες, πυρετός. Όρχεις με εξαρτήματα, φλεγμονή από το "λάθος" των διαφόρων μικροβίων, για παράδειγμα: γονοκοκκική, χλαμύδια.

Μπορεί επίσης να εμφανιστεί μετά από χειρουργική επέμβαση.

Λοιμώδη νοσήματα

Λοίμωξη της ουροδόχου κύστης, του εντέρου.

Τα συμπτώματα (μια λοίμωξη της ουροδόχου κύστης): η παρουσία της οσφυϊκής σπαστικό πόνο, αίμα στα ούρα.

Τα συμπτώματα (λοίμωξη του εντέρου): το σχέδιο συμπυκνωμένο πόνο στην κάτω κοιλιακή χώρα, που εμφανίζονται στη μέση. Βλέννα, αίμα στα κόπρανα.

Αν δεν κάνετε τίποτα, να χάσετε το σημείο, σήψη σύνολα. Ένα σύμπτωμα της σήψης είναι η μετάβαση από παροξυσμική (colicy) πόνο.

Κολίτιδα. Συμπτώματα: οξύς πόνος, πυρετός, φούσκωμα. Ένα σύμπτωμα της εμφάνισης της χρόνιας κολίτιδας είναι η μετάβαση από τον οξύ πόνο σε ένα θαμπό.

Βουβωνοκήλη. Συμπτώματα: αφόρητο πόνο χαμηλά στην πλάτη, απώλεια συνείδησης, αν πιαστούν οι μύες στο εσωτερικό του σώματος, ναυτία, έμετος. Αυτό θα καλέσω μόνο ο γιατρός και η χειρουργική επέμβαση.

Ουρολιθίασης. Συμπτώματα: η εμφάνιση της θαμπό πόνο. Αν ξεκινήσετε να μετακινήσετε την πέτρα, θα είναι απότομη.

Νεοπλάσματα (πεπτικό σύστημα, το ουρογεννητικό σύστημα). Συμπτώματα: τα διάφορα πόνο (πόνος, sharp, άλλα) στομάχι. Ασθένεια με λιγότερο συχνό τράβηγμα και έντονο πόνο στο κάτω μέρος της πλάτης και το κάτω μέρος της κοιλιάς: πόνο, την οστεοαρθρίτιδα, ρευματοειδή αρθρίτιδα, στένωση σπονδυλικού σωλήνα, σκολίωση, οστεοπόρωση, εγκεφαλικό επεισόδιο.

Είναι ξεχωριστά αναγκαίο να πω σχετικά με το έλκος του στομάχου και χολοκυστίτιδα. Πρώτον, έλκη. Η ασθένεια αυτή έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Θέλει απεγνωσμένα να κάνει αισθητή την άνοιξη και το φθινόπωρο. Ξέρουμε ότι ο χρόνος υποτροπής για πολλές ανθρώπινες αδυναμίες – παραβιάσεις και τις ασθένειες.

Μόλις αυτή η μεταβατική περίοδος τελειώνει, όλα αποκαθίστανται. Ζούμε ήσυχα, μέχρι την επόμενη μετάβαση. Τα συμπτώματα είναι πολύ δυσάρεστο.

Αυτή η λεγόμενη "ξινή" ρέψιμο, αίσθημα καύσου στον οισοφάγο, μπορεί να έμετος, διαταραχή της η χοληδόχος κύστη (χολή πηγαίνει στο στομάχι).

Ο άνθρωπος αρχίζει να παίρνει βάρος, να χάσουν βάρος. Μετά από ένα γεύμα νιώθει πόνο. Αυτή είναι μια πολύ σοβαρή κατάσταση.

Αιτίες του πόνου στην κοιλιακή χώρα και την πλάτη σε γυναίκες

Πονάει το στομάχι

Η σειρά της προκαλεί είναι αρκετά μεγάλο. Είναι συχνά συνδέεται με γυναικολογίας. Ο πόνος μπορεί να εξαπλωθεί σε ολόκληρη την κοιλιά και χαμηλά στην πλάτη, και μπορεί να επικεντρωθεί στην κάτω κοιλιακή χώρα και στις δύο πλευρές.

Ο πόνος είναι ένα σύμπτωμα της ασθένειας που περιλαμβάνεται στον κατάλογο Μελών:

 • PMS (προεμμηνορροϊκό σύνδρομο). Χαρακτηρίζεται από ένα θαμπό, τα χείλια πόνο στην κάτω κοιλιακή χώρα, η πλάτη. Αυτή ονομάζεται σπαστική συσπάσεις της μήτρας. Πληγή πριν από την έμμηνο ρύση διαρκεί για τις πρώτες μέρες. Αλλά υπάρχει μια ισχυρή, αφόρητο πόνο. Στη συνέχεια, θα πρέπει να ελέγχονται για την παρουσία φλεγμονής, η ενδομητρίωση, τα ινομυώματα.
 • Άμεσα τους πόνους της περιόδου. Κοιλιακό άλγος – στοιχεία της ορμονικής ανισορροπίας. Το γυναικείο σώμα έχει ορμόνες – προσταγλανδίνες. Όταν ο αριθμός τους είναι φυσιολογική, μπορεί να είναι μακρά μόνο ένα μικρό ασυνήθιστες αισθήσεις. Η παρουσία του πόνου υποδηλώνει ότι η παραγωγή των ορμονών αυτών είναι μειωμένη. Τέτοια προβλήματα parous γυναίκες – ένα σημάδι των σοβαρών διαταραχών.
 • Των ωοθηκών, της αποπληξίας, ως συνέπεια της ρήξης του ωοθυλακίου μετά την άσκηση, το σεξ. Υπάρχει οξύς πόνος στην κοιλιά, χαμηλά στην πλάτη, αδυναμία, ναυτία, ζάλη.
 • Φλεγμονή της μήτρας, εξαρτήματα, του κόλπου, των σαλπίγγων, η ενδομητρίωση. Σε αυτές τις φλεγμονές, εκτός από τα εξαρτήματα, υπάρχει ένα αίσθημα έντονο πόνο. Όταν η φλεγμονή των αποφύσεις (adnexitis), αρχικά δεν είναι ισχυρή, ανεκτική – στην κοιλιακή χώρα. Αν η νόσος δεν αντιμετωπιστεί, τότε δεν είναι αφόρητο πόνο στη βουβωνική χώρα και από τις δύο πλευρές, γεγονός που υποδηλώνει περιτονίτιδα. Η ενδομητρίωση είναι που εκδηλώνεται με έντονο πόνο κατά την έμμηνο ρύση.
 • Μήτρα. Χαρακτηρίζεται από μια γκρίνια πόνο στην κοιλιακή χώρα. Το ονομάσουμε συμφύσεις, κληρονομικούς λόγους.
 • Ρήξη των ωοθηκών, του ωαγωγού'. Μια αίσθηση καψίματος στην κοιλιακή χώρα, απώλεια της συνείδησης. Εξοικονομήστε μόνο λειτουργία.
 • Καλοήθεις όγκοι (κύστεις, ινομυώματα). Εάν η κύστη προκαλεί πόνο στην κάτω κοιλιακή χώρα, οσφυϊκή περιοχή, μπορεί να ακτινοβολεί σε άλλα όργανα (πλευρά, πίσω, πάνω από το περιτόναιο, ορθό). Όταν myoma – παροξυσμική πόνος στην κοιλιά και χαμηλά στην πλάτη.
 • Πολλά προβλήματα που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη: έκτοπη κύηση: το τράβηγμα στην κοιλιά και από τις δύο πλευρές, που ακτινοβολεί σε το κάτω μέρος της πλάτης, αιμορραγία, απώλεια των αισθήσεων, με την πρόωρη αποκόλληση του πλακούντα – ένα ισχυρό, θαμπό, παροξυσμική συν αιμορραγία; τον κίνδυνο αποβολής: προφανές κοιλιακή χώρα, το πιο αδύναμο στο κάτω μέρος της πλάτης; πρόωρο τοκετό: τράβηγμα, colicy (κοιλιά, θωρακο-οσφυϊκή χώρα).
 • Πόνος στην κοιλιά και το κάτω μέρος της πλάτης εμφανίζεται μετά από μια πολύ κάνει έκτρωση, η παρουσία διάβρωση του τραχήλου της μήτρας, πολύποδες, και δυσπλασία.
 • Ψυχολογικές αιτίες του πόνου στην οσφυϊκή περιοχή, την κοιλιακή χώρα. Αυτό το άγχος, την απογοητευτική κατάσταση, μια νευρωτική ασθένεια.
 • Μπανάλ υποθερμία. Η περίπτωση όταν "η ομορφιά απαιτεί θυσίες", και το κορίτσι να φαίνονται ελκυστικά, δεν ασχολούνται με ζεστά ρούχα και σε κρύο καιρό.

Οι συνέπειες είναι σοβαρές: εκδηλωθεί πόνος στην κοιλιά, χαμηλά στην πλάτη, significantes για φλεγμονή, παραβιάσεις, σε ακραίες περιπτώσεις, στειρότητα.

Τι να κάνω όταν τον πόνο στην πλάτη και το στομάχι

Πάρτε

Πόνος στην κοιλιακή χώρα, οσφυϊκή – αποτυχία σήματος (στα πρώτα στάδια της νόσου, "θραύση" στο σώμα ή χειρουργική επέμβαση).

Όλα θεωρούνται αιτίες του πόνου που σχετίζεται με επώδυνες διαταραχές σε σημαντικά συστήματα του σώματος.

Δεν μπορούμε να απαλλαγούμε από αυτόν τον πόνο. Χρειάζεται μια επαγγελματική διάγνωση και θεραπεία. Είναι δικαίωμα το γιατρό. Εδώ είναι μια σημαντική αρχή για την επικαιρότητα. Δεν μπορείτε να αγνοήσετε τον πόνο στην κοιλιά, την πλάτη.

Όταν οδυνηρά συναισθήματα, πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να αντιμετωπίσουν μαζί τους με τη βοήθεια των παυσίπονων και οικονομικώς προσιτά φάρμακα, ανακούφιση του σπασμού.

Γιατί δεν με βοηθάς; Γιατί απλά αφαιρέστε το σύμπτωμα, και τα αίτια εξαλειφθεί.

Να θυμάστε ότι αυτόκλητοι χάπια αλλαγή κλινική εικόνα. Το γιατρό, επειδή από αυτή την αυτο-θεραπεία θα είναι δύσκολο να γίνει μια ακριβής διάγνωση.

Τα περισσότερα από ένα πόνο μπορεί να σχετίζονται όχι μία αλλά πολλές ασθένειες. Ένα συμπέρασμα είναι να πάτε αμέσως στο γιατρό.

Φυσικά, υπάρχουν περιπτώσεις, όταν δεν είναι δυνατόν να ελαφρώς να διευκολύνει την κατάσταση, αν αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας τρόπος για να πάρει ένα ραντεβού.

Οι λόγοι μπορεί να είναι διαφορετική: αποδείχθηκε μακριά από τον πολιτισμό (διακοπές στα βουνά, η θάλασσα), δεν υπάρχει καμία σχέση, το σαββατοκύριακο, το βράδυ και άλλοι.

Πλάτη και το στομάχι μπορεί να πονάνε εξαιτίας κρυολογήματος, άρση βαρών. Καθώς το ασθενοφόρο θα βοηθήσει τους απλούς τρίψιμο. Το πίσω έδαφος και λίγο μασάζ. Αλλά μόνο όταν αναγνωριστεί σωστά την αιτία.

Εάν ένας γιατρός, αλλά θα έρθει σύντομα, και μυαλγίες, πόνους, τότε μπορεί να προσφύγει στο Γενικό συστάσεις. Πριν από την άφιξη του ασθενοφόρου δεν επιτρέπεται να πίνεις ποτά, ακόμα και το νερό, καθαρτικά.

Απαγορεύεται να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε αύξηση της θερμοκρασίας (θέρμανση μαξιλάρια, ζεστά επιθέματα). Θερμότερος επιταχύνει φλεγμονώδεις διεργασίες. Μπορείτε να καταφύγουν σε κρύα κομπρέσα.

Αν ο πόνος πονάει και δεν πέρασε, είναι δυνατόν να ισχύουν πνεύμονες αντισπασμωδικό σύγχρονη γενιά.

Εάν η νόσος είναι φλεγμονώδης ή μολυσματική φύση, ο γιατρός θα σας συνταγογραφήσει αντιβιοτικά. Χωρίς διάγνωση και γραπτή συνταγή γιατρού τα αντιβιοτικά δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές.

Αλλά το κύριο πράγμα εδώ είναι να αναλύσει και να κάνετε προσαρμογές στον τρόπο ζωής σας και το μοντέλο διατροφής.

Όταν η φλεγμονή του εντέρου και ο γιατρός θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τα πιο αποτελεσματικά φάρμακα που διατίθενται σήμερα φάσματος.

Στην αρχή της εγκυμοσύνης πόνο θα πρέπει να ειδοποιεί τη γυναίκα. Υπάρχει κίνδυνος να χάσει ένα παιδί. Ως εκ τούτου, επιτακτική η ανάγκη να επισκεφθείτε το γυναικολόγο σας. Αυτό θα βοηθήσει να αποτρέψει την κατάσταση του ασθενούς.

Συνήθως όταν υπάρχει απειλή, να συνταγογραφήσει ξεκούραση στο κρεβάτι, για να δημιουργήσετε ένα ήρεμο περιβάλλον, να θέσει σχετικά με την εξοικονόμηση ενέργειας.

Ο γιατρός συνταγογραφεί το λεγόμενο-αποταμίευση και ελαφριά ηρεμιστικά φυτικής προέλευσης.

Φυσικά, όλα αυτά είναι Γενικές κατευθυντήριες γραμμές που χρειάζονται μόνο για να ενημερώσει. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η θεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο από έναν γιατρό.

Αλλά είναι τόσο αποτελείται ότι η ειρήνη θα είναι για όλους να ανταποκριθεί και να βοηθήσει τον εαυτό σας και το γιατρό για τη θεραπεία, αν θέλουμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει, γιατί, και τι να περιμένουμε κατά τη διαδικασία επεξεργασίας.

Όταν το ξέρεις αυτό, θα τηλεφωνήσω στον γιατρό. Άγνοια για το άγνωστο μας τρομάζει. Ως εκ τούτου, οι πληροφορίες και τις ασθένειες, τον σκοπό τους, τις μεθόδους θεραπείας, τις δυνατότητες της σύγχρονης ιατρικής είναι το κλειδί για την επιτυχία στην αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας.

Έτσι, ο πόνος είναι μια ένδειξη της νόσου. Χάρη σε αυτήν, ο άνθρωπος καταλαβαίνει τι χρειάζεται για να σώσει τον εαυτό του, για να μην βλάψει. Χωρίς πόνο οι άνθρωποι θα πεθάνουν.

Ενοχλητικό πόνο, αμέσως αναγκαστεί να πάει σε έναν ειδικό για να έχουν αναγνωριστεί σωστά την ασθένεια και τη θεραπεία. Και να θυμάστε: "κακό δεν είναι απαραίτητα".