Πώς να επιλέξετε το σωστό κορσέ για τη στάση του σώματος

Το σύγχρονο ρυθμό της ζωής, την καθιστική εργασία και τη χαμηλή φυσική δραστηριότητα επηρεάζουν αρνητικά την υγεία της πλάτης. Σε αυτή την περίπτωση, οι γιατροί συστήνουν μια στάση στήριγμα είναι ένα ιατρικό προϊόν αποκατάστασης για την σπονδυλική στήλη και διορθώνοντας στραβά και παθήσεις της πλάτης, όπως υπέρταση από μια σκάλα και το στήθος μύες, αδυναμία των μυών του τραχήλου της μήτρας. Μπορεί να φορεθεί κάθε μέρα, πολλές φορές την ημέρα. Δεν είναι πολύ μεγάλη και είναι βολικό να πάρετε μαζί σας στη δουλειά στο γραφείο. Συνεχώς χρήση δεν συνιστάται να αποφύγετε την μυϊκή ατροφία και η επίδραση της εξοικείωσης.

Τι είναι κορσέ για τη στάση του σώματος

Σε ένα ανοσοενισχυτικό κατά τη διάρκεια της θεραπείας των διαφόρων παθήσεων, οι γιατροί συνταγογραφήσει φορώντας έναν κορσέ για να διορθώσει τη στάση του σώματος, η οποία εξασφαλίζει τη διατήρηση της σωστής στάσης του σώματος και διορθώνει καμπυλότητα. Αυτό κορσέ για να διορθώσετε σκυφτή στάση μαστού επίδεσμο, που αποτελείται από τον ώμο μέρος της διαφορετικής πυκνότητας του υλικού είναι διαφορετικά και επιλέγονται ανάλογα με το σκοπό. Για παράδειγμα, τα πρότυπα για την πρόληψη της σκολίωσης περισσότερο από ήπια, και για τη διόρθωση των σοβαρών παθήσεων με τη χρήση μετάλλων πλευρά για την πίεση, ήταν πιο δυνατός.

Τι είναι κορσέ για τη στάση του σώματος

Αυτό που χρειάζεται

Ιατρική εν μέρει άκαμπτο διορθωτής πίσω υποστήριξη σχεδιάζεται για να διορθώσει μια ποικιλία των παραμορφώσεων της σπονδυλικής στήλης. Οι γιατροί συστήνουν αν έχετε οποιαδήποτε καμπυλότητα (λόρδωση, κύφωση), πόνο στην πλάτη και την αυχενική μοίρα της σπονδυλικής στήλης, σοβαρή κόπωση, μυϊκή και κλιπ τις απολήξεις των νεύρων μεταξύ των σπονδύλων. Το στήριγμα για την πλάτη, μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί ως ένα αποτρεπτικό αν υπάρχει κίνδυνος για προβλήματα στην πλάτη. Για παράδειγμα, η καθιστική ζωή, η εργασία σε εγκαταστάσεις γραφείων, η αδυναμία του ραχιαίου μύες, να την θεραπεία της σκολίωσης των διαφόρων βαθμών.

Εκτός από την παραπάνω μαρτυρία, αυτό το εξάρτημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διευκόλυνσή σας, ενώ εργάζονται στον υπολογιστή. Μπορεί να φορεθεί αρκετές φορές την ημέρα (5-6 φορές την ημέρα), έχει ένα χαλαρωτικό, τονωτική επίδραση και βοηθά να ανακουφίσει την ταλαιπωρία κατά τη διάρκεια της μακράς κάθεται στον υπολογιστή. Το πίσω στήριγμα θα είναι χρήσιμο και για τα δύο παιδιά και ενήλικες. Το προϊόν είναι συχνά αποδίδονται σε μαθητές, επειδή είναι σε κίνδυνο για ασθένειες της σπονδυλικής στήλης.

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα

Κάθε συγκεκριμένος τύπος κορσέδες έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα. Τα κύρια μειονεκτήματα της επίδεσμοι είναι:

 • άβολα για να φορέσει?
 • αισθητή κάτω από λεπτό ρούχα;
 • φοριέται μόνο ένα t-shirt ή πουκάμισο για το γυμνό σώμα, που θα πιέσει για μια ειδική πλευρές *
 • έχει μια τοπική επίδραση και δεν επηρεάζει μεγάλες περιοχές του πίσω;
 • το χαμηλό επίπεδο απόδοσης σε προχωρημένες παθολογικές καταστάσεις.

Τα πλεονεκτήματα της αυτό το εξάρτημα τόσο πολύ περισσότερα. Θα ήθελα να ξεκινήσω λέγοντας ότι αυτό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για την πρόληψη της νόσου και να βελτιώσουν την κατάσταση της σπονδυλικής στήλης, αν ήδη παρουσιάσει συμπτώματα άγχους. Από τα πλεονεκτήματα μπορείτε να σημειώσετε τα ακόλουθα:

 • χαλάρωση των μυών από όλα τα μέρη του πίσω;
 • αποτελεσματική θεραπεία της καμπυλότητας λόγω της σωστής σταθεροποίηση της σπονδυλικής στήλης;
 • η έλλειψη δυσφορία κατά τη διάρκεια της μακράς κάθεται στον υπολογιστή;
 • επιτρέπει σε σας για να διατηρήσει την καλή στάση του σώματος.

Τύποι

Οι κορσέδες για την πλάτη είναι δύο ειδών: θεραπευτική και προληπτική. Θεραπεία σχεδιαστεί για να λύσει συγκεκριμένα προβλήματα, όπως η συστροφή, τη στάση του σώματος, hyper-κύφωση, λόρδωση, kyphoscoliosis, αδυναμία των μυών της σπονδυλικής στήλης. Αυτό το εξάρτημα podiatrist μπορεί να συνταγογραφήσει ανεξάρτητα ή σε συνδυασμό με φαρμακευτική θεραπεία. Η αυτο-που προδιαγράφεται για μικρές καμπυλότητες της σπονδυλικής στήλης και τη στάση του σώματος. Σε άλλες περιπτώσεις, είναι θυγατρική συστατικό της θεραπείας.

Προληπτική στήριγμα για τη στάση του σώματος θα βοηθήσει να αποτρέψει την εξέλιξη της νόσου και βοηθά να βελτιωθεί η κατάσταση. Ο γιατρός συνταγογραφεί ένα επίδεσμο μετά από μια ορθοπεδική εξέταση, η οποία αποκάλυψε ορισμένα προβλήματα. Με την επαναλαμβανόμενη φθορά παρουσιάζεται, η διόρθωση δεν είναι δυνατή η καμπυλότητα του ρουλεμάν, διόρθωση από το ύψος των ώμων, χαλάρωση των μυών πίσω, ακόμα και έναν επίδεσμο βάλτε στη θέση του τη σπονδυλική στήλη και αποτρέπει την ταλαιπωρία κατά τη διάρκεια της μακράς καθιστική εργασία. Προληπτικά μέτρα που εφαρμόζονται για τα παιδιά, επειδή όταν η σπονδυλική στήλη δεν έχει ακόμη διαμορφωθεί, για να καθορίσει την παθολογία ευκολότερη.

Τύποι Ενηλίκων

Ασθενείς ηλικίας άνω των 18 ετών, ο κορσές μπορεί να μην είναι πάντα να βοηθήσει, επειδή από 22-25 χρόνια ανθρώπινος σκελετός είναι πλήρως διαμορφωμένος, έτσι ώστε η θεραπεία της σκολίωσης γίνεται κυρίως με ολοκληρωμένο τρόπο. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη, τα οποία στοχεύουν στην επίλυση ορισμένων προβλημάτων. Ενήλικες διορίζει περισσότερα φορώντας μακρύ από τα παιδιά. Προκειμένου να επιτευχθούν ουσιαστικά αποτελέσματα, θα πρέπει να φοράτε το νάρθηκα τακτικά. Για να βρείτε ορθοπεδικό στήριγμα πλάτης θα πρέπει να είναι με βάση τη διάγνωση και την ηλικία του ασθενούς. Γεγονός που υποδηλώνει ότι μπορεί να είναι μόνο ο γιατρός.

Τα παιδιά

Για εκείνους τους ασθενείς οι οποίοι είναι ηλικίας κάτω των 18 ετών, υπάρχει μια ευρεία επιλογή των παιδιών ορθοπεδικά κορσέδες για την πλάτη. Είναι η πιο άνετη για την σπονδυλική στήλη και δεν προκαλούν δυσφορία λόγω των ελαστική ιμάντες από μαλακό, λεπτό υλικό. Συχνά η θεραπεία συμπεριλαμβανομένων των συσκευών επηρεάζει θετικά τη δυναμική της διόρθωσης των παθήσεων της σπονδυλικής στήλης, και να ισιώσει η σπονδυλική στήλη σε ένα παιδί μπορεί να είναι πολύ πιο εύκολο από ότι σε έναν ενήλικα.

Ελαστική ζώνη μέσης συνιστάται για παιδιά από 5 έως 18 ετών για την πρόληψη και τη θεραπεία των παθήσεων του μυοσκελετικού συστήματος, κακώσεις, κατάγματα του πίσω και η σωστή στάση του σώματος. Η ρύθμιση αυτή διορθώνει την παθολογική κατάσταση, ευθυγραμμίζουν τη σπονδυλική στήλη και ανακουφίζει από το άγχος για τα οστά και τις αρθρώσεις. Επιπλέον, το στήριγμα δίνει τον τόνο μυών, ανακουφίζει από την ένταση και την κούραση.

Τα παιδιά

Τύποι

Κορσέδες για τη διόρθωση του πίσω χωρίζονται σε διάφορους τύπους: ελαστικό, μαγνήτες, οσφυϊκή, σκληρό, περιεκτική, και lumbosacral. Ελαστικό κορσέ είναι ένα στήριγμα που εκτείνεται από το ύφασμα, το οποίο συμπιέζει σφιχτά το κάτω μέρος της πλάτης κάτω μέρος, και η κορυφή είναι ένα αργιλίου ένθετο, το οποίο συλλαμβάνει σωστά τη σπονδυλική στήλη. Κορσές-inclinator έχει ένα μεγάλο πιάτο με τα λουριά ώμων από την metal πλευρά, με στόχο την αποκατάσταση της σπονδυλικής στήλης στη θωρακική και διορίζονται σε σοβαρές παθήσεις της σπονδυλικής στήλης.

Το βάζουμε στο είδος του σακίδιο, αυτό συμβαίνει συχνά ότι οι γιατροί συνταγογραφούν για θεραπεία αποκατάστασης, αλλά όχι για την καθημερινή φθορά με σκοπό την πρόληψη. Lumbosacral κορσέδες έχουν ανατεθεί σε ανθρώπους με κακώσεις νωτιαίου μυελού και σε εκείνους που υποφέρουν από πόνο στην πλάτη. Είναι καλύτερα να επιλέξετε ημι-άκαμπτο διορθωτές, που βάζουν την μέση και χαμηλά στην πλάτη. Λειτουργεί με το να διανέμουν το φορτίο στους μυς και τη σπονδυλική στήλη να κρατήσει τη σωστή στάση του σώματος. Η μαγνητική επίδραση της διόρθωσης στη δημιουργία των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, τα οποία δρουν στις περιοχές της πλάτης.

Αντενδείξεις

Όπως και με κάθε θεραπευτικό μέσο που επηρεάζουν τη ροή του αίματος, το φορτίο της σπονδυλικής στήλης και τη θέση κορσέδες έχει ορισμένες αντενδείξεις. Δεν είναι κατάλληλο για τις ομάδες αυτές των ασθενών που έχουν:

 • μια αλλεργική αντίδραση στο υλικό του κορσέ;
 • ασθένειες των πνευμόνων και του καρδιαγγειακού συστήματος (πριν θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον καρδιολόγο ή τον γιατρό σας για το αναπνευστικό σύστημα);
 • πληγές, κοψίματα, παθολογία δερματολογικό φύση του το δέρμα σε επαφή με ένα κορσέ;
 • παιδιά μέχρι την ηλικία των 4 ετών.

Πώς να φοράτε κορσέ για τη στάση του σώματος

Ο βασικός κανόνας, που πρέπει να τηρούνται και όχι για να φορέσει κορσέ μόνιμα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ατροφία των μυών που υποστηρίζουν τη στάση του σώματος. Η διάρκεια και η συχνότητα χρήσης του κηδεμόνα συνταγογραφηθεί από το γιατρό σας, λαμβάνοντας υπόψη τη διάγνωση, τα ατομικά χαρακτηριστικά του ασθενούς και το ιστορικό χρόνιας νόσου. Η τυπική διάρκεια της λειτουργίας κορσέ για 30 λεπτά έως και 5 φορές την ημέρα. Αυτή τη φορά είναι αρκετά για τον εγκέφαλο αντιληπτή η σωστή μηχανή στερεότυπο.

Πώς να επιλέξετε

Για να κάνετε τη σωστή επιλογή κατά την αγορά ενός ιατρικού κορσέ για διόρθωση, είναι αναγκαίο να προσδιοριστεί η φύση των συμπτωμάτων και μια ακριβή διάγνωση. Για προχωρημένες περιπτώσεις ο γιατρός θα πρέπει να επιλέξετε ένα corrector για στάση κατάλληλο επίπεδο και το εύρος τιμών, λόγω της σοβαρής παθολογίας απαιτούν έντονη επίδραση στην σπονδυλική στήλη. Προφυλακτικά επίδεσμο επιλέξετε το πιο εύκολο – το κύριο πράγμα που εργάστηκε για το δικαίωμα περιοχές του πίσω.

Εκτός από τη διάγνωση, είναι σημαντικό να προσδιορίσετε τη θέση της καμπυλότητας. Κορσέδες ' εκείνες τις περιοχές που χρειάζονται την υποστήριξη και την άκαμπτη στερέωση του είναι η σωστή μορφή της σπονδυλικής στήλης. Για παράδειγμα, αν η καμπυλότητα είναι στο πάνω μέρος, ταιριάζει ένα άκαμπτο μοντέλο που θα καλύψει το στήθος και την αυχενική μοίρα της σπονδυλικής στήλης. Αν το πρόβλημα είναι στην οσφυϊκή περιοχή, είναι απαραίτητο να επιλέξετε τα προϊόντα που έχουν ως στόχο τη διόρθωση οσφυϊκή υποστήριξη και τη σωστή στάση του σώματος.

Πώς να επιλέξετε

Κορσέ για τη στάση του σώματος με τα χέρια τους

Ένα ποιοτικό σκληρό μοντέλα κορσέδες για πίσω έχει μια υψηλή τιμή, αλλά να μην ξοδέψετε πολλά χρήματα, μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας. Αυτό θα απαιτήσει ένα ελαστικό επίδεσμο (πλάτος: 8-10 cm, μήκος: 6-7 μέτρα). Πώς να κάνει:

 • για να προσδιορίσετε την μέση του επίδεσμο (συνδέστε τη σπονδυλική στήλη, κοντά στον ώμο λεπίδες);
 • ένα από τα άκρα του επίδεσμος θα πρέπει να πάει πάνω από τον ώμο και το άλλο στην αντίθετη πλευρά της μασχάλης;
 • και τα δύο άκρα είναι περιτριγυρισμένο από τους ώμους, το στομάχι και να περάσει μέσα από τη μασχάλη;
 • οι επίδεσμοι συνδεθείτε στο στομάχι ή πίσω.

Όπως το σπίτι-made αδυνατίσματος κορσέδων μπορεί να γίνει για προληπτικούς λόγους, την ανακούφιση από δυσφορία κατά τη διάρκεια της παρατεταμένης να κάθεται σε ένα υπολογιστή. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε ένα τέτοιο σχέδιο σε προχωρημένο στάδιο της νόσου, επειδή το αποτελεσματικό αποτέλεσμα, δεν θα είναι καλύτερα να προτιμούν την αγορά ενός ποιοτικού προϊόντος. Σπιτικά οσφυϊκή υποστήριξη, μπορεί μόνο να βελτιώσει τη στάση του σώματος ή να κρατήσει πίσω τους μυς σε καλή κατάσταση, σωστά διανέμει το φορτίο.