Μια σειρά από ασκήσεις για το λαιμό Bubnovskomy

Τρόπο ζωής του σύγχρονου ανθρώπου προκαλεί συχνή νόσος των τεστ του συστήματος, δηλαδή οστεοχόνδρωση του τραχήλου της μήτρας. Για τη μείωση της φλεγμονής στην αυχενική μοίρα της σπονδυλικής στήλης απαιτεί πολύ χρόνο και να εκτελέσει μια ποικιλία από θεραπευτικές τεχνικές μασάζ, υλικό, διαδικασία, φάρμακα, ασκήσεις. Πολλοί ειδικοί στην αποκατάσταση της κανονικής λειτουργίας της σπονδυλικής στήλης, συνιστάται για τους ασθενείς να εκτελέσει τις ασκήσεις στο Bubnovskomy σε χρόνιες οστεοχόνδρωση του τραχήλου της μήτρας.

Πόνος στο λαιμό

Οστεοχόνδρωση του τραχήλου της μήτρας c κάθε χρόνο μικρότερος, ιατρική προσοχή όλο και περισσότερων νέων ανθρώπων. Για θεραπευτικούς ή προφυλακτικούς σκοπούς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο του Δρ. Bubnovsky, την αρχή της θεραπείας βασίζεται στην κίνηση. Οι ασκήσεις είναι εύκολο να κάνετε μόνοι σας στο σπίτι, ακόμη και με μια κήλη στη σπονδυλική στήλη, βλέποντας ένα βίντεο. Αλλά είναι καλύτερα να συμβουλευτείτε c το γιατρό σας.

Ιστορικό και τα συμπτώματα της νόσου

Χώρο εργασίας πολύ συχνά περιλαμβάνει δαπάνες μακρές περιόδους σε καθιστή θέση, με αποτέλεσμα οι μύες να μην κινείται, και υπάρχει μια στασιμότητα της λέμφου και την κυκλοφορία του αίματος. Συχνές σπασμοί του τραχήλου της μήτρας αύξηση του φορτίου των μεσοσπονδύλιων δίσκων, παραβιάζει την ακεραιότητα και την ελαστικότητα. Για να προκαλέσετε την εμφάνιση του τραχήλου της μήτρας εκφυλιστική ασθένεια δίσκων μπορεί επίσης:

 • ορμονικές διαταραχές;
 • ρευματισμοί;
 • υποθερμία;
 • κακώσεις της σπονδυλικής στήλης.

Ως αποτέλεσμα αυτής της αλλαγής στην κατάσταση της σπονδυλικής στήλης, είναι τσιμπημένο νεύρα και τα αιμοφόρα αγγεία στην αυχενική μοίρα της σπονδυλικής στήλης. Σε προχωρημένα στάδια, όταν αυτό δεν πραγματοποιήθηκε έγκαιρη θεραπεία του τραχήλου της μήτρας εκφυλιστική ασθένεια δίσκων, επίμονη αγγειόσπασμο μπορεί να οδηγήσει σε εγκεφαλική βλάβη.

Λαμβάνοντας υπόψη όλους αυτούς τους παράγοντες, ο Δρ. Bubnovsky έχει αναπτύξει αποτελεσματικές ασκήσεις για τον αυχένα. Τέτοιες ασκήσεις σε μια συστηματική προσέγγιση ανακουφίζει το σπασμό κάνει οι σπόνδυλοι είναι κινητή. Αλλά για τη θεραπεία της εκφυλιστική ασθένεια δίσκων στο Bubnovsky θα πρέπει να προσδιορίσει σωστά το πρόβλημα και να θέσει τη σωστή διάγνωση. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο ειδικός, οι ασθενείς θα πρέπει να γνωρίζετε ποια συμπτώματα μπορεί να είναι αιτία για να αναζητήσουν ιατρική βοήθεια.

Οστεοχόνδρωση του τραχήλου της σπονδυλικής στήλης, τα κύρια συμπτώματα είναι:

 • ημικρανίες και πονοκεφάλους;
 • μυρμήγκιασμα στα χέρια και τα πόδια;
 • το μούδιασμα των άκρων;
 • συχνές ζάλη;
 • μια τσιμπημένο ή των σπονδύλων;
 • περιορισμός της σωματικής δραστηριότητας.
Ιστορικό και συμπτώματα
Αλλά τα κύρια συμπτώματα του τραχήλου της μήτρας εκφυλιστική ασθένεια δίσκων είναι πόνος στο λαιμό και το κεφάλι, η οποία μπορεί να δοθεί με το χέρι ή στον ώμο, και να αναπτυχθούν ακόμη και υπό χαμηλό φορτίο.

Αν ο ασθενής βιώνει έντονο πόνο, η θεραπεία στο σπίτι είναι αντενδείκνυται. Είναι καλύτερα να συμβουλευτείτε έναν ειδικό και συν να αρνηθεί να εκτελέσει οποιαδήποτε άσκηση. Σε αυτή την περίπτωση, ο ασθενής αρχικά θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με φάρμακα, σε ύφεση θα βοηθήσει Bubnovsky τεχνική. Επίσης μια αποτελεσματική άσκηση του μαστού οστεοχόνδρωση της άρθρωσης.

Ποια είναι η ουσία της γυμναστικής Bubnovsky;

Ο πρωταρχικός στόχος της θεραπείας του Δρ. Bubnovsky είναι να ενισχύσει τους μυς του τραχήλου της μήτρας και να αποκαταστήσει τη λειτουργία των συνδέσμων. Ασκήσεις με οστεοχόνδρωση του τραχήλου της μήτρας από Bubnovskomy υπόκεινται σε τακτική και καλό πρόγραμμα άσκησης μπορεί να επιτύχει τα ακόλουθα αποτελέσματα:

 1. Η μείωση και η επακόλουθη εξάλειψη του πόνου.
 2. Σπασμοί των μυών του αυχένα.
 3. Η αποκατάσταση της κανονικής κυκλοφορίας και την κυκλοφορία της λέμφου στους ιστούς.
 4. Μειώνει το φορτίο της σπονδυλικής στήλης.
 5. Η μείωση και σταθεροποίηση του εκφυλιστικές αλλοιώσεις των οστών και ιστού χόνδρου.
 6. Βελτίωση και αύξηση του μεταβολισμού σε φλεγμονή των ιστών.
 7. Βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Η κύρια διαφορά μεταξύ ιατρική εκπαίδευση από την κανονική χρέωση στην ατομική επιλογή πρόγραμμα άσκησης για κάθε ασθενή, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες της νόσου. Επιπλέον, η τεχνική αυτή επιτρέπει σε σας για να συμμετάσχουν και να ενισχύσουν το βαθύ μυϊκό ιστό.

Για την ταχύτερη θεραπεία του τραχήλου της μήτρας εκφυλιστική ασθένεια δίσκων, ο γιατρός Bubnovsky έχει αναπτύξει μια ειδική συσκευή, αλλά αυτό μπορεί να γίνει μόνο υπό την επίβλεψη ενός γιατρού.

Προετοιμασία για την ιατρική εκπαίδευση

Ειδική εκπαίδευση για τη φυσική θεραπεία με τη μέθοδο αυτή δεν απαιτείται. Ωστόσο, ο γιατρός δίνει μερικές συμβουλές για την αύξηση της αποτελεσματικότητας της κατάρτισης:

Προετοιμασία για την ιατρική εκπαίδευση
 1. Πρώτα θα πρέπει να τεντώσει τα χέρια σας λαιμό μυς και τις αρθρώσεις ή να λειάνει το κεφάλι κλίνει προς τα επάνω και κάτω, αριστερά και δεξιά.
 2. Κατά τη φόρτιση, μην πάει καλά να λάβει ένα ζεστό χαλαρωτικό ντους για να αυξήσει τη ροή του αίματος στους ιστούς του λαιμού.
 3. Μετά τη φόρτιση, συνιστάται να κάνετε διατάσεις για να μειώσει τον πόνο, το επόμενο πρωί.
 4. Αυξάνει την αποδοτικότητα και την προσέγγιση αποτέλεσμα το κολύμπι μετά την ολοκλήρωση του συνόλου των ασκήσεων.
 5. Πρωινή βόλτα στον καθαρό αέρα εμπλουτισμένο με οξυγόνο φλεγμονή των μυών του αυχένα, ενισχύοντας την αναγέννηση.

Η θεραπεία σύμφωνα με τη μέθοδο Bubnovsky διορίζεται από τον γιατρό, μετά την εξέταση του ασθενούς. Συμβουλή εμπειρογνώμονα θα πρέπει να τηρούνται αυστηρά, από την αυχενική μοίρα της σπονδυλικής στήλης είναι το πιο αδύναμο σημείο στη στήλη της σπονδυλικής στήλης. Μετά την εξέταση, ο θεραπευτής θα κάνει μια διάγνωση, να προσδιορίσει την πηγή της φλεγμονής και να καθορίσει το ποσό της άσκησης, και η διάρκεια της θεραπείας. Μερικές φορές μπορεί να απαιτήσει μια πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση, τη χρήση φαρμάκων.

7 Bubnovsky άσκηση για αυχενικό

Σύνθετες ασκήσεις για Bubnovskomy είναι μια ειδική γυμναστική, η οποία βασίζεται είναι οι αρχές της θεραπείας κινήσεις. Αυτή η άσκηση ενεργοποιεί όλα τα συστήματα του σώματος για να απαλλαγούμε από φλεγμονή στη σπονδυλική στήλη.

Για να θεραπεύσει οστεοχόνδρωση του τραχήλου της μήτρας και να αποκαταστήσει την κατάσταση της σπονδυλικής στήλης, θα πρέπει να διεξάγει τακτικά 7 απλές ασκήσεις:

 • κούνα (20-30 φορές);
 • το κεφάλι γέρνει προς την πλευρά πριν από την έναρξη του πόνου (20-30 φορές);
 • επικεφαλής περιστροφή (15-20 φορές);
 • αγγίξτε το πηγούνι στο λαιμό, όταν η κλίση της κεφαλής προς τα εμπρός (20-30 φορές);
 • να σηκώσει στους ώμους (20-30 φορές);
 • το τέντωμα και την ανάκληση των τσιν (20-30 φορές);
 • σε καθιστή θέση c λυγισμένα γόνατα, πρέπει να χαμηλώσεις το κεφάλι σας και να αγγίξει το πηγούνι μέχρι τα γόνατα (τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα).

Υπόλοιπο για 30 δευτερόλεπτα μεταξύ των ασκήσεων. Αναλύστε κάθε άσκηση με περισσότερες λεπτομέρειες.

Ασκήσεις

Σε ύφεση της νόσου είναι φυσικοθεραπείας Δρ. Bubnovsky:

 1. Η άνοιξη είναι σε όρθια θέση, γ μειώνεται κατά μήκος του κορμού με το χέρι. Θα πρέπει να το κεφάλι γέρνει σιγά-σιγά προς τα εμπρός και μείνετε σε αυτή τη θέση για μερικά δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, το κεφάλι γέρνει πίσω, προκαλώντας το πηγούνι αυξάνεται και ξανά-παγώσει για μερικά δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, επιστρέψτε στην αρχική θέση.
 2. Επισκόπηση — θέση όπως και στην άσκηση που περιγράφεται παραπάνω. Το κεφάλι είναι απαραίτητο να στρίψετε δεξιά και μείνετε σε αυτή τη θέση για λίγα δευτερόλεπτα και μετά πάλι αριστερά και διαμονή για το ίδιο χρονικό διάστημα. Είναι απαραίτητο να επαναλάβετε τρεις φορές.
 3. Μετρονόμος — την ίδια θέση του σώματος. Το κεφάλι θα πρέπει να κλίση προς τα δεξιά ώμων και κρατήστε αυτή τη θέση για 30 δευτερόλεπτα (σε περίπτωση που η άσκηση συνοδεύεται από πόνο ή δυσκολία στην αυχενική μοίρα της σπονδυλικής στήλης ώρα για τις πρώτες συνεδρίες μπορεί να θέλετε να προσαρμόσετε). Το κεφάλι επιστρέφει στην αρχική του θέση. Στη συνέχεια επαναλαμβάνεται η ίδια άσκηση προς τα αριστερά. Ο αριθμός των πρανών είναι κατά 6 φορές σε κάθε κατεύθυνση.
 4. Χήνα — θέση, στέκεται με τα χέρια στη μέση. Το πηγούνι του να ευθυγραμμίζεται παράλληλα προς το έδαφος και προς τα εμπρός. το κεφάλι γυρίζει και το σαγόνι θα πρέπει να βάλει στον ώμο, ο κορμός είναι επίσης απαραίτητο να περιστρέψετε ένα μικρό, το οποίο μπορεί ελαφρώς να διαταράξει την σπονδυλική στήλη για να σταθώ σε αυτή τη θέση για 30−60секунд. επαναλήψεις γίνονται 6 φορές σε κάθε πλευρά.
 5. Ερωδιός — η άσκηση γίνεται να κάθεται σε μια καρέκλα, το κεφάλι είναι ευθεία, τα χέρια με τις παλάμες καλύπτουν τα γόνατα. Στη συνέχεια, τα χέρια του να ρυθμιστούν και να ωθούνται πίσω (παρόμοιο με το πώς ο ψαράς δείχνει το μέγεθος των ψαριών που αλιεύονται) και την ίδια στιγμή, θα πρέπει να το κεφάλι σε κλίση προς τα πίσω. Στη συνέχεια, να επιστρέψετε στην αρχική θέση. Με μια κήλη στην αυχενική μοίρα της σπονδυλικής στήλης μπορεί να εμφανίζονται επώδυνες αισθήσεις. Αυτή η άσκηση θα πρέπει να εκτελείται αργά.
 6. Συγκρότημα κριτική — η θέση του σώματος, όπως στην παραπάνω άσκηση. Το κεφάλι πρέπει να περιστρέψετε την ίδια στιγμή, βάζοντας την παλάμη του το αριστερό του χέρι στο δεξί ώμο, έτσι ώστε ο αγκώνας ήταν παράλληλα με το πάτωμα. Το δικαίωμα θα πρέπει να παραμείνει σταθερό στο γόνατο. Για να επιστρέψετε στην αρχική θέση και επαναλάβετε στην άλλη κατεύθυνση. Αν η εκφυλιστική ασθένεια δίσκων στην αυχενική μοίρα της σπονδυλικής στήλης είναι σε λειτουργία, μπορείτε να ακούσετε ένα συγκεκριμένο ήχο της σπονδυλικής στήλης.
 7. Φακίρης — η άσκηση γίνεται να κάθεται σε μια καρέκλα, τα χέρια θα πρέπει να αυξηθεί πάνω από το κεφάλι σας και λυγίστε ελαφρώς το κεφάλι αυτή τη φορά σε όλη τη διαδρομή στο πλάι και κρατήστε το σε αυτή τη θέση και, στη συνέχεια, περιστρέψτε το κεφάλι προς την αντίθετη κατεύθυνση και πάλι κρατήστε πατημένο το πλήκτρο. Κήλη στην αυχενική μοίρα της σπονδυλικής στήλης μπορεί να λάβετε μια περαστική ενόχληση.

Αν κατά τη διάρκεια της χρόνιας διάρκεια της έξαρσης της οστεοχόνδρωση εμφανίζεται και θα πρέπει να πληρούν το ιατρικό κέντρο, οι ασκήσεις γίνονται αργά και ομαλά, παρατηρώντας πώς ένα μικρότερο εύρος. Στην περίπτωση της οξείας πόνο θα πρέπει να σταματήσει όλες τις δραστηριότητες και τη σειρά με την ειδικό για εξέταση και θεραπεία διόρθωσης.

Η τακτική άσκηση και η σωστή εκτέλεση της κάθε ασκήσεις Δρ. Bubnovsky θα σας βοηθήσει να γρήγορα να απαλλαγούμε από τα προβλήματα του τραχήλου της μήτρας και τη θεραπεία του χαμηλού πόνου στην πλάτη.