Ποιες είναι οι μέθοδοι θεραπείας των αρθρώσεων με αλουμινόχαρτο;

Ποιες είναι οι μέθοδοι θεραπείας των αρθρώσεων με το φύλλο αλουμινίου

Θεραπεία των αρθρώσεων με την φύλλο αλουμινίου – μία από τις εναλλακτικές μεθόδους, οι οποίες, κατά τη γνώμη των ασθενών, δίνει ένα θετικό αποτέλεσμα και βοηθάει στην αντιμετώπιση των επώδυνων συμπτωμάτων των παθήσεων του μυοσκελετικού συστήματος.

Ρολά φύλλων αλουμινίου τροφίμων, πολλοί παραμένουν στην κουζίνα και χρησιμοποιούνται από τις Νοικοκυρές στο μαγείρεμα. Πώς είναι αυτό το εξάρτημα μαγειρέματος μπορεί να βοηθήσει σε παθήσεις του μυοσκελετικού συστήματος και αν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για ιατρικούς σκοπούς; Αποδεικνύεται ότι το φύλλο έχει μια σειρά από μοναδικές ιδιότητες που επηρεάζουν ευεργετικά την κατάσταση των ασθενών αρθρώσεις.

Ιδιότητες των φύλλων

Το φύλλο είναι πολύ λεπτό φύλλο μετάλλου (αλουμίνιο, χάλυβα, ασήμι, χρυσό ). Στην πραγματικότητα, είναι ένα μέταλλο το "χαρτί", αλλά πολύ πλαστικό και εύκαμπτο, το οποίο μπορεί να διαμορφωθεί σε οποιαδήποτε μορφή και χρησιμοποιείται για το περιτύλιγμα ή τη συσκευασία των προϊόντων. Στην τροφική και φαρμακευτική βιομηχανία χρησιμοποιεί το φύλλο αλουμινίου αργιλίου, η οποία αντανακλά την υπέρυθρη (θερμική) ακτινοβολία. Αυτή η ιδιοκτησία έχει προϋπόθεση ότι η χρήση του αλουμινίου κατά το μαγείρεμα στο φούρνο και κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης των προϊόντων.

Καλό είναι να γνωρίζετε
Εξαιρετικά ανακλαστικό φύλλο αλουμινίου που εφαρμόζεται το φάρμακο, δηλαδή να φυσικοθεραπευτικής θεραπεία των παθήσεων του μυοσκελετικού συστήματος. Η τεχνική της θερμικής θεραπείας είναι να εφαρμόσει appliqués ή τυλίξτε το με αλουμινόχαρτο για να μειώσει τη μεταφορά θερμότητας και παρέχει βαθιά θερμότητα. Αυτή η ιδιότητα του υλικού που χρησιμοποιείται ευρέως για την πρόληψη κρυοπάγημα.
Ιδιότητες των φύλλων

Αλλά όπως ένα κανονικό φαγητό μεταλλικό φύλλο μπορεί να βοηθήσει με την κοινή ασθένεια; Υπάρχει μια θεωρία ότι το θεραπευτικό αποτέλεσμα του φύλλου, λόγω της ικανότητας να αντανακλούν biotoki που προέρχονται από την ενέργεια των μεσημβρινών του σώματος μας. Οποιαδήποτε παραβίαση των βιολογικά ενεργών σημείων εκπέμπουν σήματα που γίνονται αντιληπτά από εμάς ως πόνο.

Το αλουμινόχαρτο αντανακλά αυτές biotoki πίσω στο ίδιο σημείο ευθύνεται για την δυναμική ενέργεια του σώματος του ασθενούς. Αυτό προκαλεί το φαινόμενο της βιο-αντήχησης, ευεργετικά επηρεάζουν την δομή των κυττάρων και επαναφέρει την ακεραιότητα του τομέα της ενέργειας, διαταραχές της ασθένειας.

Λόγω της προστασίας biotokov και αλληλεπίδραση matrix πεδία με τα κύτταρα της επιδερμίδας, να δει βελτίωση στο επηρεάζονται αρθρώσεις. Εξαφανίζεται πόνο, μειώνει τη σοβαρότητα της φλεγμονώδους διαδικασίας, μειώνει το πρήξιμο στην πληγείσα περιοχή, επαναφέρει την κινητικότητα των αρθρικών αρθρώσεις. Με τη μείωση της μεταφοράς θερμότητας aktiviziruyutsya τις διαδικασίες της κυκλοφορίας του αίματος και limfootoka, κανονική θρέψη των χόνδρων και των μυϊκών ιστών, επιταχύνει τις μεταβολικές διεργασίες, προωθεί την αποκατάσταση της λειτουργίας της άρθρωσης.

Επεξεργασία φύλλων αλουμινίου διεγείρει την αναγεννητική και προσαρμοστικές διεργασίες, ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα, ενισχύει την άμυνα του οργανισμού, ώστε να αντιμετωπίσει με την παθολογική διαδικασία και την επιτάχυνση της ανάκαμψης.

Ενδείξεις και αντενδείξεις

Σε παθήσεις του μυοσκελετικού συστήματος στη χρήση φύλλων για ιατρικούς σκοπούς, συνιστάται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • εξάλειψη του πόνου που σχετίζεται με αρθροπάθεια, αρθρίτιδα, ουρική αρθρίτιδα;
 • ανακούφιση για την κατάσταση στην οστεοχόνδρωση της σπονδυλικής στήλης;
 • η θεραπεία της ισχιαλγίας;
 • θεραπεία των τραυματισμών των αρθρώσεων (διαστρέμματα, εξαρθρώσεις).
Ισχιαλγία

Εκτός από αναλγητική, αντι-οίδημα και αντι-φλεγμονώδη δράση, η θεραπεία με το φύλλο αλουμινίου συμβάλει στην κατανομή των περίσσεια ουρικού οξέος και αλάτι οι καταθέσεις στις αρθρώσεις, βελτιώνει την κινητικότητα των αρθρώσεων και να ανακουφίζει τις αρθρώσεις από την πρωινή δυσκαμψία.

Θεραπείες με wrap σώματος, η επιβολή κομπρέσες, εφαρμογές φύλλων αλουμινίου έχει μια σειρά από αντενδείξεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Ανάμεσά τους:

 • λοίμωξη και πυώδεις επιπλοκές ανάπτυξη σε η αρθρική κοιλότητα – σε αυτή την περίπτωση, η θερμότητα θα αυξήσει μόνο τον πόνο, επιταχύνει την ανάπτυξη της φλεγμονής και θα συμβάλει στη διείσδυση των πύον στον περιβάλλοντα ιστό;
 • επίμονη υψηλή αρτηριακή πίεση (υπέρταση);
 • νεοπλασματικών διεργασιών.
 • σοβαρή παθολογία του καρδιαγγειακού συστήματος *
 • βλάβη στο δέρμα στην περιοχή των επιδιωκόμενων αποτελεσμάτων (πληγές, διαβρώσεις, εκδορές);
 • αλλεργικές αντιδράσεις συμβαίνουν όταν έρχεται σε επαφή με το φύλλο αλουμινίου αργιλίου;
 • η παρουσία των εμφυτευμένων μεταλλικών εμφυτευμάτων ή διεγερτικά – σε περίπτωση επαφής με το φύλλο αλουμινίου αυξάνει τον κίνδυνο της απόρριψης;
 • δερματολογικές ασθένειες μεταφρασμένη εκδηλώσεις (εξάνθημα, erosio) στην περιοχή του ασθενούς κοινού;
 • εγκυμοσύνη και θηλασμός.
Καλό είναι να γνωρίζετε
Επιπλέον, το σώμα τυλίγοντας το φύλλο αλουμινίου είναι απαράδεκτη σε σοβαρή αναπνευστική ανεπάρκεια, και τυλίξτε το κάτω άκρων – με θρομβοφλεβίτιδα και διαβήτη περίπλοκη από ισχαιμική τα πόδια ή πολυνευροπάθεια.

Πώς να τη θεραπεία των αρθρώσεων με αλουμινόχαρτο;

Όταν χρησιμοποιείτε το φύλλο αλουμινίου στο ιατρικούς σκοπούς πρέπει να ακολουθούν ορισμένες κατευθυντήριες γραμμές:

Πώς να τη θεραπεία των αρθρώσεων με το φύλλο αλουμινίου
 1. για θεραπευτικές διαδικασίες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο το φύλλο αλουμινίου τροφίμων με υψηλή περιεκτικότητα αλουμινίου;
 2. συμπίεση και την εφαρμογή του φύλλου δεν μπορεί να διατηρηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, η διάρκεια δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 2 ώρες ημερησίως και 7-8 ώρες το βράδυ;
 3. φύλλο αλουμινίου θα πρέπει να εφαρμόζεται στο δέρμα λαμπερό (γυαλιστερή) επιφάνεια, όπως ένα ματ πλευρά, δεν εμποδίζει τη θερμότητα *
 4. αν η σύνθεση του τσάντες πετσετών από γάζα εμποτισμένη με ένα φάρμακο λύση ανάμεσα σε αυτό και το στρώμα φύλλων αλουμινίου, να είστε βέβαιος να θέσει σε μια πλαστική μεμβράνη δεν επιτρέπει τη διάβρωση της επιφάνειας του μετάλλου.

Προθεσμία για τη διαδικασία που σχετίζονται με το γεγονός ότι το μεταλλικό φύλλο, εκτός από το γεγονός ότι δεν εκπέμπει θερμική ακτινοβολία, ακόμα και εμποδίζει τη ροή του οξυγόνου και την απομάκρυνση του Homo λιπαρά επιλογές. Ως αποτέλεσμα, κάτω από τον επίδεσμο δημιουργεί το φαινόμενο του θερμοκηπίου, το οποίο προκαλεί ερεθισμό του δέρματος και δημιουργεί ένα περιβάλλον ιδανικό για την αναπαραγωγή των παθογόνων μικροοργανισμών.

Θεραπεία των αρθρώσεων με το φύλλο αλουμινίου για τα χέρια και τα πόδια

Φύλλο αλουμινίου για πόνο στις αρθρώσεις χρησιμοποιείται με τη μορφή του αναδιπλώνεται προβληματικές περιοχές. Ένα λεπτό μεταλλικό φύλλο σε καλή κατάσταση, οπότε λωρίδες από φύλλο αλουμινίου μπορεί να είναι τυλιγμένο γύρω από τους ασθενείς δάχτυλο ή κοινή κορυφή και στερεώστε το με κολλητική ταινία. Να τυλίξτε την πληγείσα από κοινού μόνο ένα στρώμα του φύλλου αλουμινίου.

Στη θεραπεία των αρθρώσεων του γόνατος με αλουμινόχαρτο, είναι απαραίτητο να επικαλύψει διάφορα στρώματα, αξιόπιστα την εξασφάλιση των τυλίξτε το με έναν ελαστικό επίδεσμο ή ένα επίδεσμο στο γόνατό του. Αυτό θα επιτρέψει σε σας για να μετακινηθείτε και να κάνετε τις συνηθισμένες δουλειές του νοικοκυριού, ενώ θα συνεχίσει τη θεραπεία. Συνεχίζουμε ομοίως στη θεραπεία του αγκώνα, τον αστράγαλο ή ώμου, εξασφαλίζοντας το φύλλο κατά το χρόνο της διαδικασίας επίδεσμο.

Αν το φύλλο αλουμινίου χρησιμοποιείται μαζί με την αλοιφή για τις αρθρώσεις, το πρώτο για την πληγείσα περιοχή εφαρμόστε το φάρμακο, στη συνέχεια, να αποφράξει την υπό θεραπεία περιοχή με πλαστική μεμβράνη και μόνο στη συνέχεια να εφαρμοστεί στην πληγείσα από κοινού φύλλων αλουμινίου, εξασφαλίζοντας την κορυφή με επίδεσμο ή ταινία-ενίσχυση.

Όταν η ουρική αρθρίτιδα προσβάλλει τις μικρές αρθρώσεις των δακτύλων χεριών και ποδιών. Για την ανακούφιση από βασανιστικό πόνο, συνιστάται να τυλίξτε κάθε μία από τις ασθενείς δάχτυλα με αλουμινόχαρτο και στερεώστε το με κολλητική ταινία. Στη θεραπεία της άκανθας πτέρνας είναι αρκετά για να κοπεί ένα τετράγωνο φύλλο αλουμινίου και να το επισυνάψετε στο τακούνι με ταινία. Η εφαρμογή αυτή συνιστάται να το αφήσετε μια μέρα στην άλλη.

Σε άλλες περιπτώσεις, ο επίδεσμος φύλλο αλουμινίου για να κρατήσει από 40 λεπτά έως 2 ώρες, όλα εξαρτώνται από το είδος της ασθένειας και τη σοβαρότητα των συμπτωμάτων. Η διαδικασία της αναδίπλωσης των αρθρώσεων με το φύλλο αλουμινίου συνιστάται το πρωί, το απόγευμα και το βράδυ. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 1-3 εβδομάδες.

Η θεραπεία της σπονδυλικής στήλης

Σε οστεοχόνδρωση, οι γιατροί καλούνται να κάνουν τα περικαλύμματα, και η "ασημένια γέφυρα" φύλλο αλουμινίου, το οποίο είναι σταθερό στην προβληματική περιοχή. Για να το κάνουμε εύκολο. Για τη διαδικασία, θα πρέπει να αγοράσετε από το φαρμακείο ένα ευρύ μπαλωμάτων, κόψτε ένα κομμάτι διαστάσεων 10×15 cm και το ραβδί σε μια στενή λωρίδα του φύλλου (πλάτος 0.5 cm -1), έτσι ώστε η γυαλιστερή επιφάνεια ήταν στην κορυφή. Η απόσταση μεταξύ των λουρίδα φύλλων αλουμινίου πρέπει να είναι όχι περισσότερο από 1,5 cm Για καλύτερη στερέωση με την επιφάνεια του σώματος στα άκρα του επιθέματος αφήσει ελεύθερες περιοχές του φύλλου πλάτος 2 cm

Στο τέλος, μπορείτε να πάρετε το είδος των γεφυρών του φύλλου αλουμινίου. Μπάλωμα με το φύλλο πρέπει να ασφαλίζεται παράλληλα προς την σπονδυλική στήλη στην πληγείσα περιοχή, έτσι ώστε οι λωρίδες κάθετες. Για να κρατήσει τα "ασημένια γέφυρα" δεν θα πρέπει να λαμβάνουν έως και τρεις ημέρες. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να αυξήσετε τη διάρκεια της διαδικασίας, απλά αλλάζει η μπάντα-ενισχύσεις και πλήρη εξαφάνιση του πόνου. Όταν αλλάζετε τον επίδεσμο το δέρμα στην περιοχή της αίτησης, πρέπει να σκουπίζεται με φυτικό λάδι ή ζωμό από βότανα.

Με ριζίτιδας, οστεοχόνδρωση lumbosacral ιερού περιφέρειας, που συνοδεύεται από έντονο πόνο στην πλάτη, συνιστάται να φορούν μια ειδική ζώνη 2 στρώματα. Το πρώτο στρώμα από ελαστικό τέντωμα του υφάσματος θα τηρήσει το δέρμα, και η δεύτερη από την πυκνή ύλη, με κολλημένο με ταινίες από φύλλο αλουμινίου για να εκτελέσετε τη θεραπευτική λειτουργία. Φορώντας μια ζώνη είναι απαραίτητο τρεις φορές την ημέρα, για 40 λεπτά.

Για τη θεραπεία του τραχήλου της μήτρας εκφυλιστική ασθένεια δίσκων μπορείτε να διπλώστε το φύλλο σε διάφορα στρώματα (5-6 ) και να το επισυνάψετε στο λαιμό σε αυτό το μέρος όπου ο πόνος εκφράζεται πιο έντονα. Κορυφή αλουμινίου κάλυψη με ύφασμα γάζα για να εξασφαλίσει τον επίδεσμο και να κρατήσει τουλάχιστον 30 λεπτά.

Η θεραπεία της σπονδυλικής στήλης

Δραστική επίδραση της ενέργειας, και κατά συνέπεια η επίδραση των εν λόγω θεραπεία μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν όλοι οι συστάσεις για την ορθή εφαρμογή των εφαρμογών του αλουμινίου και τη συμμόρφωση με τη βέλτιστη θεραπεία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτή η μη-παραδοσιακή τεχνική έχει ορισμένες αντενδείξεις. Ως εκ τούτου, πριν από την έναρξη της θεραπείας συμβουλευτείτε ένα γιατρό, καθώς δεν είναι όλες οι παθήσεις των αρθρώσεων, η επαφή των φύλλων αλουμινίου αργιλίου με το δέρμα και θερμικές επιδράσεις θα επωφεληθούν.

Για τη θεραπεία των αρθρώσεων με το φύλλο αλουμινίου

Η χρήση του αλουμινίου σε παθήσεις των αρθρώσεων – είναι μάλλον μια βοηθητική μέθοδος που μαζί με την λαϊκή συνταγές χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με φαρμακευτική θεραπεία, φυσιοθεραπεία, μασάζ, φυσιοθεραπευτικές συνεδρίες. Ωστόσο, η ανατροφοδότηση από τους ασθενείς που έχουν βιώσει αυτή τη μέθοδο στον εαυτό μου να επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητά της και να μιλήσουμε για συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα.