Γιακά καμπαρντίνα σε οστεοχόνδρωση του τραχήλου της μήτρας: η σωστή εφαρμογή

Collar Trench – ορθοπεδικό προϊόν που βοηθά σε διάφορες παθήσεις της πλάτης, συνήθως κατασκευασμένο από μαλακό αφρό πολυουρεθάνης με διαφορετική ακαμψία. Το προσάρτημα χρησιμοποιείται σε πολλές διαφορετικές ασθένειες, το γιακά καμπαρντίνα σε οστεοχόνδρωση του τραχήλου της μήτρας μπορεί να βοηθήσει να ανακουφίσει τον πόνο και την ευκολία άλλα συμπτώματα της νόσου.

Collar Trench με οστεοχόνδρωση του τραχήλου της μήτρας

Σωστή κολάρο είναι πάντα αρκετά άνετο για να φορέσει, από το λαιμό καθορίζεται στενά, περιορίζοντας την κίνηση του κεφαλιού και κρατώντας το στη σωστή ανατομία θέση. Οστεοχόνδρωση του τραχήλου της μήτρας σπονδυλική στήλη κολάρο Τάφρου θα βοηθήσει τους μύες να χαλαρώσουν, να ανακουφίσει το άγχος και να απαλλαγούμε από τις κύριες εκδηλώσεις της νόσου.

Σε Γενικές γραμμές, οστεοχόνδρωση του τραχήλου της μήτρας κηδεμόνας φοριέται για τους εξής λόγους:

  1. Εξάλειψη επώδυνες αισθήσεις. Collar Trench παρέχει ισχυρή σταθεροποίηση της κεφαλής και του τραχήλου στην ανατομικά σωστή θέση, βοηθά να μειώσει τον πόνο. Είναι ο πόνος στους μυς, πλέον ζάλη, είναι μουδιασμένος.
  2. Η ενίσχυση του μυϊκού πλαίσιο του λαιμού του. Αν σε σοβαρές μορφές της οστεοαρθρίτιδας να φορέσω το κολάρο με μια Τάφρο, η θεραπεία θα είναι πιο αποτελεσματική, οχυρωμένη μύες δεν είναι άμεσα προσπάθεια να επιστρέψει σε λάθος θέση. Ο κηδεμόνας παρέχει μακροχρόνια επίδραση της θεραπείας.
  3. Η αποκατάσταση της φυσιολογικής ροής του αίματος στα αγγεία του λαιμού και εγκεφαλική κυκλοφορία. Οστεοχόνδρωση σκάφη συχνά στενόχωρα, ο εγκέφαλος δεν λαμβάνει φυσιολογικές ποσότητες οξυγόνου, γιατί υπάρχει συνεχής κόπωση και ζάλη. Όταν φοράει το κολάρο, οι σπόνδυλοι πέσει στη θέση του, παύοντας να αποσπάσουν τα αιμοφόρα αγγεία.
  4. Εξαλείφοντας τα συναισθήματα των μούδιασμα, κόπωση, εξομάλυνση του ύπνου. Με την εξαφάνιση του πόνου σύνδρομο εξαφανίζεται αγενούς συμπτώματα εκφυλιστική ασθένεια δίσκων, το οποίο μερικές φορές δεν είναι πάντα συνδέονται άμεσα με την νόσο της αυχενικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης.

Το κύριο είναι να επιλέξετε σωστά και να φορέσει το κολάρο με τη χρήση των επιδέσμων έφερε αποκλειστικά χρήση. Όταν αλόγιστη χρήση της σπονδυλικής στήλης, η κατάσταση μπορεί να χειροτερέψει, επίσης, δεν είναι όλες οι περιπτώσεις οστεοαρθρίτιδας του, φορώντας ένα κολάρο θέλεις.

Το θετικό ανατροφοδοτεί από τους γιατρούς για εργαλεία υψηλής απόδοσης, με οστεοχόνδρωση του τραχήλου της μήτρας. Σε σοβαρές μορφές της νόσου η συσκευή βοηθά να αποκατασταθεί η φυσιολογική λειτουργία της αυχενικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης.

Σημαντικό! Πριν χρησιμοποιήσετε το κολάρο της Τάφρου είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Οδηγίες χρήσης

Να φοράει ένα κολάρο δεν προκαλούν επιδείνωση της νόσου, θα πρέπει να γνωρίζετε πώς να επιλέξετε, ένδυση, τι αντενδείξεις, στην οποία η χρήση των επιδέσμων είναι επικίνδυνο για την υγεία.

Η χρήση του κηδεμόνα μπορεί να αναφέρεται σε περισσότερες ασθένειες των μυών του αυχένα, της σπονδυλικής στήλης, τα νεύρα και τα αγγεία του τραχήλου της μήτρας. Είναι χρησιμοποιείται ακόμα και για την κούραση, πόνο στους μυς μετά από έντονη σωματική άσκηση. Λόγω της θέρμανσης βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, να φύγει ο πόνος.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η χρήση του κολάρου της Τάφρου είναι απολύτως αντενδείκνυται. Στο πρώτο μέρος, δεν μπορεί να φορεθεί εάν η αυχενική μοίρα της σπονδυλικής στήλης είναι εντελώς χαλαρό, όπως σε αυτή την περίπτωση απαιτεί πλήρη ακινησία, η οποία δεν μπορεί να είναι παρέχονται σε αυτό το είδος των επιδέσμων.

Οδηγίες για τη χρήση του κολάρου

Ως εκ τούτου, θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα γιατρό για να εξετασθεί. Συνήθως απαιτούν x-ακτίνες του τραχήλου της μήτρας, μερικές φορές χρειάζεστε μια ΜΑΓΝΗΤΙΚΉ τομογραφία ή ΑΞΟΝΙΚΉ τομογραφία αν η διάγνωση είναι δύσκολη. Φροντίζοντας να φοράει το κολάρο δεν θα βλάψει και θα ωφελήσει, όταν η ασθένεια, επιλέξτε την πιο κατάλληλη είδος του γιακά.

Σημαντικό! Δεν συνιστάται να φορέσω το κολάρο Τάφρο με την παρουσία των φλεγμονωδών παθήσεων του δέρματος στην περιοχή του τραχήλου της μήτρας.
Πώς να επιλέξετε

Να επωφεληθούν από το να φοράει ένα κολάρο, είναι σημαντικό να επιλέξετε μια σωστά. Επίδεσμος δεν είναι κατάλληλη σε μέγεθος και άλλα κριτήρια, μπορεί να προκαλέσει την επιδείνωση της νόσου, τρίβουμε το δέρμα και πιέστε τα αιμοφόρα αγγεία και να προκαλέσει δυσφορία.

Να προσδιοριστεί σωστά το μέγεθος του επίδεσμος, θα πρέπει να μετρούν τις εξής παραμέτρους. Οι μετρήσεις θα πρέπει να ληφθούν στέκεται κατ ' ευθείαν, κοίτα πρέπει να είναι μπροστά, το κεφάλι δεν πρέπει να σηκώσει:

  • απόσταση από το clavicula να πηγούνι – το ύψος του κολάρου;
  • η περίμετρος του λαιμού – τον όγκο του.

Σύμφωνα με τις μετρούμενες παράμετροι θα πρέπει να επιλεγεί στήριγμα. Όταν προσπαθείτε σχετικά με το δικαίωμα, θα πρέπει να δώσουν προσοχή στο πώς κάθεται. Το μπροστινό άνω μέρος του κηδεμόνα για να αγγίξει το κάτω σαγόνι, το κάτω τέντωμα στο στήθος, η πίεση από το κολάρο δεν θα πρέπει να προκαλέσει δυσφορία. Πίσω κορυφαία τιράντες ανάγκες για την υποστήριξη της βάσης του κρανίου, το κάτω μέρος θα πρέπει, τέλος, στη βάση του λαιμού.

Πώς να επιλέξετε

Θα πρέπει επίσης να δώσουν προσοχή για το αν είναι αρκετά σφιχτά κλειδωμένη λαιμό, την κινητικότητα της κεφαλής θα πρέπει να είναι σχεδόν εντελώς κλειστή. Έτσι, είναι απαραίτητο να εξασφαλιστεί ότι το κολάρο δεν τρίβεται, δεν πιέζει το δέρμα πάρα πολύ.

Δεν θα πρέπει να αγοράσετε ένα περιλαίμιο, χωρίς να προσπαθεί να αποκτήσει ορθοπεδικά προϊόντα που είναι αποκλειστικά, στον έλεγχο καταστήματα. Κατά την επιθεώρηση πράγματα για να εξασφαλιστεί ότι δεν υπάρχουν διαφορετικά ελαττώματα.

Πώς να το φορέσεις

Σε κάθε περίπτωση, οι κανόνες του φορώντας μπορεί να είναι, ωστόσο, συνήθως προσπαθούν να τηρήσουν το ακόλουθο σχήμα. Αξίζει να αναφερθεί ότι αν φοράς επίδεσμο περισσότερα από ό, τι απαιτείται, η ασθένεια μπορεί να εξελιχθεί.

Σε Γενικές γραμμές δεν θα πρέπει να φορούν το κολάρο για περισσότερο από 2 – 3 ώρες την ημέρα συνολικά. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το φοράτε έναν επίδεσμο δύο φορές την ημέρα, όπως το πρωί και το βράδυ 1.5 ώρες, ανάλογα με τις ανάγκες και το γιατρό. Αν η οστεοαρθρίτιδα είναι στο τρέξιμο μορφή, που φορούσε ο χρόνος μπορεί να αυξηθεί, αλλά όχι για πολύ. Φορώντας το κολάρο δεν θα πρέπει να επιδίδονται σε έντονη δραστηριότητα. Η καλύτερη ώρα είναι το βράδυ στο σπίτι μετά τη δουλειά ή το σχολείο για να χαλαρώσετε τους μύες και να ανακάμψει μετά από μια δύσκολη μέρα.

Αν υπάρχει μια αίσθηση ότι ο επίδεσμος είναι πάρα πολύ σφιχτά, θα πρέπει να συμβουλευτείτε με το γιατρό σας και να επιλέξουν για μια ηπιότερη μοντέλο. Αν φαίνεται ότι, αντίθετα, όχι αρκετά σταθερά κρατώντας το λαιμό, πρέπει να επιλέξετε ένα πιο άκαμπτο μοντέλο.

Σε Γενικές γραμμές, το γιακά καμπαρντίνα σε οστεοχόνδρωση του τραχήλου της μήτρας είναι λιγότερο από ένα μήνα, ο συγκεκριμένος όρος καθιερώθηκε από τον θεράποντα ιατρό. Καθώς η νόσος της σπονδυλικής στήλης είναι αρκετά δύσκολο να θεραπευτεί εντελώς, ο επίδεσμος μπορεί να απαιτείται για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τιμή

Το μέσο κόστος των ορθοπεδικών συσκευών – 300 – 500 ρούβλια, αυτό εξαρτάται από το μοντέλο και τα συναφή επιλογή. Σας συμβουλεύω να μην σώσει όταν αγοράζουν τέτοια προϊόντα, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι φοράει κολάρο θα έχουν πολύ χρόνο.

Ανάλογη του γιακά και μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας στο σπίτι. Θα πρέπει να ακολουθούν αυστηρά τις οδηγίες και, στη συνέχεια, το πρόχειρο επίδεσμο θα είναι σχετικά με τις ιδιότητες που είναι αρκετά παρόμοια με το εργοστάσιο προϊόντων.

Πώς να κάνει το κολάρο Τάφρο δικό σας στο σπίτι;

Πώς να κάνει το κολάρο Τάφρο δικό σας στο σπίτι

Το σχέδιο του γιακά είναι πολύ απλή, μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας, αν δεν είναι δυνατό να αγοράσει ένα κατάλληλο προϊόν. Αν φοράει ένα χειροποίητο περιλαίμιο είναι άβολα, θα πρέπει να την εγκαταλείψουν. Σε Γενικές γραμμές, να κάνει έναν επίδεσμο, χρησιμοποιήστε το ακόλουθο κείμενο:

  1. Θα πρέπει να λαμβάνουν μετρήσεις από το λαιμό του ένα μαλακό ύφασμα κόψτε δύο ορθογώνια, το πλάτος – ύψος λαιμού μήκος περίμετρος του λαιμού. Τα επιδόματα για να προσθέσετε στις δύο ίντσες.
  2. Ένα ορθογώνιο με τις ίδιες παραμέτρους πρέπει να βγάλω από αρκετά ευέλικτη, αλλά πυκνό αφρό. Δεν πρέπει να αντικατασταθεί από τίποτα.
  3. Ορθογώνια ύφασμα θα πρέπει να ράβω τρεις πλευρές, αφήνοντας μια τρύπα για τον αφρό για να ενεργοποιήσετε την μπροστινή πλευρά, το ένθετο αφρού, και ράβω.
  4. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε για το τελικό γιακά, σημειώστε το σημείο για το Velcro, να ράψει στις Velcro. Κολάρο έτοιμος.

Σημείωση αυτό το σπιτικό κολάρο μπορεί να μην είναι ίδιες ιδιότητες με το εργοστάσιο. Σε Γενικές γραμμές το να φοράει γραβάτα και ανάλογα μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την κατάσταση στην οστεοχόνδρωση του τραχήλου της μήτρας. Μην ξεχάστε για τη θεραπεία, το κολάρο της Τάφρου μπορεί να βοηθήσει, απλά εισάγοντας το πλήρες συγκρότημα των απαραίτητων διαδικασιών.