Τι είδους γιατρός αντιμετωπίζει τον πόνο στην πλάτη

Τι είδους γιατρός αντιμετωπίζει τον πόνο στην πλάτη

Αν ένα άτομο έχει πρόβλημα με την πλάτη και δεν καταλαβαίνω, σε τι γιατρό να απευθυνθώ, και στην κλινική προφίλ, το Υπουργικό συμβούλιο λείπει, θα βοηθήσει ο ειδικός στον τομέα της θεραπείας. Ο γιατρός θα διεξάγει προκαταρκτική διαγνωστικά βήματα και, στη συνέχεια κατευθύνει τον ασθενή σε άλλους γιατρούς. Σήμερα, πρέπει να μάθετε σε τι γιατρό να πάω, αν ανησυχούν για τον πόνο.

Ποιος θα σε βοηθήσει, αν πονάει

Εμπειρογνωμόνων vertebrolog αντιμετωπίζει τον πόνο που σχετίζεται με προβλήματα της σπονδυλικής στήλης. Ένας νευρολόγος θα βοηθήσει με την παγίδευση νεύρων, καθώς και όταν η φλεγμονή επηρεάζει τους νευρώνες. Αν ο ασθενής έχει εκδηλωθεί δυσλειτουργία των εσωτερικών οργάνων, θα βοηθήσουν τους ειδικούς να καρδιολογίας, γαστρεντερολογίας.

Τι είδους γιατρός φέρεται πίσω; Σε πολλές ειδικότητες της ιατρικής με στενό προφίλ. Πρώτον, ένα πρόσωπο δεν μπορεί να αποφασίσει πού να πάει, αν έχετε προβλήματα με την πλάτη σας. Όταν ο πόνος στην πλάτη, δεν είναι μια χρόνια παθολογία, είναι πρώτα απαραίτητο να στραφούν σε έναν τοπικό γιατρό ευθύνεται για τη θεραπεία σας. Μια ποικιλία του πόνου που προκαλείται από διάφορες παθολογικές διεργασίες. Ο πόνος μπορεί να ενοχλεί το άτομο, είτε είναι μικρή.

Αν τον πόνο στην πλάτη, η αιτία για αυτή την παθολογική κατάσταση μπορεί να σπονδύλωση, στην οποία η δομή των οστών αυξάνεται έντονα. Επίσης, ο ασθενής μπορεί να γίνει μουδιασμένος και αδύνατα πόδια. Σε αυτή την περίπτωση, είναι απαραίτητο να εφαρμοστούν σε ένα νευρολόγο ή vertebrologu. Αν ο πόνος είναι οξύς, είναι πιθανό ότι η φλεγμονή των μυών. Αυτός ο πόνος θα είναι ασήμαντο, αλλά διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η φλεγμονή οφείλεται στο γεγονός ότι οι άνθρωποι υποθερμία ή έχουν βιώσει σωματική καταπόνηση. Για να θεραπεύσει τέτοια πόνους, θα βοηθήσει τον νευρολόγο.

Σύνδρομο πόνου τσιμπήσει χαρακτήρας υποδεικνύει την πιθανότητα για ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος που παράγουν τα ούρα. Σε αυτή την περίπτωση, η θεραπεία θα ειδικούς πνευμονολογία, ουρολογία. Που να πάω αν τον πόνο στην πλάτη; Μαχαίρωμα στην πλάτη θα είναι όταν ο ασθενής έσπασε την πλάτη μου. Τέτοια συμπτώματα μπορεί να συμβεί μεταξύ των σπονδύλων κήλες. Να βοηθήσει τον ασθενή να είναι νευρολόγος ή vertebrolog. Αν πάλι θα με πονάνε, αλλά είναι ασαφές τι είδους γιατρός θα σας βοηθήσει και, στη συνέχεια, στροφή προς τον θεραπευτή. Θα συμβουλεύει τον ασθενή έστειλε για τη διάγνωση.

Όταν ο γιατρός θα εξετάσει τις πληροφορίες, να αναλύσει η παθολογική κλινική, που θα σας συστήσει άλλους ειδικούς για τη θεραπεία.
Για vertebrolog

Αυτός είναι ο γιατρός που ασχολείται με τις παθήσεις της σπονδυλικής στήλης. Αυτός ο γιατρός είναι επίσης σε θέση να κάνουμε τα διαφορετικά είδη μασάζ, χρησιμοποιεί manual therapy, εκτελεί πλαστικό σπονδυλικής στήλης. Οι αιτίες αυτού του πόνου είναι διαφορετικά:

Σπονδυλική στήλη
 • Κοιμάται πολύ μαλακό ή σκληρό κρεβάτι.
 • Άντρας που κοιμάται σε λάθος θέση.
 • Αν η μαξιλαροθήκη, πάπλωμα και σεντόνια αποτελείται από τεχνητή ιστούς.
 • Άνθρωποι αναγκάζονται να κάνουν βαριά σωματική εργασία.
 • Μόνιμη θέση σε μια θέση, όταν εργάζονται στο lap-top.
Η ΠΡΌΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΑΘΉΣΕΩΝ

Να μην ανησυχούν για τον πόνο που πρέπει να ακολουθήσετε για την πρόληψη. Πρέπει να κοιμηθείς στο κρεβάτι, στην οποία η ακαμψία του μέσου, είναι επιθυμητό να αποκτήσει για έναν άνετο ύπνο το στρώμα. Αν η επιφάνεια κρεβατιών έχει μια ισχυρή ακαμψία ή το κρεβάτι είναι πολύ μαλακό, είναι μια παραμόρφωση της σπονδυλικής στήλης. Πρέπει ακόμα να παρακολουθεί τη στάση του σώματος. Αν το έργο περιλαμβάνει κάθεται σε μία θέση, είναι απαραίτητο να εκτελέσει περισσότερα προπόνηση, η οποία τονώνει και αφαιρεί την ακαμψία των μυών.

Όταν εργάζονται στο lap-top πρέπει να επιλέξετε το σωστό καρέκλα με ένα τραπέζι. Spin δεν θα αντιμετωπίσετε overvoltage, εάν ο πρόεδρος θα έχει ένα υψηλό πίσω. Μπράτσα κλειδαριά χέρια, έτσι ώστε η σπονδυλική στήλη δεν θα είναι μεγάλη πίεση. Το υπερβολικό βάρος πρέπει να απαλλαγούμε από. Δεν επιβαρύνει τη σπονδυλική στήλη, η πιθανότητα σχηματισμού οστεοχόνδρωση της άρθρωσης, τους σπονδύλους μεταξύ η κήλη θα αυξηθεί. Πρέπει να κολυμπάτε συχνά την άσκηση, τότε το νωτιαίο μύες σας θα είναι πιο ήπια, την πλάτη σας θα γίνει εύκαμπτη. Αν θα πρέπει να άρει κάτι βαρύ, η πλάτη πρέπει να είναι ίσια, διαφορετικά υπάρχουν προβλήματα με τη σπονδυλική στήλη.

Νευρολόγος

Για να βρείτε έναν ειδικό vertebrologii δύσκολο. Σε αυτή την περίπτωση, ο ασθενής πηγαίνει σε ψυχολόγο, ο οποίος μπορεί να σας συστήσει ένα νευρολόγο. Ειδική νευρολόγος διαθέτουν τις ίδιες ικανότητες, όπως vertebrolog. Ένας νευρολόγος διαγνώσεις θεραπεία:

 • ισχιαλγία;
 • κήλη μεταξύ των σπονδύλων σε διάφορα στάδια της ανάπτυξης *
 • εκφυλιστική ασθένεια δίσκων, οστεόφυτα';
 • φλεγμονή του ισχιακού νεύρου και άλλα νευρικού συστήματος παθήσεις.

Το άτομο βιώνει τον πόνο στην πλάτη, αλλά αιτίες του πόνου είναι διαφορετικοί, μπορεί να είναι ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος, ενδοκρινών αδένων. Επίσης σύνδρομο πόνου προκαλεί λοιμώδη διαδικασία, καρκίνο.

Άλλοι γιατροί

Αν ο νευρολόγος δεν έλυσαν το πρόβλημα, η αιτία του πόνου μπορεί να είναι παθολογικές διεργασίες που επηρεάζουν τα νεφρά. Ο ασθενής στη συνέχεια θα βοηθήσει το νεφρολόγος ή ουρολόγο. Πόνος σύνδρομο της θωρακικής σπονδυλικής τμήμα μπορεί επίσης να προκύψει λόγω πνευμονικής παθολογίας. Αν ο πόνος που διαπερνά τη φύση, είναι πολύ πιθανό ότι η φλεγμονή των αναπνευστικών οργάνων.

Πόνος στο στήθος, το στήθος, την πλάτη, μπορεί να προκαλέσουν παθολογία της καρδιάς και των αιμοφόρων αγγείων. Έγκαιρη καρδιολογικο διαβούλευση και η βοήθεια θα μειώσει την πιθανότητα για έμφραγμα και ισχαιμικό αλλαγές της καρδιάς. Αν ο ασθενής έχει ένα διαταραγμένο μεταβολισμό του ασβεστίου, το ανθρώπινο σώμα στερείται το ασβέστιο, τότε υπάρχει πρόβλημα με τις μυοσκελετικές διαταραχές, ένα άτομο θα είναι κακό πίσω. Σε αυτή την περίπτωση, ο ασθενής απαιτείται ενδοκρινολογικές διαβούλευση.

Να διαγνώσει παθολογικές αλλαγές του συνδετικού ιστού θα βοηθήσει τον ρευματολόγο. Αντιμετωπίζει τις φλεγμονές των αρθρώσεων, βοηθά στην εξάλειψη του πόνου. Μερικές φορές το παλιό τραύμα κάνει αισθητή την παρουσία της μετά από μια μακρά περίοδο. Ο ασθενής μπορεί να ξεχάσει ότι πριν από 2-3 χρόνια ο ίδιος τραυματίστηκε, νομίζω ότι σωματικά επαναδιατυπώθηκε. Αν ο πόνος δεν περνά, άλλοι γιατροί δεν βοηθούν, είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε έναν ειδικό.

Ο πόνος που διαπερνά τη φύση θα μπορούσε να είναι συνέπεια των παθήσεων του γαστρεντερικού σωλήνα (GIT). Αυτό το έλκος, φλεγμονή του στομάχου, της χοληδόχου κύστης, ή υπάρχουν προβλήματα με το πάγκρεας, το προσάρτημα, και τα άλλα όργανα του γαστρεντερικού σωλήνα. Αν υπάρχει υποψία για καρκίνο διεργασίες στο σώμα, θα πρέπει να πάρετε συμβουλές. Ο καρκίνος είναι καλύτερο να αντιμετωπίζονται στα πρώτα στάδια του σχηματισμού.

Προεμμηνορροϊκό σύνδρομο πόνου σε γυναίκες με γυναικολογικά προβλήματα, χαμηλά στην πλάτη μπορεί να χτυπήσει άσχημα. Τέτοιοι πόνοι οφείλονται σε ανώμαλη θέση της μήτρας, εγκυμοσύνη, που συμβαίνουν έξω από τη μήτρα, φλεγμονή των γυναικείων αναπαραγωγικών οργάνων. Ακόμη και εάν η κύηση συμβαίνει συνήθως, ο πόνος μπορεί επίσης να εμφανιστεί.

Εάν μια έγκυος γυναίκα να πάρει ένα επίδεσμο, ο πόνος θα σταματήσει. Μια γυναίκα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα γυναικολόγο.

Που εντοπίζει πόνο στην οσφυϊκή περιοχή

Αν μια πληγή κάτω μέρος της πλάτης, τι είναι ο γιατρός θα βοηθήσει; Χαμηλότερο πόνο στην πλάτη μπορεί να οφείλεται σε προβλήματα με τη σπονδυλική στήλη ή δυσλειτουργία ορισμένων εσωτερικών οργάνων. Έτσι να αξιολογήσει τα συμπτώματα και στη συνέχεια τα κατευθύνει στο σωστό εμπειρογνωμόνων πρώτη θεραπευτή. Αν το άτομο είναι ένα μεγάλο χρονικό διάστημα σε μια δύσκολη θέση και,στη συνέχεια, τελικά πληγή πίσω. Αλλά αν ξεκουράστηκε, ζεστό, να πάρει μια θεραπεία μασάζ ελλείψει αντενδείξεις, η ταλαιπωρία που θα περάσει στο δικό τους, ιατρική βοήθεια δεν είναι απαραίτητη.

Αν μια πληγή κάτω μέρος της πλάτης, που συχνά αίτια είναι το τραύμα, που προκαλεί κατάγματα της σπονδυλικής στήλης. Ο οξύς πόνος σύνδρομο οσφυϊκή ζώνη παρουσιάζεται εξαιτίας μιας κήλη δίσκου που βρίσκεται μεταξύ των σπονδύλων, προεξοχή. Υπάρχει ερεθισμό του ισχιακού νεύρου, που εκδηλώνεται κλινική ισχιαλγία. Πόνος εκτείνεται από την περιοχή των γλουτών στο πέλμα. Σε σοβαρή περίπτωση, ένα ή δύο πόδια του να μουδιάζουν, θα υπάρξει παράλυση. Σε αυτή την περίπτωση, επίκαιρο βοήθεια του ένα νευρολόγο ή νευροχειρουργό.

Που εντοπίζει πόνο στην οσφυϊκή περιοχή

Οσφυϊκή ριζίτιδα ενδέχεται να παρουσιαστεί όταν μια αδέξια στροφή του πίσω. Ο πόνος θα δώσει γλουτών ή του ισχίου. Ο ασθενής στέκεται και κινείται με δυσκολία. Για τη θεραπεία της ισχιαλγίας θα βοηθήσει τον θεράποντα νευρολόγο. Καρκίνος διαδικασίες επίσης να προκαλέσει πόνο σύνδρομο οσφυϊκή περιοχή. Ο ασθενής θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον ογκολόγο.

Τον πόνο της οσφυϊκής μοίρας τμήματος μπορούν να προκύψουν από παθολογικές καταστάσεις των οργάνων που εκκρίνουν τα ούρα. Εκτός από τον πόνο, ένα άτομο διαταραγμένο ούρηση, θα είναι άρρωστος, εμετοί, αλλαγές με υπερθερμία και άλλα συμπτώματα. Ο ασθενής θα βοηθήσει ουρολόγος ή νεφρολόγος. Αν ένας άνθρωπος είναι φλεγμονή του προστάτη, υπάρχουν διαφορετικές πόνο τοποθεσία, επώδυνη οσφυϊκή περιοχή. Σύνδρομο πόνου έχει διαφορετική ένταση, επώδυνο όσχεο καβάλο. Είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε έναν ουρολόγο.

Διάγνωση

Οι διαγνωστικές διαδικασίες που θα σας βοηθήσει να αποφασίσει σχετικά με τον ειδικό που θα θεραπεύσει τον ασθενή. Πραγματοποιήθηκε:

 • Ούρα με αίμα, θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε φλεγμονώδεις διεργασίες.
 • Η ακτινογραφική εξέταση των διαφόρων προβολών.
 • CT μπορεί να βοηθήσει να εντοπίσει τις επιπτώσεις του τραύματος.
 • ΜΑΓΝΗΤΙΚΉ τομογραφία καθορίζουν με μεγαλύτερη ακρίβεια την εξάπλωση της παθολογικής διαδικασίας. Περισσότερο από μία φορά σε 30 ημέρες δεν ισχύει.
 • Το υπερηχογράφημα θα δείξει ένα πρόβλημα με τους χόνδρους, τους τένοντες και ογκολογικές διαδικασίες.
 • Με τη βοήθεια του electromyograms καταγράφονται ηλεκτρικά σήματα που οφείλονται σε συσπάσεις των μυών. Αυτή η μέθοδος θα καθορίσει το πόσο καλά λειτουργεί το μυϊκό ιστό.

Εάν ανησυχείτε για τον πόνο στην πλάτη, το καλύτερο είναι να μην αντέξει τον πόνο, για να μην αυτοθεραπείας, και ζητήστε αμέσως τη βοήθεια γιατρού, ο οποίος θα σας παραπέμψει σε άλλους ειδικούς. Τότε δεν θα συμβεί στο σώμα επιπλοκές, που δεν είναι πάντα αντιμετωπίζονται με επιτυχία, τόσο για την υγεία είναι καλύτερα να μην το ρισκάρετε.