Πίσω πόνο κατά την αναπνοή

Πόνο κατά την αναπνοή

Πόνος στη θωρακική μοίρα της σπονδυλικής στήλης κατά την εισπνοή του αέρα είναι ένα σημάδι της φλεγμονής στο πνεύμονα ή του υπεζωκότα. Επιπλέον, ένα τέτοιο σύμπτωμα μπορεί να υποδεικνύει εκφυλιστικές παθήσεις της σπονδυλικής στήλης (οστεοχόνδρωση της άρθρωσης). Πίσω πόνο κατά την αναπνοή μπορεί να έχει διαφορετική ετυμολογία. Ένταση, τη φύση των συμπτωμάτων, παράγοντες και ιδιαιτερότητες της μετάφρασης από αυτό το σύμπτωμα θα συζητηθεί παρακάτω.

Προκαλεί επώδυνες αισθήσεις

Πόνος στην πλάτη, σταματάει να πάρει μια βαθιά αναπνοή, αυτό μπορεί να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες. Μια οξεία επίθεση μπορεί να προκύψει μεταξύ ή κάτω από τον ώμο λεπίδες, κάτω, πίσω, πίσω, δεξιά ή αριστερά. Εντοπισμός ενόχλησης εξαρτάται από την ασθένεια που προκαλεί ένα τέτοιο σύμπτωμα. Για να καταλάβετε γιατί τον πόνο στην πλάτη με μια βαθιά ανάσα, θα πρέπει να κατανοήσουν τις πιθανές ασθένειες.

Πολλές ασθένειες του θώρακα μπορεί να προκύψει, οξείες επιθέσεις στο πάνω μέρος της πλάτης. Συχνά δυσφορία ανάμεσα στους ώμους, το στήθος, το κάτω από τον ώμο λεπίδες παρουσιάζεται επειδή για την ανάπτυξη παθήσεων όπως:

 • οστεοχόνδρωση της άρθρωσης;
 • πλευρίτιδα;
 • φλεγμονή της σπονδυλικής στήλης μυών (μυοσίτιδα);
 • μεταξύ των πλευρών νευραλγία;
 • φλεγμονή των πνευμόνων.

Ο πόνος αυτών των παθήσεων είναι οξεία, περνά κάτω από τις λεπίδες. Επιπλέον, ο πόνος είναι σε θέση να καλύψει ολόκληρο το στήθος. Υπάρχουν άλλα συμπτώματα που θα σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε την αιτία της δυσφορίας στο πίσω μέρος.

Προκαλεί πόνο κατά την αναπνοή

Για παράδειγμα, τη μείωση πόνο στη θωρακική μοίρα της σπονδυλικής στήλης που εμφανίζεται όταν η αναπνοή και η κίνηση χαρακτηριστικό της οστεοαρθρίτιδας. Δυσφορία, συνεπώς, αυξάνει με τη βαριά ανύψωση, κάμψη, το περπάτημα, η αλλαγή της στάσης του σώματος. Συνήθως ανακούφιση στο υπόλοιπο, που βρίσκεται σε μια επίπεδη επιφάνεια.

Για πνευμονία, εκτός από έντονο πόνο κάτω από την ωμοπλάτη, μπορεί να υπάρχει μια θερμοκρασία πάνω από 37, βήχα, ήπια δυσκολία στην αναπνοή. Οι άνθρωποι για πολύ καιρό πάσχει από ένα σταθερό αίσθημα κακουχίας, κόπωση και αδυναμία. Αυτή τη στιγμή δυσφορία πίσω, μπορεί να γίνει πιο έκδηλη προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά. Επιπλέον, η πνευμονία μπορεί να προκαλέσει πόνο στην πλάτη και στη μέση.

Μεταξύ των πλευρών νευραλγία μπορεί να εμφανιστούν στο στήθος, τόσο δεξιά όσο και αριστερά. Όλα εξαρτώνται από τον τόπο της παράβασης της νευρικής ρίζας μεταξύ των πλευρών. Έντονος πόνος σε αυτή την ασθένεια που ακτινοβολεί προς τα πίσω, λοιπόν αισθητή κατά την ψηλάφηση. Ανακούφιση μπορεί να προκύψει, εάν βρίσκονται στην πάσχουσα πλευρά, που είναι η κινητικότητα από την περιοχή για να μειώσει τις δυσάρεστες επιθέσεις θα μειωθεί.

Έντονη δυσφορία μέσα από τη βαθιά αναπνοή, που προκαλείται από κακοήθεις όγκους εμφανίζεται ως αποτέλεσμα του όγκου εισβολή στην προστατευτική θήκη των πνευμόνων. Σε αυτή την περίοδο υπάρχει απότομη πόνος που ακτινοβολεί προς τα πίσω. Νεοπλασματικών διεργασιών στο πάνω μέρος της πλάτης μπορεί να εκδηλωθεί απότομη επιθέσεις αριστερό και το δεξί και το μεσαίο πίσω. Όλα εξαρτώνται από την εντόπιση της κακοήθους σφραγίδα, και ο βαθμός ανάπτυξης.

Γιατί έχω πόνο στην πλάτη κατά την αναπνοή
Δώστε προσοχή! Καρκίνος προκύψει οξεία πόνο, ιδίως, με μια βαθιά ανάσα, ήδη στα τελευταία στάδια της ροής. Πριν από αυτό, μπορεί να υπάρχει βήχας με αίμα, αίσθημα κακουχίας, αδυναμία.
Χαμηλότερο πόνο στην πλάτη

Η οσφυϊκή περιοχή είναι πιο συχνά διαταράσσει ένα άτομο δυσφορία. Αυτό το τμήμα της σπονδυλικής στήλης που βρίσκονται υπό τη μερίδα του λέοντος από όλα τα φορτία της σπονδυλικής στήλης, τόσο περισσότερο η άλλη πάσχει από διάφορες παθήσεις.

Χαμηλότερο πόνο στην πλάτη κατά την εισπνοή μπορεί να προκληθεί από τραύμα στο νευρικές διεργασίες στο κατεστραμμένο εκφυλιστικές διαδικασίες των σπονδύλων (οστεοχόνδρωση της άρθρωσης). Επιπλέον, σε περιόδους σοβαρής και ξαφνικής στη φύση (οσφυαλγία) μπορεί να προκύψει από το κάτω μέρος στη μέση, ως αποτέλεσμα της ισχιαλγίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκτός από ανωμαλίες της σπονδυλικής στήλης, πόνος στην lumbosacral ιερού περιοχή με μια βαθιά αναπνοή μπορεί να συμβεί σε οξεία φλεγμονή στα νεφρά, λοιμώδη νοσήματα των οργάνων της πυέλου. Προβλήματα του εντέρου μπορεί επίσης να εκδηλώνεται από ενοχλήσεις στην πλάτη μέση πίσω.

Αν πόνος στο κάτω πίσω εμφανίστηκε στα δεξιά, μπορούμε να μιλήσουμε για τα προβλήματα του ουροποιογεννητικού συστήματος στις γυναίκες. Πιο συχνά, αυτά τα συμπτώματα είναι μια κύστη της δεξιάς ωοθήκης. Διαφορετικοί τύποι του πόνου δείχνει την εξέλιξη της νόσου και απαιτεί άμεση θεραπεία. Το ίδιο μπορεί να γίνει και με το αριστερό εξάρτημα. Σε αυτή την περίπτωση, είναι αδύνατο να καθυστερήσει η θεραπεία σε ειδικό. Αγνοώντας τα συμπτώματα μπορεί να μειωθεί σε ένα απόστημα ή να βλάψει τα πόδια της κύστης, η οποία με τη σειρά της μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές επιπλοκές.

Χαμηλότερο πόνο στην πλάτη κατά την αναπνοή
Σημαντικό! Συχνές πόνος στα λαγόνια κατά την εισπνοή, ή κατά τη διάρκεια της κίνησης, μπορεί να σηματοδοτούν μια επικίνδυνη ασθένεια στο σώμα. Σε αυτή την περίπτωση, συνιστάται να περάσει την εξέταση.

Διάγνωση

Πόνο ποικίλης έντασης και την επικράτηση, αναδυόμενες με μια βαθιά αναπνοή μπορεί να έχει πολλές αιτίες. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να υποβληθεί σε μια ολοκληρωμένη διάγνωση. Αυτή τη στιγμή, οι γιατροί προσπαθούν να εξετάσουν πιθανούς παράγοντες που προκαλούν πόνο, και χρησιμοποιώντας μεθόδους έρευνας για να καθορίσει το επίπεδο ανάπτυξης της νόσου.

 1. Η μελέτη του βιολογικού υλικού (αίματος από φλέβα, δάχτυλο, ούρα). Αυτή η προσέγγιση βοηθά να καθοριστεί η παρουσία της φλεγμονής στο σώμα, και τη σοβαρότητα της παθολογίας του παρόντος.
 2. Υλικό και ενόργανες μεθόδους (αξονική τομογραφία και μαγνητική τομογραφία, υπερηχογράφημα, ακτινογραφία, ECG) παρέχει μια ευκαιρία για την ανίχνευση της νόσου και το βαθμό της ανάπτυξής του. Επιπλέον, η έρευνα βοηθά να αξιολογήσει την κατάσταση του επηρεαζόμενου τμήματος της σπονδυλικής ή εσωτερικό όργανο και για τον αποκλεισμό άλλων παθολογικών καταστάσεων.

Ολοκληρωμένη διάγνωση είναι το κλειδί για την επιτυχή θεραπεία. Μόνο μετά την ανακάλυψη της πηγής του πόνου στην πλάτη κατά την αναπνοή, ο γιατρός σας μπορεί να συνταγογραφήσει την κατάλληλη θεραπεία, η οποία θα επικεντρωθεί σε συγκεκριμένη παθολογία.

Διάγνωση του πόνου

Η θεραπεία του πόνου στην πλάτη κατά την αναπνοή σε

Η εμφάνιση του πόνου στην πλάτη που αυξάνεται κατά την εισπνοή, έχει πολλούς παράγοντες για την εμφάνιση. Η αποβολή εξαρτάται από τις πραγματικές αιτίες που προκαλούν αυτό το σύμπτωμα. Με άλλα λόγια, η θεραπεία έχει συνταγογραφηθεί μετά από ενδελεχή εξέταση και να καθορίσει την πηγή της δυσφορίας.

Εντοπίστηκαν παθολογία συνήθως αντιμετωπίζεται σύμφωνα με το ακόλουθο σχήμα:

 • ανακούφιση από τον πόνο (αντισπασμωδικά, αναλγητικά);
 • η απομάκρυνση της φλεγμονής και του οιδήματος στην πληγείσα περιοχή (αντιβιοτικά, μη στεροειδή ταμεία, μυοχαλαρωτικά);
 • η διατήρηση του ανοσοποιητικού συστήματος του σώματος – εκχώρηση σύμπλεγμα βιταμινών (ιδιαίτερα αποτελεσματική ομάδα "ναρκωτικά");
 • ο σκοπός των διαδικασιών, manual therapy, θεραπευτικό μασάζ και μια συγκεκριμένη διατροφή (ανάλογα με τη νόσο).
Παρακαλείστε να σημειώσετε! Όλα όσα χρειάζεστε για να θεραπεύσει τα φάρμακα που συνταγογραφούνται από γιατρό με βάση τις προσδιοριζόμενες νόσου. Ειδικός συνδυάζει πολλαπλά φάρμακα. Η προσέγγιση αυτή επιτρέπει να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα στην αντιμετώπιση της συγκεκριμένης νόσου.
Πώς να μεταχειριστεί τον πόνο στην πλάτη κατά την αναπνοή

Μια απότομη πόνο κατά την εισπνοή επικίνδυνο σύμπτωμα των παθολογικών διεργασιών στο σώμα. Δεν συνιστάται να αυτοθεραπείας, και αλόγιστα παυσίπονα, με την ελπίδα ότι η ασθένεια θα εξαφανιστεί. Αν τυχόν δυσάρεστες αισθήσεις στο πίσω μέρος, είναι ανάγκη να ακολουθήσουμε τη συμβουλή του γιατρού σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε το πρόβλημα, και να αποφύγετε δυσάρεστες συνέπειες.