Τα συμπτώματα και τη θεραπεία της νευραλγίας του πίσω σε ενήλικες

Νευραλγία του πίσω έχει αρκετά χαρακτηριστικά τους, που χαρακτηρίζεται από την εμφάνιση της οξείας πόνο. Πόνος εμφανίζεται ως αποτέλεσμα της πίεσης στις νευρικές απολήξεις που βρίσκονται κοντά σε κατεστραμμένο και ερεθισμένο ιστούς. Συχνά η παθολογική διαδικασία που παρουσιάζεται μεταξύ των πλευρών.

Νευραλγία του πίσω παρατηρείται αρκετά συχνά σε ενήλικες και παιδιά. Συχνά γιατρός ασθενείς που έλαβαν θεραπεία σε προχωρημένο στάδιο της νόσου εντελώς ή να περιοριστεί η θεραπεία μόνο χρήση αντι-φλεγμονώδη φάρμακα.

Λόγους

Μπορεί να υπάρχουν διάφορες αιτίες της καούρας και η εμφάνιση της νόσου οφείλεται σε διάφορους παράγοντες, όπως:

Τα κύρια συμπτώματα της νευραλγίας
 • αλλεργίες;
 • όγκοι;
 • τραυματισμό;
 • κήλη μεταξύ των σπονδύλων;
 • οστεοχόνδρωση της άρθρωσης;
 • ασθένειες του καρδιαγγειακού συστήματος *
 • σημαντική σωματική δραστηριότητα και πολλά άλλα.

Φυσικά, αυτά είναι μόνο οι κύριοι λόγοι για το σχηματισμό της νόσου, δεδομένου ότι υπάρχουν πολλές διαφορετικές πτυχές που συμβάλλουν στην πίεση στις νευρικές απολήξεις, η οποία οδηγεί σε φλεγμονή.

Σημαντικό! Για να επιλύσετε αυτό το παθολογία και να μειώσει τα κύρια συμπτώματα της νόσου, να είστε βέβαιος να φέρει την σύνθετη θεραπεία με τη χρήση διαφόρων τεχνικών.

Τα συμπτώματα

Τα κύρια συμπτώματα της νευραλγίας του πίσω χαρακτηρίζονται από το γεγονός ότι υπάρχουν συνεχείς απότομη πόνος πόνος που εκτείνεται κατά μήκος των νευρικών απολήξεων. Κατά τη διάρκεια της εν εξελίξει κρίσεις μπορεί επίσης να δευτερεύοντα συμπτώματα, όπως:

 • εφίδρωση;
 • αντίθετα, η ερυθρότητα ή ωχρότητα του δέρματος;
 • το τρεμούλιασμα των μυών.

Συχνά νευραλγία του πίσω συμπτώματα που προκαλεί μετά από υπερβολική σωματική άσκηση, τον ύπνο σε μια δυσάρεστη θέση, πολύ απότομες κινήσεις. Το αποτέλεσμα είναι η υπερβολική καταπόνηση του μυοσκελετικού συστήματος, πρήξιμο του μυϊκού ιστού, ερεθισμό των νευρικών απολήξεων και σχηματίζονται από τον πόνο. Ενώ ο πόνος μπορεί να αυξήσει το σπασμό των μυών, καθώς και στερεώνεται νευρικές απολήξεις στο πίσω και ο πόνος είναι πολύ ενισχυμένη.

Σε περίπτωση νευραλγία της σπονδυλικής στήλης είναι αυξημένη πόνο κατά την εισπνοή. Επώδυνες αισθήσεις καθορίζονται από μια απλή πίεση στο πίσω περιοχή. Η ευαισθησία του κατεστραμμένα ρίζες δεν μπορεί να είναι. Ο πόνος μπορεί να είναι διαφορετικής φύσης και εμφανίζονται με τη μορφή:

 • μούδιασμα;
 • μυρμήγκιασμα;
 • καύση.

Την απειλή αυτή την ασθένεια που μπορεί να επηρεάσει το ισχιακό νεύρο, ο πόνος μπορεί να δώσει κάτω από τον ώμο λεπίδα ή το κάτω μέρος της πλάτης. Συχνά ο πόνος είναι αισθητή πιο έντονα κατά την κάμψη και στροφή.

Νευραλγία πίσω σχετικά με τη φύση των υφιστάμενων εκδηλώσεις κάπως παρόμοια με τέτοιες ασθένειες όπως πνευμονία ή έμφραγμα του μυοκαρδίου. Ως εκ τούτου, αν υπάρχει έστω και ελαφρά συμπτώματα, θα πρέπει να δείτε αμέσως έναν γιατρό για εξέταση και σωστή διάγνωση.

Σε περίπτωση έντονη συμπτώματα της νόσου ένας γιατρός συνταγογραφεί x-ray εξέταση της δομής της σπονδυλικής στήλης, η οποία μπορεί όχι μόνο να επιβεβαιώσει τη διάγνωση αλλά και να εντοπίσει πολλές άλλες παθήσεις της σπονδυλικής στήλης, που ρέει κρυφά.

Θεραπεία

Πώς να τη θεραπεία της νευραλγίας περιστροφές το ενδιαφέρον σε πολλούς ασθενείς που πάσχουν από τον πόνο και άλλα συμπτώματα χαρακτηριστικό αυτής της νόσου. Συχνά με την έγκαιρη θεραπεία με το γιατρό νευραλγία είναι πολύ γρήγορο και να ανταποκρίνεται καλά στη θεραπεία. Ο κύριος στόχος της θεραπείας είναι η εξάλειψη της οξείας επιθέσεις και τον πόνο. Επιπλέον, είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε την αιτία που προκάλεσε την εμφάνιση της νευραλγίας.

Η θεραπεία περιλαμβάνει την εφαρμογή ειδικών εργαλείων και μεθοδολογιών, όπως:

 • η χειροπρακτική;
 • μασάζ;
 • ο βελονισμός;
 • φυσικοθεραπείας;
 • φαρμακευτική αγωγή;
 • τα παραδοσιακά φάρμακα.

Ανάλογα με το τι είναι η νευραλγία του πίσω τα συμπτώματα και τη θεραπεία που χρησιμοποιείται επιλέγεται από αυτές τις μορφές. Αντιμετώπιση των οξέων επεισοδίων του πόνου, ίσως και λόγω του εμπάργκο ή μη-στεροειδή αντι-φλεγμονώδη φάρμακα. Μετά την απομάκρυνση από τα πρώτα σημάδια της παθολογίας που δείχνουν την εκμετάλλευση του μασάζ που βοηθά να χαλαρώσει τους μυς, την ενίσχυση της ανοσίας, και επαναφορά των βασικών λειτουργιών του σώματος.

Μεσοπλεύρια νευραλγία

Μετά τη διεξαγωγή βασικές ιατρικές διαδικασίες δείξει ειδικές ασκήσεις που πρέπει να βρείτε έναν ειδικό. Η θεραπεία θα πρέπει να διενεργείται σύμφωνα με τις διαδικασίες, μασάζ, κομπρέσες και αλοιφές.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πώς να τη θεραπεία της νευραλγίας του πίσω, καθώς αυτό θα σας επιτρέψει να επιλέξετε την καλύτερη μέθοδο για τη θεραπεία και να βελτιώσει σημαντικά την υγεία τους.

Θεραπεία με το φάρμακο

Νευραλγία θεραπεία πίσω αφορά την εφαρμογή ορισμένων φαρμάκων. Αρχικά, θα πρέπει να εξαλείψει τον πόνο, μειώνουν τη φλεγμονή στους ιστούς, και για να επαναφέρετε όλες τις απαιτούμενες λειτουργίες. Σε κάθε περίπτωση, ο γιατρός ξεχωριστά επιλέγει τα φάρμακα και τη δοσολογία τους.

Για την εξάλειψη του πόνου δείχνει τη χρήση των αντι-φλεγμονώδη φάρμακα και παυσίπονα. Συνήθως συνταγογραφήσει μη στεροειδή αντι-φλεγμονώδη φάρμακα, ιδίως, όπως η Ιβουπροφαίνη, Ναπροξένη, Δικλοφενάκη, Ortofen. Καθώς αυτά τα φάρμακα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με το στομάχι και τα έντερα, είναι απαραίτητο να τηρούν ορισμένες προφυλάξεις.

Επιπλέον, η νευραλγία της σπονδυλικής στήλης σε ενήλικες που έλαβαν θεραπεία με φάρμακα που βοηθούν στην αποβολή των μυϊκούς σπασμούς. Ειδικότερα, δείχνουμε την εφαρμογή των εν λόγω ενδίκων μέσων, όπως Finlepsin, Καρβαμαζεπίνη, η Gabapentin. Επίσης, συχνά εφαρμόζονται και τα αντικαταθλιπτικά, τα οποία βοηθούν στη μείωση της αντίληψης του πόνου και να μειώσει την αίσθηση.

Καθ ' όλη τη διάρκεια της θεραπείας συνιστάται να λαμβάνουν βιταμίνες του συμπλέγματος β, οι οποίες είναι συνταγογραφείται σε μορφή χαπιού ή με ένεση. Αν έντονος πόνος εμφανίζεται να κρατά τον αποκλεισμό, ωστόσο, ισχύουν μόνο σε περίπτωση απουσίας Αλλεργίας για την ένεση ναρκωτικών.

Νευραλγία θεραπεία πραγματοποιείται όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός, ως εκ τούτου, παρουσιάζονται εφαρμογές των αλοιφές και ζελέ με ισχυρή αντι-φλεγμονώδη δράση, όπως η Κετοπροφαίνη, Voltaren, Finalgon Δικλοφενάκη. Φάρμακα για τη θεραπεία δεν πρέπει να υπερβαίνει το 5-7 ημέρες. Μόλις ο ασθενής για την κατάσταση της υγείας του θα βελτιωθεί, διορίζονται από πρόσθετες διαδικασίες.

Αν μεθόδους συντηρητική θεραπεία δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα, δείχνει μια χειρουργική επέμβαση, που περιλαμβάνει την αφαίρεση των ιστών ασκεί πίεση στις νευρικές απολήξεις ή επέκταση των νευρικών καναλιών.

Η λαϊκή μεθόδους

Θεραπεία της νευραλγίας του πίσω και να περιλαμβάνει τη χρήση των παραδοσιακών μεθόδων, ωστόσο, χρησιμοποιούνται ως συμπλήρωμα στην παραδοσιακή ιατρική. Μια καλή αντιφλεγμονώδη και αντιπυρετική επίδραση έχει η αλοιφή που παρασκευάζονται από τα μπουμπούκια του λιλά και το χοιρινό λίπος.

Για να αποβάλει την ένταση των μυών και βοηθά στην ηρεμία του τσαγιού με τη Μελίσα. Βοηθήσει να χαλαρώσετε μπάνιο με αφέψημα ή έγχυμα και κουκουνάρια. Για να μειωθεί το πρήξιμο των φλεγμονή των ιστών θα βοηθήσει το αλάτι λοσιόν. Χυμός μαύρο ραπανάκι ή χρένο βοηθά να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος στην κατεστραμμένη περιοχή. Για τη θεραπεία της νευραλγίας είναι δυνατόν με αλοιφές, βάσει των μελισσών ή από δηλητήριο φιδιού.

Μετά την εκτέλεση μασάζ και λοσιόν θα πρέπει να τυλίξτε την πληγή περιοχή, όπως μαγκάλι και να αποφευχθεί η υπερβολική σωματική καταπόνηση και πρόχειρα.