Πόνος στην πλάτη: τι να κάνω, πώς να καθορίζετε τι

Πολύ κακό, όταν ένα άτομο αρχίζει κάτι κακό. Όλοι ήταν ποτέ πόνο, αυτά τα συναισθήματα που θέλετε να ξεπεραστούν γρήγορα, ώστε να νιώθω καλά. Αλλά μερικές φορές, ο πόνος θα πάει μακριά και θα πρέπει να κάνει μια σειρά από απαραίτητα μέτρα. Το πιο πιθανό, χωρίς τη βοήθεια των γιατρών στην πράξη, σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορούμε να κάνουμε, και αν κάποιο μέρος του σώματός μας αρχίζει να πονάει, να προσπαθήσουμε να επισκέπτεστε την κλινική για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την κατάστασή σας. Σε αυτό το άρθρο θα συζητήσουμε το ζήτημα του πόνου στην πλάτη, και το μόνο που συνδέεται με αυτά.

Τα είδη του πόνου στην πλάτη και τις αιτίες τους

πόνο στην πλάτη

Πίσω, όπως γνωρίζετε, είναι μια καθιστική μέρος του σώματός μας. Για την εξασφάλιση της τακτικής κατάρτισης της πλάτης, το οποίο θα σας βοηθήσει να αποφύγετε μελλοντικές βλάβες και ζημιές, θα πρέπει να τακτικά άσκηση. Για παράδειγμα, τα χέρια και τα πόδια μπορεί να εκπαιδευτεί ακόμα και με φυσικό τρόπο, χωρίς πολύ προσπάθεια – αυτό συμβαίνει κατά τη διάρκεια κανονικό περπάτημα φορώντας τίποτα βαρύτερο.

Πολλοί από εμάς έχουν ακούσει ότι το κρύο δεν μπορεί να τη θεραπεία μετά από δύο εβδομάδες θα περάσει από μόνη της. Όσο για το πίσω, όπως δεν θα το κάνει. Οσφυαλγία αντιμετωπίζεται με την πάροδο των ετών, και τα θετικά αποτελέσματα δεν μπορούν να περιμένουν. Αν δείτε τα στατιστικά στοιχεία, είναι εύκολο να δούμε ότι με τις καταγγελίες του πόνου στο πίσω πηγαίνει σχεδόν το ίδιο ποσό με το SARS. Τι να κάνετε αν έχετε πόνο στην πλάτη;

Επώδυνες αισθήσεις που οι άνθρωποι αισθάνονται, μπορεί να υποδηλώνουν την παρουσία των διαφόρων ασθενειών της σπονδυλικής στήλης και άλλα εσωτερικά όργανα. Προκειμένου να αναγνωρίσετε σωστά τη διαταραχή και να κάνει μια ακριβή διάγνωση, επαγγελματίες υγείας θα πρέπει να κάνετε κάποια έρευνα, να λάβει τις απαραίτητες δοκιμές, και μπορεί να σας ζητήσει να υποβληθείτε σε υπερηχογράφημα. Ο πόνος μπορεί να είναι το τράβηγμα στο πίσω και κάτω μέρος της πλάτης. Μπορεί εντυπωσιακά να δώσει στο στήθος, τα πόδια και ακόμα και το στομάχι.

Οι κύριες αιτίες του πόνου στην πλάτη:

  1. Συχνά η αιτία του πόνου στην πλάτη μπορεί να είναι όχι μόνο της νόσου από την περιοχή της νευραλγίας, αλλά και εκείνων που συνδέονται με το ενδοκρινικό σύστημα. Πάρτε, για παράδειγμα, η οστεοπόρωση είναι μια ασθένεια είναι εντελώς διαφανής και παράπονα για πόνο στο πίσω μέρος είναι το μόνο σύμπτωμα.
  2. Συχνά μπορεί να βλάψουν την πλάτη, αν ένα άτομο ασθενεί με πλευρίτιδα. Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει μια οξεία ή χρόνια διαδικασία στους πνεύμονες του ασθενούς. Το άτομο έχει βήχας, δυσκολία στην αναπνοή, πολύ πληγή στο στήθος, που συχνά ανεβαίνει η θερμοκρασία.
  3. Νεφρική νόσο μπορεί να είναι ένας από τους λόγους για τον πόνο στην πλάτη. Αυτό συμβαίνει, για παράδειγμα, ουρολιθίασης ή πυελονεφρίτιδα.
  4. Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις, ο πόνος στην πλάτη είναι που προκαλούνται από μεταστάσεις του καρκίνου στη σπονδυλική στήλη. Από αυτό επίσης υπάρχει έντονο πόνο, η οποία είναι δύσκολο να αντέξει.
  5. Στην περίπτωση οστεοχόνδρωση της άρθρωσης, μπορεί να παρατηρηθεί ακόμη και εκφυλιστικές διαταραχές στον αρθρικό χόνδρο. Αυτή η ασθένεια είναι καλύτερο να αντιμετωπίζονται με μασάζ και ρεφλεξολογία. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε το βελονισμό.
  6. Όταν κήλη μεσοσπονδύλιου εξελίσσεται, αισθάνεται ένα πολύ κοφτερό πόνο και δεν θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν με αυτό. Για να βελτιωθεί η Γενική κατάσταση του ασθενούς είναι συνήθως χρησιμοποιείται novocaine αποκλεισμό.

Στην οποία περίπτωση θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα γιατρό

Θα αρχίσετε να παρατηρείτε αυτό το ενοχλητικό πόνο σας ενοχλεί πιο συχνά και κάθε φορά που θα γίνει ισχυρότερη και πιο ανυπόφορη; Στη συνέχεια, θα πρέπει να εξεταστεί σε ιατρικές εγκαταστάσεις. Από το τηλέφωνο ή μέσω του Διαδικτύου, η διάγνωση είναι κανείς δεν θα παραδώσει, αλλά πολύ συχνά, μπορείτε να βρείτε ανθρώπους που ψάχνουν για την απάντηση στην ερώτησή σας σχετικά με την υγεία στο Διαδίκτυο. Αυτή δεν είναι η βέλτιστη τόσο έντονα να βλάψω τον εαυτό μου, εκτός από το να χάνουν πολύτιμο χρόνο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την επίσκεψη ενός γιατρού. Ως εκ τούτου, μόνο μια προσωπική συνάντηση με έναν καλό γιατρό για να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσουν την ασθένεια.

Ο καθένας ξέρει ότι η σωστή διάγνωση, η οποία βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο είναι το κλειδί για την επιτυχή θεραπεία. Αν καθυστερήσεις μια επίσκεψη στο νοσοκομείο, θα δώσει την ευκαιρία σε ορισμένες διεργασίες στο σώμα σας για να συνεχίσει να προοδεύει, και οι συνέπειες για σας μπορεί να είναι πολύ λυπηρό. Μια παρόμοια στάση για την υγεία τους, μερικές φορές οδηγεί σε σοβαρές χειρουργικές επεμβάσεις, ίσως ακόμη και σε αναπηρία.

Δεν είναι απαραίτητο να καθοριστεί η διάγνωση από τον εαυτό σας και επιλέξτε επεξεργασία. Χωρίς καθυστέρηση, θα πρέπει να προγραμματίσετε ένα ραντεβού με τον γιατρό σας, και αυτός, με τη σειρά του, θα είναι σε θέση να σας καθοδηγήσει στο σωστό ειδικό, γράψτε τις κατευθύνσεις για να πάρει απαιτούμενες δοκιμές. Μόνο μετά από αυτό μπορεί να διαγνωστεί. Σε αυτή την περίπτωση θα έχετε προβλήματα στην πλάτη, πολύ συχνά διεξαχθεί έρευνα στον ουρολόγο, traumatologist, να κάνει ακτινογραφίες και υπερηχογράφημα.

Βοηθώντας τον εαυτό σας στο σπίτι

πίσω θεραπεία

Αν γνωρίζετε ότι η οσφυαλγία που οφείλεται σε κακή στάση του σώματος, τότε θα πρέπει να βοηθήσεις τον εαυτό σου. Κακή στάση του σώματος, όπως γνωρίζουμε, δημιουργεί ένταση στην σπονδυλική στήλη, προκαλεί διάφορες παθολογικές καταστάσεις. Αυτό συμβάλλει στο να είναι σε άβολες θέσεις για πολλές ώρες, η καθιστική ζωή.

Θα πρέπει να αναλάβει τη φροντίδα της υγείας σας, να κάνει ασκήσεις για την πλάτη και ολόκληρο το σώμα. Ένας πολύ καλός τρόπος για να χαλαρώσει τα πίσω – vis στο μπαρ. Επίσης μια καλή ιδέα να πάτε για κολύμπι, στο νερό, μας πίσω, να χαλαρώσετε, όπως παίρνει τη φυσική του θέση.

Είναι πολύ σημαντικό να ξέρω αν κάθε μέρα, για λίγα λεπτά, να σταθεί στο τοίχο, αγγίζοντας το λαιμό, τους ώμους, τους γλουτούς και τις γάμπες, μια απλή άσκηση θα αναπτύξει την τέλεια στάση του σώματος και είναι ένα καλό προληπτικό μέτρο για τη διατήρηση μια σωστή κορμού.

Φυσικά, ο καθένας μας ξέρει ότι πρέπει να αντιμετωπίζονται στο σπίτι είναι πολύ επικίνδυνο, αλλά να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει τον οξύ πόνο μπορεί και πρέπει να είναι. Θα είστε σε θέση να βοηθήσει ακόμα και ένα κανονικό ντους με νερό σε θερμοκρασία δωματίου εκτείνεται σε μια σκληρή επιφάνεια.

Πόνος στην πλάτη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Συχνά, νεαρά κορίτσια είναι σε μια ενδιαφέρουσα θέση, δεν υπάρχει πόνος στην πλάτη. Ειδικά προς το τέλος της διάρκειας περίπου το 75% των γυναικών υποφέρουν από αυτή την ταλαιπωρία. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτός ο πόνος χαμηλά στην πλάτη, λόγω των νέων φορτίων που προκαλεί το ενοχλητικό πόνο. Συχνά, όταν η εγκυμοσύνη είναι πόνος στην πλάτη ή οξεία χαμηλός πόνος στην πλάτη, ή νεφρική νόσο, όχι μόνο το φορτίο μπορεί να είναι η αιτία του πόνου.

Προκειμένου να απαλύνουν τον πόνο τους, οι έγκυες γυναίκες συνιστάται να βρίσκονται στο πλευρό σας μέχρι την πλήρη εξαφάνιση του πόνου. Μπορεί να εφαρμοστεί στο πίσω μέρος του μια ξηρή θερμότητα, αλοιφές. Αλοιφή πρέπει να επιλέξετε ένα γιατρό για την εγκυμοσύνη, αυτό είναι πολύ επικίνδυνο.

Οι γυναίκες, που συχνά υποφέρει από πόνο στην πλάτη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, τείνουν κατά τη διάρκεια του τοκετού για να επισκληρίδιο αναισθησία. Το τελευταίο είναι μια αποτελεσματική και ασφαλής μέθοδος για την ανακούφιση από τον πόνο. Αλλά, παρ ' όλα αυτά, αυτή η μέθοδος θεωρείται ιατρική παρέμβαση, έχει αντενδείξεις και ιατρικές επιπλοκές. Η αναισθησία παρατείνει τη διάρκεια του τοκετού, η οποία μπορεί να συνεπάγεται τη χρήση ειδικών ιατρικών οργάνων για να βοηθήσει τη γυναίκα.