Πονάνε τα νεφρά ή την πλάτη πώς να προσδιορίσει και να διακρίνει

Τα αίτια του χαμηλού πόνου στην πλάτη, και ως εκ τούτου πόνο στην πλάτη, μπορεί να είναι πολλά:

 • Λάθος θέση κατά τη διάρκεια του ύπνου;
 • Μεγάλη σωματική άσκηση;
 • Καθιστική εργασία στον υπολογιστή.
 • Η φλεγμονή και η μόλυνση;
 • Διαταραχές των αρθρώσεων;
 • Η κληρονομικότητα;
 • Σακχαρώδη διαβήτη;
 • Υποθερμία.

Οι κύριες αιτίες του πόνου στην πλάτη

πόνος στα νεφρά ή πίσω

Για τη θεραπεία και την πρόληψη της οστεοχόνδρωση και άλλες παθήσεις των αρθρώσεων και της σπονδυλικής στήλης, τους αναγνώστες μας, χρησιμοποιήστε τη μέθοδο που είναι γρήγορη και μη χειρουργική θεραπεία, συνιστάται από κορυφαίους ποδίατροι. Καλά εξοικειωμένοι μαζί του, αποφασίσαμε να σας προσφέρουμε για την προσοχή σας....

Πώς να διακρίνει ένα πρόβλημα;

Να διακρίνει τα συμπτώματα της νόσου μπορεί να είναι στο σπίτι, αν κοιτάξετε προσεκτικά την κατάσταση.

Έτσι, όταν εκφυλιστική ασθένεια δίσκων ή αρθρίτιδα υποφέρουν από έντονο πόνο και δυσφορία κατά τη διάρκεια της άσκησης, υπάρχει ένα σπασμό και τη βελτίωση μετά τη χρήση του πλανήτη αλοιφές.

Αν δεν ξέρεις ότι έχεις πονοκέφαλο, χαμηλά στην πλάτη ή των νεφρών πώς να προσδιορίσετε την αιτία, χωρίς να επισκέπτονται το γιατρό; Για αυτό θα πρέπει να υποβάλουν, που είναι το εσωτερικό όργανο, καθώς επίσης και να γνωρίζουν τις διαφορές στην παθογένεια της φλεγμονής και της οσφυϊκής εκφυλιστική ασθένεια δίσκων.

Αν συγκρίνουμε τα κύρια συμπτώματα παθήσεων που μπορεί να αναδείξει τις προφανείς διαφορές. Όπως έχουμε πει, ο πόνος στα νεφρά εκδηλώνεται στο υπόλοιπο, και ιδιαίτερα τη νύχτα.

Ενώ το χαμηλό πόνο στην πλάτη κάνει το ίδιο γνωστό κατά τη διάρκεια ή μετά την άσκηση. Ως εκ τούτου, προηγουμένως, για τον εαυτό σας για τη διάγνωση.

Τα είδη του πόνου σε παθήσεις του μύες της πλάτης και της σπονδυλικής στήλης

Ο πόνος στην πλάτη είναι το τράβηγμα ή απότομη, μερικές φορές συνοδεύεται από μια αίσθηση έντονου πόνου που καθιστά δύσκολο να ισιώσει πλήρως up. Πιο συχνά ο πόνος της σπονδυλικής στήλης είναι κεντραρισμένη στη μέση της μέσης ή αυτή ενσωματώνει τα κάτω άκρα.

Ο πόνος από εκφυλιστική ασθένεια δίσκων ή ισχιαλγία είναι σε θέση να ενισχύσει το χαμηλότερο πόνο στην πλάτη, η οποία με τη σειρά της δυσχεραίνει την κυκλοφορία και την κινητικότητα της οσφυϊκής μοίρας είναι σε μυϊκό σπασμό. Για να εξαλειφθεί η ταλαιπωρία και οι επιθέσεις μπορεί να εφαρμοστεί το Βιξ, τζέλ ή να χρησιμοποιήσετε ειδικά του πλανήτη ορθοπεδική ζώνη.

Για πληροφορίες! Δυσφορία από τον πόνο στην οσφυϊκή περιοχή μπορεί να οφείλονται σε άβολες στάσεις του σώματος, ανύψωση βαρέων βαρών ή κατά τη διάρκεια απότομες κινήσεις.

Η διαφορά των συμπτωμάτων

Πώς να καταλάβετε ότι τα νεφρά το κακό; Για αυτό θα πρέπει να κατανοήσουν ότι θα βλάψει τα νεφρά. Οι πιο κοινές ασθένειες των νεφρών πυελονεφρίτιδα είναι σε διαφορετικές μορφές. Μπορεί κανείς να αρρωστήσει ακόμη και μετά την κανονική έκθεση στο κρύο, από βαριά σωματική άσκηση ή άβολες στάσεις του σώματος, σε αυτή την περίπτωση, ο πόνος μπορεί να εμφανιστεί οπουδήποτε στο πίσω μέρος.

Πώς να καθορίσει τι είναι επώδυνο για τα νεφρά ή το κάτω μέρος της πλάτης; Για αυτό είναι απαραίτητο να δοθεί προσοχή στα νεφρά, τα συμπτώματα και τη γενική υγεία, συνοδεύεται από φλεγμονή περίοδο:

 • συνεχή και έντονο πόνο, ανεξάρτητα από τη στάση του σώματος;
 • συχνή ούρηση ή επώδυνη ούρηση;
 • ναυτία, έμετος, απώλεια της όρεξης και βάρους;
 • ρίγη, εφίδρωση, υψηλή θερμοκρασία του σώματος;
 • εκπαίδευση πρήξιμο στο πρόσωπο, τα άκρα και σε άλλα μέρη του σώματος, το βράδυ μπορεί να εξαφανιστεί;
 • οι πονοκέφαλοι, αιχμές της πίεσης του αίματος;
 • αδυναμία, αίσθημα αδιαθεσίας, ληθαργική κατάσταση, αδυναμία, κόπωση.

Επίσης ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της νεφρικής φλεγμονής είναι η αλλαγή στα ούρα, γίνεται όλο και πιο έντονο χρώμα, και επίσης έχει ένα ορισμένο αριθμό των προσμείξεων και μαύρα στίγματα.

Σημαντικό! Εάν έχετε οποιοδήποτε από αυτά τα συμπτώματα, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν ειδικό και να ελέγξετε τα πτώματα. Μην αυτοθεραπείας, καθώς αυτό μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση.

Για να ξεκινήσετε τη θεραπεία, είναι σημαντικό να καταλάβουμε τι σώμα ανήσυχος άνθρωπος. Αν ο πόνος για την παραγωγή ούρων, δεν είναι πάντα σχετικά με την ασθένεια. Δυσφορία στο πίσω μέρος είναι χαρακτηριστικό των επιθέσεων της σκωληκοειδίτιδας, και των χοληφόρων κολικούς, και πυελονεφρίτιδα. Αν ένα άτομο έχει μια νόσο του ουροποιητικού συστήματος, μπορεί κανείς να διακρίνει τα Γενικά χαρακτηριστικά και τις τοπικές. Η πρώτη ομάδα περιλαμβάνει:

 • χλωμό χρώμα του δέρματος;
 • πρησμένο πρόσωπο το πρωί;
 • η υψηλή αρτηριακή πίεση;
 • κόπωση, αδυναμία;
 • ρίγη;
 • περιοδικούς πονοκεφάλους.

Αν μιλάμε για τα τοπικά συμπτώματα είναι πόνος στα νεφρά, το πιο προφανές είναι η δυσφορία στην οσφυϊκή περιοχή. Ο πόνος είναι χειρότερος κατά την ούρηση, ορισμένες κινήσεις, για παράδειγμα, αν στέκεστε στις μύτες των ποδιών σας και απότομα πίσω. Άλλα τοπικά χαρακτηριστικά:

 • συγκεκριμένα, δυσάρεστη οσμή των ούρων;
 • η μυρωδιά της αμμωνίας αναπνοή;
 • μικρά "σπυράκια" στο δέρμα;
 • πιο συχνή ούρηση, κράμπες;
 • κοκκινωπό ούρα.

Τα συμπτώματα της νεφρικής νόσου σε γυναίκες

Να ξέρω τι με πονάει νεφρών ή φλεγμονή μεσοσπονδύλιων δίσκων είναι δυνατόν, με βάση τα Γενικά συμπτώματα και σημεία.

Ασθένεια Τα συμπτώματα
Το χαμηλό πόνο στην πλάτη ή ρευματισμούς — Λήψη και απότομη πόνο στην πλάτη, οσφυϊκή μοίρα της;
— Μια αίσθηση " τραβήγματος κατά την ενεργοποίηση ή την κλίση;
— Βελτίωση της κατά τη διάρκεια του ύπνου ή μετά από μια οριζόντια θέση;
— Εντοπισμένος πόνος στο κέντρο του πίσω;
— Μυϊκοί σπασμοί;
— Η έναρξη της ανακούφισης μετά από τριβή και την υπερθέρμανση του πλανήτη αλοιφές.
Πυελονεφρίτιδα, πέτρες στα νεφρά ή άλλα νεφρική νόσο — Σχεδόν χωρίς πόνο στην πλάτη, αλλά μπορεί να είναι πόνος και προσωρινά;
Ο πόνος έρχεται όταν αλλάζετε τη στάση του σώματος σε ύπτια θέση *
— Αλοιφές και αντιφλεγμονώδεις κρέμες θα βοηθήσουν μόνο παυσίπονα;
— Συμπυκνωμένο πόνο στην περιοχή των νεφρών.
πόνο στην πλάτη

Κατανομή και Γενικά συμπτώματα που είναι κοινά σε εκφυλιστική ασθένεια δίσκων της οσφυϊκής μοίρας και νεφρική παθολογία:

 • Υψηλής θερμοκρασίας;
 • Κόπωση, αδυναμία;
 • Πρήξιμο στα άκρα;
 • Σταθερή ούρηση;
 • Το πρήξιμο στις θέσεις από τις εστίες της φλεγμονής.

Αν ο πόνος ξαφνικά έπιασε, και να πάω στο γιατρό σας απαιτούν άμεση ανακούφιση από τα συμπτώματα, οι ειδικοί δίνουν απλές συστάσεις. Πώς να καθορίσει βλάψει τα νεφρά ή την πλάτη σου; Συχνά απότομη, διαπερνώντας και απότομη πόνο, επισημαίνει η ρευματοειδής αρθρίτιδα.

Φλεγμονώδεις διεργασίες στα νεφρά εκδηλώνονται με διαφορετικό τρόπο. Παρατηρήστε προσεκτικά την κατάστασή σας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Έτσι, πυελονεφρίτιδα δεν μπορεί να συνοδεύεται από έντονο πόνο στην οσφυϊκή περιοχή και έχουν κρυμμένα τα συμπτώματα (επιδείνωση της υγείας, παραβίαση της ούρησης, η εμφάνιση του βάρους στην περιοχή των νεφρών).

Μετάσταση — δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι έχουν κακοήθη καρκίνο. Μεταστάσεις στο νεφρό που βρέθηκαν πιο συχνά σε καρκίνο διαδικασίες, είναι σε θέση να δώσει κοινή δευτερογενείς βλάβες. Η παρουσία μεταστάσεων υποδεικνύει ότι ο καρκίνος πήρε ένα τρέξιμο στάδιο, και δευτερογενείς βλάβες είναι πιο σοβαρή παθολογία, σε σύγκριση με τον αρχικό όγκο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μεταστάσεις στο νεφρό, ουσιαστικά δεν έχουν συμπτώματα, τη λειτουργία του ήπατος είναι σπάνια παραβιάζεται. Διάγνωση βλαβών, κατά κανόνα, στην έρευνα, αλλά είναι ήδη πολύ αργά για να ξεκινήσει αποτελεσματική θεραπεία.

Διαγνωστικές μέθοδοι

Για τη διάγνωση της νόσου του οργάνου είναι πολύ δύσκολο χωρίς επαγγελματική συμβουλή και ενδελεχή εξέταση. Για παράδειγμα, πώς να καθορίζετε τι μια πληγή κάτω μέρος της πλάτης ή τα νεφρά, το ξέρει μόνο ο γιατρός. Αν και υπάρχουν ορισμένα συμπτώματα με τα οποία μπορεί κανείς να καταλάβει ότι τα προβλήματα υγείας οφείλονται στα νεφρά. Για αυτό θα πρέπει να γνωρίζουν ακριβώς πού βρίσκεται αυτό το ζευγάρι των οργάνων και πώς εκδηλώνεται πόνος που συνδέονται με αυτά.

Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι όταν τα νεφρά κακό, δυσφορία αφορούν την οσφυϊκή περιοχή. Ωστόσο, τέτοιες ασθένειες όπως οστεοχόνδρωση της άρθρωσης μπορεί επίσης να προκύψει στην περιοχή. Έτσι, πώς ξέρετε κακό, αν τα νεφρά ή είναι ένα σύμπτωμα της μια άλλη ασθένεια; Ο πιο εύκολος τρόπος είναι ένα ελαφρύ άγγιγμα στο κάτω άκρο. Η δράση αυτή θα πρέπει να δοθεί ένα αρκετά ισχυρό πόνο στο κάτω μέρος της πλάτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν πρόκειται για προβλήματα στα νεφρά, όπως επώδυνες αισθήσεις διαφορετικές μόνιμο χαρακτήρα, που είναι δυσάρεστο σύμπτωμα δεν αφήνει τον ασθενή σε αλλαγή της θέσης του σώματος ή όταν αλλάζει κινήσεις. Πιο συχνά τα νεφρά κακό βράδυ. Για σύγκριση, πόνος στο μυοσκελετικό σύστημα είναι πάντα που σχετίζονται με την ανθρώπινη κίνηση και εμφανίζονται περιοδικά.

Αν μιλάμε για νεφρική νόσο, εκτός από τη συνεχή δυσφορία στην οσφυϊκή περιοχή, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε συμπτώματα όπως ξηροστομία, συνεχής δίψα, ναυτία και εμετό, έλλειψη όρεξης, ταχεία απώλεια βάρους, προβλήματα όρασης, και οίδημα των άκρων.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να περιλαμβάνουν αίμα προσμίξεις στα ούρα και πυρετό. Επιπλέον, προβλήματα με τα νεφρά να οδηγήσει σε παραβίαση της ούρησης, αλλαγές στη γεύση και μια δυσάρεστη μυρωδιά αμμωνίας από το στόμα.

Χαρακτηριστικά της θεραπείας

Να πω για την παρουσία της νεφρικής νόσου μόνο μετά από ιατρική εξέταση. Στη συνέχεια, οι ασθενείς μεταφέρονται σε νοσοκομείο και να αρχίσει θεραπεία.

Για τη θεραπεία της φλεγμονής των μεσοσπονδύλιων δίσκων, οστεοαρθρίτιδα ή ρευματισμούς, θα πρέπει να διαγνωστεί αρχικά. Για αυτό, οι ασθενείς που υποβάλλονται σε εξωτερική εξέταση, ΜΑΓΝΗΤΙΚΉ τομογραφία ή υπερηχογράφημα, για τη μέτρηση της πίεσης στα αιμοφόρα αγγεία, το χέρι πάνω από τη Γενική ανάλυση αίματος.

Μετά από αυτό μπορεί να εφαρμοστεί:

 • Ξεκούραση στο κρεβάτι;
 • Μέτρια άσκηση;
 • Μασάζ και τριβή αλοιφές?
 • Λήψη αναστολείς και αντι-φλεγμονώδη φάρμακα;
 • Ο βελονισμός και η ρεφλεξολογία;
 • Ξηρή θερμότητα ή υλικού διαδικασίες στο νοσοκομείο;
 • Γυμναστική;
 • Το μασάζ με βεντούζες;
 • Διατροφή;
 • Η θεραπεία της φλεγμονής και αυτοάνοσα νοσήματα.

Η διάρκεια της θεραπείας που αναπτύχθηκε από γιατρό και φυσικοθεραπευτή, αλλά θα πρέπει να θυμάστε ότι αν η επιδείνωση ή σε χρόνια μορφή της εκφυλιστική ασθένεια δίσκων πόνος στην πλάτη δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται με μασάζ, γυμναστική.

Όπως αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη μετατόπιση των σπονδύλων, το νεύρο και την επιδείνωση της κατάστασης του ασθενούς. Με μια απότομη, μόνιμη και μείωση του πόνου στο σώμα, που καθορίζεται από τον κορσέ.

Μετά ο ασθενής να περάσει τα απαιτούμενα τεστ, υπερηχογράφημα, ακτινογραφία της οσφυϊκής μοίρας (σε περίπτωση υποψίας εκφυλιστική ασθένεια δίσκων ή αρθρίτιδα), ένας γιατρός συνταγογραφεί θεραπευτική αγωγή. Κατά την εξέταση, ο ασθενής γιατροί κουδουνίστρα χέρι από την οσφυϊκή περιοχή.

Αν ο ασθενής αισθάνεται εσωτερικό πόνο, σαφώς υποδεικνύει φλεγμονή στα νεφρά. Εκτός από τα συνταγογραφούμενα φάρμακα, οι γιατροί ορίζουν τη λειτουργία, ήρεμη και ευγενική φορτία.

Είναι σημαντικό να αναθεωρήσει τη διατροφή για την εξάλειψη αλμυρό και πικάντικο, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, και για να ρυθμίσει την πρόσληψη υγρών. Γρήγορα για να αντιμετωπίσουν τον πόνο (δίαιτα) θα βοηθήσει το ζωμό του καλαμποκιού στίγματα.

Τώρα μπορείτε να προσδιορίσετε ότι έχετε πονοκέφαλο, χαμηλά στην πλάτη ή τα νεφρά. Τα αίτια και τη φύση του πόνου πρέπει να περιγράφονται λεπτομερώς.

Τονίζουμε και πάλι ότι δεν πρέπει να αυτοθεραπείας και να καθυστερήσει το ταξίδι στο γιατρό.

διάγνωση

Για να απαλλαγούμε από αυτό το δυσάρεστο σύμπτωμα, όπως πόνο στο νεφρό, θα πρέπει πρώτα να εξαλείψει την αιτία, η οποία θα πρέπει να πάει στο γιατρό για ένα τσεκ-απ και να συμμορφωθούν με όλες τις οδηγίες του γιατρού κατά τη διάρκεια της θεραπείας.